.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Разширяване отдолу..?

Искам мнение за това дали е възможно момиче като прави често секс да се разшири отдолу?Имам чувството че при мен е станало така защото преди ми беше много по хубав секса със приятеля ми..заедно сме от 2 години,преди това съм правила 4-5 пъти секс,и той ми е така да се нарече първия с който го правя през няколко дена,в началото на връзката ни правехме всеки ден,а сега през 3-4 дена,искам мнение от други момичета дали е възможно от многото секс или просто си въобразявам.На 21 съм ако има значение.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    прекалено си млада да се разширяваш от сега..знам че със годините и когато жената роди се получава отпускане и самото влагалище не е толкова стегнато..чела съм и за упражнения на Кегел(или нещо от тоя сорт сорт)за стягане,ако искаш пробвай полезно е особено за нераждали жени или за такива на който им предстои раждане

Ако на 21 задаваш подобни въпроси... май е време да спреш секса, докaто се образоваш малко, пораснеш и понаучиш това-онова

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Едва ли.Раждането не е гаранция за отпускане,камо ли сексът.Пък и две години не са нищо.
    за раждането имах предвих че има разлика при някой жени след самото раждане по естествен път,но разликата от секса в повечето случей е малка но има и жени при който е по-голяма но едва ли би попречило на секса..
    иначе и аз имам връзка от 2 години и няма такова нещо при нас..

Въобразяваш си , много е рано още.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Едва ли.Раждането не е гаранция за отпускане,камо ли сексът.Пък и две години не са нищо.
    за раждането имах предвих че има разлика при някой жени след самото раждане по естествен път,но разликата от секса в повечето случей е малка но има и жени при който е по-голяма но едва ли би попречило на секса..
    иначе и аз имам връзка от 2 години и няма такова нещо при нас..
    Нямах предвид твоето мнение,попринцип говоря.Иначе всичко си е до човек,нали знаеш
    да и аз това имах предвид че с всяка жена се получават различни неща,но при нея едва ли е от това...и сиг си въобразява

Фен
    Град
    Дряново
    Кирилицата е задължителна.
    Extremescream
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    Кирилицата е задължителна.
    Extremescream
    каде пък си видял някой да НЕ пише на кирилица..пфф!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си