.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Повече от фен

секс с малолетна/непълнолетна

искам да ви попитам, ако момчето е над 18, а момичето е под 16 или между 16 и 18 какви рискове има за момчето ако прават секс? От гледна точка на закона?
    ...

Еми незаконно е и в 2та случая. Принципно и присъда могат да ти лепнат ако е под 16.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на diksi

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Еми незаконно е и в 2та случая. Принципно и присъда могат да ти лепнат ако е под 16.
    Не е вярно. Може да съдят момчето ако то е пълнолетно, а момичето е под 14 (тогава се води малолетна, непълнолетна е 14-18 ).
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Е,добре...Аз като съм на 14 и приятеля ми като е на 18 какво може да стане? ... Присъди,работи,това е само ако тя каже на родителите си и те го решат.
    А много ми е чудна:Ако жена/момиче над 18 спи с момче под 14???
    Защо винаги за обратния случай се говори?
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

aз съм на 15, а приятеля ми на 23 .. като скъсаме ще го съдя!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shokoladchety
    А много ми е чудна:Ако жена/момиче над 18 спи с момче под 14???
    Защо винаги за обратния случай се говори?
    Е кое момче ще се оплаче че е правило секс с по голямо момиче (жена) ?

иначе пак е подсъдимо на Слави нали даваха една 35 годиншна дето ходи с момче на 17 (за годините не съм много сигурен), тя даже го прибрала да живее при нея щото той имал проблеми със семеиството (или к'во беше там не помня) и за да няма проблеми със закона го осиновила не и се ходело в Сливен хахах

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ооо ти беше май оня на 21/22 ,дето беше девствен налЕ

иначе-да ,подсъдимо е-какво искаш да ти се каже друго
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Re: секс с малолетна/непълнолетна

Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    искам да ви попитам, ако момчето е над 18, а момичето е под 16 или между 16 и 18 какви рискове има за момчето ако прават секс? От гледна точка на закона?
    братле, тея малки чуми са такива кучки всичките, че не знаеш кво може да очакваш. Може тя да ти е скочила и да каже, че си я изнасилил и пак тебе ще съдят. Та ако ще и двамата да сте на 18+ тя ако каже той ме изнасили, искара си медицинско и докаже, че сте правили секс пак ти го ядеш. На куче и на жена не се доверявай

Чл. 149. (Доп. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм., бр. 89 от1986 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., бр. 75 от 2006 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.

Чл. 151. (1) (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г.) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152 , се наказва слишаване от свобода от две до шест години.

(2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Цитирано от Наказателния кодекс на Република България:
    http://www.vks.bg/vks_p04_04.htm#РазделVIII
    Non, je ne regrette rien.

Повече от фен

Re: секс с малолетна/непълнолетна

Цитирай Първоначално написано от 6amanago6ko
    Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    братле, тея малки чуми са такива кучки всичките, че не знаеш кво може да очакваш. Може тя да ти е скочила и да каже, че си я изнасилил и пак тебе ще съдят. Та ако ще и двамата да сте на 18+ тя ако каже той ме изнасили, искара си медицинско и докаже, че сте правили секс пак ти го ядеш. На куче и на жена не се доверявай
    На котка и жена* Иначе да прав си напълно;д

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Не е вярно. Може да съдят момчето ако то е пълнолетно, а момичето е под 14 (тогава се води малолетна, непълнолетна е 14-18 ).

Айде бе. Под 14 години те съди директно държавата. Ако ще и на 16 да е момчето. От 14 на горе могат да те съдят родителите за това че е малолетна. Има за от 16 до 18, за секс с непълнолетна. Законово нямаш право да я бараш под 18. Просто наказанието е различно. Пък дали си на 16 или на 80 - се тая. Същото важи и за обратния случай.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Бе не е точно така... Възрастта 16 години е никаква в правото, с едно изключение, което общо взето няма общо (при брак, когато един от партньорите не е пълнолетен). Ако прочетете НК в глава "Разврат" си е описано много точно кое какво е и на колко е. На кратко - под 14 винаги е забранено. Между 14-18 - забранено е ако момичето не разбира "за какво става дума". Над 18 - само ако има принуда.
    Жена не може да изнасили мъж, там винаги е блудство и границите за възраст са общо взето същите. Без да навлизам в подробности е това.
    Ако е над 14 и си го иска - дай ѝ го

Супер фен
    Демек може да я съдиш вече
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Айде бе. Под 14 години те съди директно държавата. Ако ще и на 16 да е момчето. От 14 на горе могат да те съдят родителите за това че е малолетна. Има за от 16 до 18, за секс с непълнолетна. Законово нямаш право да я бараш под 18. Просто наказанието е различно. Пък дали си на 16 или на 80 - се тая. Същото важи и за обратния случай.
    Навършиш ли 14, ако е по твое съгласие, е законно. По-горе дори има извадка от Наказателния кодекс.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Глупавото е, че над 14 уж е разрешено законово да правиш секс, но могат да осъдят пълнолетен, ако си на 14-18. Тоест, какво излиза? Че едно 14-годишно момиче може да прави секс само с непълнолетен?

12-13-14 всички се ебът с по 20-30 годишни и се мислят за голяма работа.. ах.. само не си обеснявам какво вижда 25 годишен мъж в 14 годишна пикла.. с какво толкова може да го задоволи Chizes!
    I Love YOU baby

Град
    Sofiq

е

PinkPan7her
    ти кога го направи за първи път
    все пак като на 14 не може
    всичко е до момента имаш ли шанс да го уцелиш )

anonymous708973
    Guest
    На навършени 16 с момче, навършило 18. Защо?
    Аз все още си чакам отговор на въпроса. Излиза, че 14-18 годишно момиче законово може да спи само с непълнолетен, така ли?

Повече от фен
    Законно е докато не ви разберат ,а после...

Град
    Sofiq

е

просто питах
    иначе сега не знам дали може и не може все пак
    всеки си прави каквото иска в тази държава и никои не му дреме за другия
    иначе мерси че сподели за теб
    адски мила си PinkPan7her

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Това което ще питам не е точно свързано с тази тема, но не ми се правеше нова, защото са сходни ..
    Наскоро четох за някакво 17г. момче, което го съдили, защото е спало с малолетно момиче .. По принцип присъдата не е ли за лица навършили 18 ?

Град
    Sofiq

е

dream1707
    съдиха го за друго това момче
    а преди това е бил спал с някакво момиче доста по малко
    момчето сега го съдиха за убиство на някакво момиче
    маи на 19 беше не помня вече скоро четох във весниците

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Пф...че то повечето дрисли дето правят секс са под 16,тъй че....

Град
    Sofiq

e

elizabethg
    за съжеление си права

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си