.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 91
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Как се възприема обрязването в България ?

Чел съм доста форуми по темата и така искам да разбера (най-вече момичетата), какво е мнението ви?Просто ми е интересно, как бихте реагирали (става дума за момичетата) , ако разберете, че приятелят ви е "резак" преди да му пуснете?Или друг въпрос, как бихте реагирали, ако разберете, че човек от вашата компания е обрязан ,без значение по какви причини?Ще се държите ли по друг начин с него, ще има ли подигравки и изобщо някакво по различно възприемане на мнението ви за този човек?В темата не става дума, кой бил турчин, кой бил еди къв си!Изобщо всякакви впечатлиния по темата ? И разбира се разликите в секса в това да го правиш с обрязан ?
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Лично аз няма да имам нищо против, ако е обрязан. Без значение дали ходя с него или сме в една компания. А ако ходя с него и имам чувства, няма да ме бърка дали е обрязан или не. Пък и от медицинска гледна точка е много по-добре дадено момче да се обреже. По-хигиенично е. Не знам дали питаш, защото се налага да се обрежеш или просто от чисто любопитство, но се надявам да съм ти отговорила на въпроса.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

не съм и дано не ми се налага да ме!!!!! Никога не бих си обрязал детето, ако имам момче!
    Защо трябва да му претъпявам усещанията за глупости! Щом Господ ни е дал кожичка, значи ни е необходима!!!!!

Голям фен Аватара на azida
    ммм бившият ми беше обрязан...аз нямам нищо против това и наистина е по-хигиенично... А иначе разлика в усещането според мен няма

Ако съм с някого и държа на него, това дали е обрязан не би имало значение за мен. Но ако някой ден имам син, не бих го обрязала. Въпреки всичките мнения колко по-хигиенично е, на мен лично ми се струва жестоко, а и не искам да си представям колко боли. Съгласна съм с LegaCalcio - щом има кожичка, значи си има някакво предназначение.
    Non, je ne regrette rien.

Аз пък изобщо не бих се повлияла Х*я си е х*й със или без. Дори бих пробвала новото
    ~девойче съм~

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Има ли причина да си променям отношението към него? Ако е от компанията - с какво ще е по - различен от останалите? Със сигурност имам приятели, които са обрязани, а аз си нямам и на представа за това, и не мисля, че ако разбера за "таласъма в гащите им" ще си променя мнението. По същия начин стои и въпроса с човека до мен, това просто няма никакво значение.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

За мен лично е без значение ...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Аз никога не искам да се обрязвам, а ако разбера, че някой приятел е обрязан няма да се заяждам с него или нещо подобно. Иначе искам да питам - какво точно представлява обрязването?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Аз никога не искам да се обрязвам, а ако разбера, че някой приятел е обрязан няма да се заяждам с него или нещо подобно. Иначе искам да питам - какво точно представлява обрязването?
    Ето ви един обрязан пич Не съм турчин или каквато и да е чужда народност. Просто от лична гледна точка преди години ми се наложи да претърпя операция с пълна упойка.След нея болеше известно време,но сега е много по-добре от преди :P Моля тези който не са запознати да не хулят напразно,защото това не го избираш ти.. аз не съм искал да ми се налага,но какво да прави човек..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз мисля, че нямаше да забележа даже. А и да забележа, нямаше да обърна внимание.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    нямам абсолютно нищо против.всъщност бях с един швед,който беше обрязан и аз не намирам разлика или смисъл изобщо да се делят мъжете на този принцип

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    И на аз не бих си променила отношението към него заради това....

Повече от фен Аватара на the_man
    Интересна тема, аз имах разни мисли в главата да се обрежа преди около година (православен християнин съм, няма нищо общо с религия или възгледи), но се позамислих да не си прецакам секса, може ли мъже, които са "пробвали" и по 2-та начина да споделят какви са различията, щото много се чудя... Имам малък проблем с юздичката и за това се замислям как да процедирам.
    Иначе по темата, аз съм от такъв край на БГ, където има бая турци и етническо напрежение и принципно на "резаците" не се гледа много с добро око. Ако е познат ок, ама 100% повечето момичета ше се позамислят и ше се дръпнат на "голо месо"
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от the_man
    Интересна тема, аз имах разни мисли в главата да се обрежа преди около година (православен християнин съм, няма нищо общо с религия или възгледи), но се позамислих да не си прецакам секса, може ли мъже, които са "пробвали" и по 2-та начина да споделят какви са различията, щото много се чудя... Имам малък проблем с юздичката и за това се замислям как да процедирам.
    Иначе по темата, аз съм от такъв край на БГ, където има бая турци и етническо напрежение и принципно на "резаците" не се гледа много с добро око. Ако е познат ок, ама 100% повечето момичета ше се позамислят и ше се дръпнат на "голо месо"
    Щото и на мен ми се е втълпила тая идея да се обрежа ?!? Вече става от около две години мисля по въпроса и съм помислил за всички последици от процедурата и съм решен, че няма да се откажа! Все някога ще отида и аз ! Не че ми се налага, ама просто мисля, че така повече ще ми хареса? Просто исках да питам за мнението ви . Между другото съм на 16 години .
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Цитирай Първоначално написано от OnlyMeAndYou
    Лично аз няма да имам нищо против, ако е обрязан. Без значение дали ходя с него или сме в една компания. А ако ходя с него и имам чувства, няма да ме бърка дали е обрязан или не. Пък и от медицинска гледна точка е много по-добре дадено момче да се обреже. По-хигиенично е. Не знам дали питаш, защото се налага да се обрежеш или просто от чисто любопитство, но се надявам да съм ти отговорила на въпроса.
    Обясни ми. : )

