- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с малолетна/непълнолетна
искам да ви попитам, ако момчето е над 18, а момичето е под 16 или между 16 и 18 какви рискове има за момчето ако прават секс? От гледна точка на закона?
...
Еми незаконно е и в 2та случая. Принципно и присъда могат да ти лепнат ако е под 16.
Не е вярно. Може да съдят момчето ако то е пълнолетно, а момичето е под 14 (тогава се води малолетна, непълнолетна е 14-18 ).Първоначално написано от GregoryHouse
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Е,добре...Аз като съм на 14 и приятеля ми като е на 18 какво може да стане? ... Присъди,работи,това е само ако тя каже на родителите си и те го решат.
А много ми е чудна:Ако жена/момиче над 18 спи с момче под 14???
Защо винаги за обратния случай се говори?
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Е кое момче ще се оплаче че е правило секс с по голямо момиче (жена) ?Първоначално написано от shokoladchety
иначе пак е подсъдимо на Слави нали даваха една 35 годиншна дето ходи с момче на 17 (за годините не съм много сигурен), тя даже го прибрала да живее при нея щото той имал проблеми със семеиството (или к'во беше там не помня) и за да няма проблеми със закона го осиновилане и се ходело в Сливен хахах
![]()
Ооо ти беше май оня на 21/22 ,дето беше девствен налЕ![]()
иначе-да ,подсъдимо е-какво искаш да ти се каже друго
братле, тея малки чуми са такива кучки всичките, че не знаеш кво може да очакваш. Може тя да ти е скочила и да каже, че си я изнасилил и пак тебе ще съдят. Та ако ще и двамата да сте на 18+ тя ако каже той ме изнасили, искара си медицинско и докаже, че сте правили секс пак ти го ядеш. На куче и на жена не се доверявайПървоначално написано от 6ibanqka
![]()
Чл. 149. (Доп. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм., бр. 89 от1986 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., бр. 75 от 2006 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.
Чл. 151. (1) (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г.) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152 , се наказва слишаване от свобода от две до шест години.
(2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.
Цитирано от Наказателния кодекс на Република България:
http://www.vks.bg/vks_p04_04.htm#РазделVIII
Non, je ne regrette rien.
На котка и жена* Иначе да прав си напълно;дПървоначално написано от 6amanago6ko
Първоначално написано от Violenza
Айде бе.Под 14 години те съди директно държавата. Ако ще и на 16 да е момчето. От 14 на горе могат да те съдят родителите за това че е малолетна. Има за от 16 до 18, за секс с непълнолетна. Законово нямаш право да я бараш под 18. Просто наказанието е различно.
Пък дали си на 16 или на 80 - се тая. Същото важи и за обратния случай.
Бе не е точно така... Възрастта 16 години е никаква в правото, с едно изключение, което общо взето няма общо (при брак, когато един от партньорите не е пълнолетен). Ако прочетете НК в глава "Разврат" си е описано много точно кое какво е и на колко е. На кратко - под 14 винаги е забранено. Между 14-18 - забранено е ако момичето не разбира "за какво става дума". Над 18 - само ако има принуда.
Жена не може да изнасили мъж, там винаги е блудство и границите за възраст са общо взето същите. Без да навлизам в подробности е това.
Ако е над 14 и си го иска - дай ѝ го![]()
Навършиш ли 14, ако е по твое съгласие, е законно. По-горе дори има извадка от Наказателния кодекс.Първоначално написано от GregoryHouse
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Глупавото е, че над 14 уж е разрешено законово да правиш секс, но могат да осъдят пълнолетен, ако си на 14-18. Тоест, какво излиза? Че едно 14-годишно момиче може да прави секс само с непълнолетен?![]()
12-13-14 всички се ебът с по 20-30 годишни и се мислят за голяма работа.. ах.. само не си обеснявам какво вижда 25 годишен мъж в 14 годишна пикла.. с какво толкова може да го задоволи![]()
![]()
Chizes!
I Love YOU baby![]()
![]()
PinkPan7her
ти кога го направи за първи път
все пак като на 14 не може
всичко е до моментаимаш ли шанс да го уцелиш
)
На навършени 16 с момче, навършило 18. Защо?
Аз все още си чакам отговор на въпроса. Излиза, че 14-18 годишно момиче законово може да спи само с непълнолетен, така ли?
Законно е докато не ви разберат ,а после...![]()
просто питах
иначе сега не знам дали може и не може все пак
всеки си прави каквото иска в тази държава и никои не му дреме за другия
иначе мерси че сподели за теб
адски мила си PinkPan7her
)
Това което ще питам не е точно свързано с тази тема, но не ми се правеше нова, защото са сходни ..
Наскоро четох за някакво 17г. момче, което го съдили, защото е спало с малолетно момиче .. По принцип присъдата не е ли за лица навършили 18 ?
dream1707
съдиха го за друго това момче
а преди това е бил спал с някакво момиче доста по малко
момчето сега го съдиха за убиство на някакво момиче
маи на 19 беше не помня вече скоро четох във весниците
)
Пф...че то повечето дрисли дето правят секс са под 16,тъй че....
elizabethg
за съжеление си права
)