- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се възприема обрязването в България ?
Чел съм доста форуми по темата и така искам да разбера (най-вече момичетата), какво е мнението ви?Просто ми е интересно, как бихте реагирали (става дума за момичетата) , ако разберете, че приятелят ви е "резак" преди да му пуснете?Или друг въпрос, как бихте реагирали, ако разберете, че човек от вашата компания е обрязан ,без значение по какви причини?Ще се държите ли по друг начин с него, ще има ли подигравки и изобщо някакво по различно възприемане на мнението ви за този човек?В темата не става дума, кой бил турчин, кой бил еди къв си!Изобщо всякакви впечатлиния по темата ? И разбира се разликите в секса в това да го правиш с обрязан ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Лично аз няма да имам нищо против, ако е обрязан. Без значение дали ходя с него или сме в една компания. А ако ходя с него и имам чувства, няма да ме бърка дали е обрязан или не. Пък и от медицинска гледна точка е много по-добре дадено момче да се обреже. По-хигиенично е.Не знам дали питаш, защото се налага да се обрежеш или просто от чисто любопитство, но се надявам да съм ти отговорила на въпроса.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
не съм и дано не ми се налага да ме!!!!! Никога не бих си обрязал детето, ако имам момче!
Защо трябва да му претъпявам усещанията за глупости! Щом Господ ни е дал кожичка, значи ни е необходима!!!!!
ммм бившият ми беше обрязан...аз нямам нищо против това и наистина е по-хигиенично... А иначе разлика в усещането според мен няма
Ако съм с някого и държа на него, това дали е обрязан не би имало значение за мен. Но ако някой ден имам син, не бих го обрязала. Въпреки всичките мнения колко по-хигиенично е, на мен лично ми се струва жестоко, а и не искам да си представям колко боли. Съгласна съм с LegaCalcio - щом има кожичка, значи си има някакво предназначение.
Non, je ne regrette rien.
Аз пък изобщо не бих се повлиялаХ*я си е х*й със или без. Дори бих пробвала новото
![]()
~девойче съм~
Има ли причина да си променям отношението към него? Ако е от компанията - с какво ще е по - различен от останалите? Със сигурност имам приятели, които са обрязани, а аз си нямам и на представа за това, и не мисля, че ако разбера за "таласъма в гащите им" ще си променя мнението.По същия начин стои и въпроса с човека до мен, това просто няма никакво значение.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз никога не искам да се обрязвам, а ако разбера, че някой приятел е обрязан няма да се заяждам с него или нещо подобно. Иначе искам да питам - какво точно представлява обрязването?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ето ви един обрязан пичПървоначално написано от ccdesigns
Не съм турчин или каквато и да е чужда народност. Просто от лична гледна точка преди години ми се наложи да претърпя операция с пълна упойка.След нея болеше известно време,но сега е много по-добре от преди :P Моля тези който не са запознати да не хулят напразно,защото това не го избираш ти.. аз не съм искал да ми се налага,но какво да прави човек..
![]()
Аз мисля, че нямаше да забележа даже.А и да забележа, нямаше да обърна внимание.
нямам абсолютно нищо против.всъщност бях с един швед,който беше обрязан и аз не намирам разлика или смисъл изобщо да се делят мъжете на този принцип
И на аз не бих си променила отношението към него заради това....
Интересна тема, аз имах разни мисли в главата да се обрежа преди около година (православен християнин съм, няма нищо общо с религия или възгледи), но се позамислих да не си прецакам секса, може ли мъже, които са "пробвали" и по 2-та начина да споделят какви са различията, щото много се чудя... Имам малък проблем с юздичката и за това се замислям как да процедирам.
Иначе по темата, аз съм от такъв край на БГ, където има бая турци и етническо напрежение и принципно на "резаците" не се гледа много с добро око. Ако е познат ок, ама 100% повечето момичета ше се позамислят и ше се дръпнат на "голо месо"![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Щото и на мен ми се е втълпила тая идея да се обрежа ?!? Вече става от около две години мисля по въпроса и съм помислил за всички последици от процедурата и съм решен, че няма да се откажа! Все някога ще отида и аз !Първоначално написано от the_man
![]()
![]()
Не че ми се налага, ама просто мисля, че така повече ще ми хареса? Просто исках да питам за мнението ви .
![]()
![]()
Между другото съм на 16 години .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Обясни ми. : )Първоначално написано от OnlyMeAndYou
При отстраняване на препуциума изчезва тая... върешна гънка, където се събират всякакви свинщини (колкото и да го миеш) и където се създава благоприятна среда за развитие на бактерии. Логиката е следната: Кое мирише повече? Краката, които са по цял ден обвити в чорапи, обувки и т.н, или ръцете, които са по цял ден открити.
В едно проучване наскоро даже четох, че из африка обрязаните по-малко ги ловял СПИН, ама тва да не ти е стимул![]()
Едва ли може да става въпрос за подигравки ако си обрязан.Тези които не са - само могат да завиждат.И секса е по-дъбър,и чекийте,и хигиената,и е по красив,какво друго ви трябва?Тези които говорят че били резаци обрязаните,никога няма да се обрежат и никога няма да разберат как е.Тяхна им работа.Момичетата определено харесват повече обрязани-от опит го знам.Аз съм обрязан и съм горд Българин.
Наравих го защото ми харесва.Една истина-Никой не е съжелявал че се е обрязал.Само можете да ми завиждате,тези които не сте обрязани....и да ме наречете резак,или както и да е ....гордея се с това,а вие не знаете какво изпускате...![]()
Не знам..обаче не само турците са обрязани,а мюсюлманите,образовайте се малко,бре!
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Турците, викаш, не са мюсюлмани, а?Първоначално написано от muhtesemfan
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Е чи кък, ти низнайш ли? Чи те съ Ислямисти бе, кък ши съ мюсюлмани...Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отначало като го четох си викам, тоя ся нещо евреи ше каже.... ама ее на..
Напълно съм съгласен с тебе може само в първите няколко месеца след операцията да е неприятно ама после е гот и мене така ме кефи повече от преди : )Първоначално написано от mikity_sladky
За мен има разлика между обрязан и резак.Първоначално написано от SkiCatA
Мъж, обрязан по медицински причини-всичко е ок.
Мъж, обрязан по религиозни причини-ми не, мерси...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Абе то ако почнем по религиозния принцип да ви кажа и Исус е бил обрязан, ама айде....
Иначе аз мн харесвам обрязани момчета, според мен члена става по-красив. Не мисля, че има нещо лошо, всеки има право на избор, правила съм го и с образан и с не обрязан и разлика няма. Просто повече ме кефи без въпросната кожичка. Не знам защо в България е разпространено вярването, че обрязан е равен на турчин, помак и тн. В 21ви век сме, за бога....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Именно.Първоначално написано от MojoJojo88
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."