- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Трябва ли така да я измъчват...
- Както и да се казва не откривам смисъл в това да се забавляват на неин гръб...и то с подобно нещо!Първоначално написано от Alex3nd
Искам да ти кажа моето мнение. Кажи, как се казва дори и на лс.Първоначално написано от nickelbackk
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Еми нормално е да има подигравки към това име.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога е нормално да има подигравки и към деградирали кретени - ако щете вярвайте...Първоначално написано от Alex3nd
Кажи името за да ти кажеме дали има значение да се подиграват или не, и също така да кажеме как да ги затапи.то ти като не казваш нищо и не очакваи да ти помогнеме без инфо
ПенкаПървоначално написано от drogba333
![]()
Ами ако се казва Пенка.. може примерно като се запознава с нови хора и като я питат как се казва тя примерно да вика Пени после пак Пени и Пени и те накрая така ще я запомнят и ще свикнат че е Пени .. аз да попитам колко хора ги интересува как се казва с цяло име ? Аз така познавам едно момиче дет се казва Фани и навсякъде Фани Фани Фани докато наскоро разбрах че не се казва Фани ами Станислава...Първоначално написано от Alex3nd
Кое си требе, оно си го сака!
^ И аз имах една приятелка, дето се казваше така. И на нея постоянно й викаха "бабо Пено, бегай да пасеш козите" и некви такива. На всичко отгоре живееше и с баба си и дядо си. Беше супер добра, винаги на всички е помагала, дори и на тия, дето са я обиждали. Беше супер красива, една беличка, руса, със сини очи. Ма заради скапаното име, яко си го отнесе. Въпреки тва, интересното е, че много обичаше да си пише името навсякъде - по раницата, по гумичките, по тетрадки, навсякъде ;д То зависи от човека, щото ако е била някаква отворена, нямаше така да й се подиграват. Познавам и Петранка и Иванка, но никой и пръст не смее да им покаже, щото просто така са се наложили.
Емм главно да не обръща внимание, ама понякога може и тя да им се поебава. На Гошовците нещо от сорта: Гошо мирише лошо, Гоше ще го е*ба в кошо. На Мариите: Мария скумрия, филия, хартия Мара с ушаците, Мара попара, цигара /дееба на Мария мога да измисля най-много неща, а аз така се казвам/. На Мариелите - Мариела козела, дебела. Абее и така нататък. И най-хубавото име със як римуваща се дума може да стане ужасно.
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Гошо, прасето лошоНяма смисъл да се подиграват за името и. А и нагалено Пени си е хубаво. Ама и тогава могат да и викат Пенислава и т.н.... Абе деградирали типове.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Има къде, къде по-странни имена от Пенка. Нейн проблем е, че не си харесва името.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Трябва да си доста тъп и недорасъл, за да се подиграваш на човек с името Пенка, което е едно много хубаво българско име, и не виждам защо някой ще се подиграва!
За подигравка не са истинските български имена, а тези изопачени модерни имена с които сега се кръщават новородените! Те са пълна отврат! За мен човек, които няма българско име не е българин!
Лиза Мишпека!![]()
Българският президент ще се среща с китайския президент, който каца вечерта в България. Изпраща един от охраната си да го посрещне като кацне.
-Слушай ме много внимателно. Като отидеш при него, ще застанеш мирно и ще го поздравиш с "Добър вечер, господин Хой!". Много внимавай да не му объркаш името! Ако кажеш някоя глупост, първо, че ще те уволня, второ, че няма да си намериш повече работа!
Охранителят през целия ден си повтаря името му. "Господин Хой, господин Хой, господин Хой..." Стига вече летището, отива до самолета и когато китайския президент слиза, бодигарда го посреща:
-Добър вечер, господин Кор!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
То не е смешно да се подиграват за името,то е смешно да се подиграват за каквото и да е,като цяло.След 9 клас някъде започват да порастват,сега много ги тресат хормоните и за това така.Просто кажи на приятелката ти да не им обръща внимание и да не се интересува от мнението на някакви комплексари.
Пенка си е много хубаво име. Спокойно може да и викат Пени или Петя. Аз какво да кажа. Стринка ми се казва Димитрийка, а майка се казва Софка, но толкова е свикнала с името София, че половината документи са и така.
А иначе Педал и Пенислав наистина са разсмиващи, но не са за подигравка.
Впрочем, внучката на Мара и Тонка ще се казва Маратонка.
Според мен пък Alex3nd само се избъзика, че момичето се казва Пенка. Пък и дори да е така, щом авторката не е искала да го казва, и той не трябваше да го прави, ноо...
Така, по темата : Както някой по - горе каза, щом я бъзикат за името ( каквото и да е то, впрочем Пенка не е име, за което трябва да се подиграват, аз също имам приятелка Пенка и й викаме Пени ), значи чисто и просто за друго не могат да се хванат. Това са детски работи, и аз съм осми клас, да видиш и при нас какви интриги стават... леле - малеЗнам какво е да ти се подиграват, и мисля, че почти всеки го е изпитал. Обаче номера е да можеш да ги затапиш, без да им кажеш и една обидна дума, за да не стане после : 'Ама госпожо, тя ме напсуваа... '.
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Бой !![]()
Тея пък.. Осми клас пикльовци ще се подиграват на момиче.. Избиват комплекси !![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Тва вашия клас децата тряя са баси деградиралите уродчета... Да се подиграваш на човек за името. Е виж ся , ако беше Путк о Мафани , нормално , влиза в класната стая и ти викаш " Обичаме те Путк оооо!" Но шегата на страна. Да се оплаче на някой учител , педагогически нещо
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Да се представя като Пепи, не е толкова трудно да се досетиш.
Моето име е мегастранно, в по-малките класове един съученик ме ебаваше, но никой не му се връзваше, най-малкото аз. Повечето ми харесват името...
Обаче наистина е кофти да те кръстят на някоя баба или дядо със супер глупаво име.
Да не им обръща внимание!
Аз имам приятелка Едит (редактирай) и 2-ма приятели Педро и Пабло (близнаци са)! Никой не им се смее, и ние сме 8-ми клас!
Не знам какви недорасли хора са та се подиграват..
Колкото до Пенка... може да се представя като Пепи или Петя!
Can't get you outta my mind ♡