.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Хубав фон дьо тен и руж

Искам да ми кажете коя марка фон дьо тен и руж ползвате,аз до сега съм ползвала loreal true match(доста тежак са всекидневна употреба),manhatan age renew(доста мазен и непокривен),затова си търся някакъв нов да си взема който да не омазнява кожата,да се размазва хубаво и да не стой като маска,много ще съм благодарна да дадете и снимка със нанесен фон дьо тен,да видя как стой

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    ИМА ТАКАВА ТЕМА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...558c3a07706789
    ТОЛКОВА ЛИ БЕШЕ ТРУДНО ДА ПОТЪРСИШ ПРЕДИ ДА ПРАВИШ ТЕМА?

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    щом има такава тема , защо не сложи нейният линк , а сложи този на тази тема

Град
    Ловеч/В.Търново

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    пълна излагация става когато някои хора се опитат да се направят на интересни в този случай .. нещо май не се получава

Град
    София
    Нямам снимка но мога да ти препоръчам медицинска козметика .. на Ла рош са изключително покривни, не стоят като маска .. и не запушват порите .. ако е проблем цената разбира се мога да ти препоръчам и по евтини ..
    НАДУТА СЪМ С ТЕЗИ, КОИТО СА МИ БЕЗРАЗЛИЧНИ .. !!!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    пълна излагация става когато някои хора се опитат да се направят на интересни в този случай .. нещо май не се получава
    Всеки прави грешки...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...8402&start=180

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от hotlove
    Нямам снимка но мога да ти препоръчам медицинска козметика .. на Ла рош са изключително покривни, не стоят като маска .. и не запушват порите .. ако е проблем цената разбира се мога да ти препоръчам и по евтини ..

за това ли говориш: http://static1.framar.bg/product/la-rosh-16.jpg

бих дала толкова пари ако найстина са хубави,но нзм дали ще си оцеля цвета,ти имаш ли такъв ???

Мега фен Аватара на koshtramba
    Отиди в аптека и поискай тестер на някой цвят и сама ще прецениш.

Град
    София
    да .. има различни видове .. но специално на тази фирма само хубави отзиви чувам и сега мисля да си го взема да го изпробвам

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тази марка имат точно четири нюанса в аптеката. Естествено от тзи четири ни един не ми пасна. Да се наложи веднъж да се появя някъде с фдт и да не мога да си избера един да имам за "всеки случай" вкъщи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    е да така е малко избор има .. но ако ти пасне някой ще е супер :P

Град
    Ловеч/В.Търново
    не съм виждала такива в аптеката..16 ми се струва много тъмен а 13 пък мн светъл..затова някои ако има ако може да видя какъв е точно цветът му,щотот така лъже

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ако не си нацелиш на Ла Рош, пробвай на Vichy.

Град
    София
    наистина .. ако някой го ползва нека да даде снимка .. но аз например много малко хора познавам които го ползват .. въпреки че е много по добър от някои фирми които само запушват порите.. седят като маска .. или след 4/5 часа лъщят ..

Град
    Ловеч/В.Търново
    може би защото е по скъпичак,нзм а на виши как са някой ползвал ли ги е,чувала съм че са хубави ,,уж,, но е не покривен и след няколко часа след нанасяне попивал в кожата и все едно че не си си слагал вообще фон дьо тен,но това може би е индивидуално,но така бях чела

Град
    София
    майка ми работи в парфюмерия .. каза ми че виши са били уникални преди години но са започнали да ги произвеждат в бг ли нещо такова и качеството въобще не им е както преди .. но някой с хубава кожа няма им навреди .. мойта например е много проблемна и затова си търся по леки и най - напред медицински козметики ..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Много малко хора го ползват, защото е отвратителен.
    Да, покривен е, но стои като маска. Отвратително е!!! Толкова неестествено... Цветовете са не само тъмни, а направо оранжеви. Това си е до цвят на кожата, де, но наистина на мои по- тъмни приятелки стои оранжево. Буквално, като на препечено пиле на грил. Много е тежък. В аптеката казаха, че е за прикриване на по-силно изразени проблеми на кожата, като акне, за това сигурно ми се е сторил така, но наистина е отвратителен. Пред Ла Рош(което попринцип е добра марка, харесват ми нещата им) и Виши определено бих избрала фон-дьо-тен на Виши.
    Иначе за хубав фон дьо тен мога да препоръчам на Клиник Super Balanced Makeup. 57 лева е, но си струват, така че ако можеш да ги отделиш си го вземи. Пробвай преди това, разбира се. Хидратира и матира по един много приятен начин, който не стои сухо на кожата, а й придава много нежен и свеж вид, много сияен, което попринцип нищо матиращо, което съм пробвала не прави. Абе невероятен е, много лекичък и ако си вземеш точния цвят изобщо няма да си личи.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    София
    е за хора без акне сигурно ще е идеален .. но на мен козметичката ми каза да си зема на Ла рош и дано има някой близък до моя цвят.. ако нее ще търса на виши и тва си е

Revlon Colorstay е много хубав, НО е много покривен и не е подходящ за това време! Кожата не може да диша и след това гледката няма да е приятна... Иначе за студените месеци съм с две ръце за него! \/

BOURJOIS Healthy Mix Serum Gel е перфектен за лятото ! Много е лек, разнася се лесно и мирише на плодчета ! На шишенцето пише: "Богата на витамини плодова терапия" и че издържа до 16 часа. Използвам го от една седмица и ми харесва! Стои много естествено! Аз си го взех за 21лв.

Град
    София
    ауу аз днеска видях тестера на Биодерма мн са готини и са с 50-ти фактор .. според мен щадят кожата доста

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от MoonLightFairy
    Revlon Colorstay е много хубав, НО е много покривен и не е подходящ за това време! Кожата не може да диша и след това гледката няма да е приятна... Иначе за студените месеци съм с две ръце за него! \/

BOURJOIS Healthy Mix Serum Gel е перфектен за лятото ! Много е лек, разнася се лесно и мирише на плодчета ! На шишенцето пише: "Богата на витамини плодова терапия" и че издържа до 16 часа. Използвам го от една седмица и ми харесва! Стои много естествено! Аз си го взех за 21лв.
    може ли да ми качиш снимка на част от лицето си да видя как стой)

Град
    Ловеч/В.Търново
    ауу аз днеска видях тестера на Биодерма мн са готини и са с 50-ти фактор .. според мен щадят кожата доста
    нови ли са че не се сещам

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Май говори за едни слънцезащитни пудри на Биодерма, и на Авен има. Имаше различни фактори, май бяха 30-ти и 50-ти. Май и 20-ти имаше, но не съм убедена.

Втората е на Авен. Гадното е, че тази на Биодерма няма цветове. Само 3- за светла, средна и тъмна кожа и си мисля, че на малко хора ще пастнат цветовете, като се има в предвид, че от кутийката светлото не изглеждаше чак толкова светло. За Авен не съм сигурна колко цвята има, но ми се струва по-добра от тази на Биодерма. И на двете марки са около 40 лева. Обаче пудрата е не като пудра, а повече като компактен фон-дьо-тен сякаш. Кремообразна е.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На юсърин и Ла рош имаш ли? Можеш ли да споделиш впечатления?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си