При отстраняване на препуциума изчезва тая... върешна гънка, където се събират всякакви свинщини (колкото и да го миеш) и където се създава благоприятна среда за развитие на бактерии. Логиката е следната: Кое мирише повече? Краката, които са по цял ден обвити в чорапи, обувки и т.н, или ръцете, които са по цял ден открити.

В едно проучване наскоро даже четох, че из африка обрязаните по-малко ги ловял СПИН, ама тва да не ти е стимул
    Всеки луд с номера си...

за обрязването....

Едва ли може да става въпрос за подигравки ако си обрязан.Тези които не са - само могат да завиждат.И секса е по-дъбър,и чекийте,и хигиената,и е по красив,какво друго ви трябва?Тези които говорят че били резаци обрязаните,никога няма да се обрежат и никога няма да разберат как е.Тяхна им работа.Момичетата определено харесват повече обрязани-от опит го знам.Аз съм обрязан и съм горд Българин.
    Наравих го защото ми харесва.Една истина-Никой не е съжелявал че се е обрязал.Само можете да ми завиждате,тези които не сте обрязани....и да ме наречете резак,или както и да е ....гордея се с това,а вие не знаете какво изпускате...

Супер фен
    Град
    България
    Не знам..обаче не само турците са обрязани,а мюсюлманите,образовайте се малко,бре!
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan
    Не знам..обаче не само турците са обрязани,а мюсюлманите,образовайте се малко,бре!
    Турците, викаш, не са мюсюлмани, а?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan
    Турците, викаш, не са мюсюлмани, а?
    Е чи кък, ти низнайш ли? Чи те съ Ислямисти бе, кък ши съ мюсюлмани...

Отначало като го четох си викам, тоя ся нещо евреи ше каже.... ама ее на..
    Всеки луд с номера си...

Re: за обрязването....

Цитирай Първоначално написано от mikity_sladky
    Едва ли може да става въпрос за подигравки ако си обрязан.Тези които не са - само могат да завиждат.И секса е по-дъбър,и чекийте,и хигиената,и е по красив,какво друго ви трябва?Тези които говорят че били резаци обрязаните,никога няма да се обрежат и никога няма да разберат как е.Тяхна им работа.Момичетата определено харесват повече обрязани-от опит го знам.Аз съм обрязан и съм горд Българин.
    Наравих го защото ми харесва.Една истина-Никой не е съжелявал че се е обрязал.Само можете да ми завиждате,тези които не сте обрязани....и да ме наречете резак,или както и да е ....гордея се с това,а вие не знаете какво изпускате...
    Напълно съм съгласен с тебе може само в първите няколко месеца след операцията да е неприятно ама после е гот и мене така ме кефи повече от преди : )

Супер фен Аватара на MojoJojo88

Re: Как се възприема обрязването в България ?

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    Чел съм доста форуми по темата и така искам да разбера (най-вече момичетата), какво е мнението ви?Просто ми е интересно, как бихте реагирали (става дума за момичетата) , ако разберете, че приятелят ви е "резак" преди да му пуснете?Или друг въпрос, как бихте реагирали, ако разберете, че човек от вашата компания е обрязан ,без значение по какви причини?Ще се държите ли по друг начин с него, ще има ли подигравки и изобщо някакво по различно възприемане на мнението ви за този човек?В темата не става дума, кой бил турчин, кой бил еди къв си!Изобщо всякакви впечатлиния по темата ? И разбира се разликите в секса в това да го правиш с обрязан ?
    За мен има разлика между обрязан и резак.
    Мъж, обрязан по медицински причини-всичко е ок.
    Мъж, обрязан по религиозни причини-ми не, мерси...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Абе то ако почнем по религиозния принцип да ви кажа и Исус е бил обрязан, ама айде....

Иначе аз мн харесвам обрязани момчета, според мен члена става по-красив. Не мисля, че има нещо лошо, всеки има право на избор, правила съм го и с образан и с не обрязан и разлика няма. Просто повече ме кефи без въпросната кожичка. Не знам защо в България е разпространено вярването, че обрязан е равен на турчин, помак и тн. В 21ви век сме, за бога....
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Как се възприема обрязването в България ?

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Мъж, обрязан по медицински причини-всичко е ок.
    Мъж, обрязан по религиозни причини-ми не, мерси...
    Именно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си