.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от whiteterror
    Плюя на момичета, които спят с резаци!
    Обоснови се ???
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Сериозно пич има хора , които трябвало да се обрежат заради фимоза или някоя друга венерическа болест...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Повече от фен
    Какво мисля за обрязването ли? Мисля, че е нещо нормално в доста от страните по света. Пък за темата мисля, че е безмислена. Какво толкова има да се дискутира? И обрязан да бях, все едно щеше да ми е.
    МОМЧЕ

Къде пък го видяхте това, че било по хигиенично да ти се вее обрязаната глава на члена из панталоните.. най-чуствителната ти част от тялото да събира всичките микроби из панталоните ти... и да загрубее( да от сексуална гледна точка може би обрязаните да издържат повече време( но пък всичко си е до опит ).. Пълните глупости, ще си сравняваш чорапите с кожата на главата на члена .. пХА

А и какво сравнявате при секса обрязан или не главата излиза изцяло..
    Моля ви се замислете се преди да пишете ..
    Исус бил обрязан

Тази вечер просто ме разбихте тотално.

Единствената причина момиче да не легне с обрязано момче (ако приемем, че го харесва и т.н.) е религията ..

Да не сме кучета да се режем ? Това са криво разбрани мюсюлмански разбирания..!
    I Love YOU baby

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Майнички...умствено сте мнооогоо ограничени... Вие си знаете кои сте! Хванете прочетете 2-3 изречения от някоя книжка, оставете малко ножките и се пообразовайте! Нещо комплексарските изцепки не се вписват в ситуацията! Всеки има право на личен избор, как да изглежда, свобода на действията ... и т.н. Хората го наричат демокрация!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Сериозно пич има хора , които трябвало да се обрежат заради фимоза или някоя друга венерическа болест...
    Нито фимозата е сексуално предавана (т.е. венерическа) болест, нито заради такава може да се наложи обрязване.
    А обрязването при поставена диагноза "фимоза" е обект на много хирургични спорове.

Отрицателно настроена съм към обрязването поради религиозни причини, защото изпитвам известна неприязън към съответните етноси и смятам, че може да се нанесе голяма психическа травма на едно дете по този начин. Дали един мъж спада към този етнос може да се разбере много лесно чрез външни белези, държание, религиозна насоченост и вълшебството на словото, така че може да се предотврати сексуалният контакт с него, ако се изпиват оши чувства към актът на обряване, някой от етносите, които го правят или нещо друго... Така че аз си обяснявам нещата с това, че има момичета, които за жалост желаят да осъществят сексуален акт с някой или всички етноси според, които е нужно едно момче да бъде обрязано.

А ако на едно дете или младеж е нужно, заради медицински проблеми, които могат да се окажат фатални за бъдещото му здраве, либидо или да повлияят на възможността му да извършва нормално сексуалният акт, то тогава, ако няма друга опция е наложително и редно, разбира се, ако операцията се извърши хуманно с упойка и възможно най-малко фактори, които могат да причинят бъдеща психическа травма.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Аз мисля, че нямаше да забележа даже. А и да забележа, нямаше да обърна внимание.
    мда абсолютно..надали разликата е кой знае каква...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Аз мисля, че нямаше да забележа даже. А и да забележа, нямаше да обърна внимание.
    мда абсолютно..надали разликата е кой знае каква...

Не е като да няма разлика... се 1 да не забележиш дали шишето с фантата е празно или пълно

Повече от фен
    Убунту, може и лесно да се забелязва, ама на мен хуя в еректирало състояние ми е забелен поне 3/4... И не мога да разбера, да кажем ако аз съм обрязан и тръгна да правя секс с някое момиче, което "изпитва неприязън" към такива традиции и етноси, като ми го види ще ме зареже ли? Само заради едното обрязване? Да прекратиш връзката си с някой, пълна глупост според мен. Мислите много ограничено, сякаш е от кой знае какво значение това дали си обрязан или не.

Това че то се извършва в мюсюлманските страни няма НИКАКВО значение, стига човекът с който си (ако примерно е мюсюлманин), не е някакъв фанатик. Не може заради единия неприязън към цяла религия да съдите обрязаните хора или да не ги приемате. Приемете го като една традиция, както всяка държава си има своите.
    МОМЧЕ

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Не съм сигурен дали е по-хигиенично, когато спазваш добра хигиена като цяло и се къпеш и миеш всеки ден .. едва ли има значение дали си обрязан или не. От моята компания имам приятел който е обрязан и освен че му е по-безчувствена главичката няма друга разлика. Лично моята хигиена е на високо ниво и изобщо не ми пречи, че съм НЕ-обрязан ..
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Град
    Провинцията
    Според мои наблюдения предпочитат резак по медицински причини отколкото резак по религиозни.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Какво е възприятието мисля, че сам разбра по отговорите в тази тема - има един, двама, трима идиоти на 50 човека, които не виждат по-далече от носа си, а мозъкът им е по-малък от орехова черупка.

Аз съм момче. Не съм обрязан, поне за сега. Мислил съм си дали бих го направил някога и никога не стигам до отговор.

По-хигиенично е, защото между главичката и shaft-а е топло и влажно, което прави развитието на всякакви бактерии много по-лесно. Да не говорим, че не всеки път можеш да се изплакнеш като пикаеш и да не си обясняваме какво засяда там.

Намалянето на чувствителността също е предимство според мен.

Религиозният елемент го има само в главите на разни тъпунгери и необразовани кретени. Това, че евреите и мюсюлманите се обрязват, не значи, че, ако се обрежеш, ще станеш такъв. Ексклузивно-религиозното приложение на тази процедура отдавна е изместено от естетическите и медицинските предимства, които носи след себе си, така че е добре да влезнете в 21, даже 20 век.

Детето си НЕ бих обрязал докато е малко, но, ако само пожелае като порастне, няма да имам нищо против, даже ще го подкрепя.

LambOfGod, обрязването при фимоза е крайно наложително, защото може да се стигне до едно състояние наречено парафимоза и тогава се налага ходене на доктор по спешност и дори отрязване на целия член, за да се спаси човека. Не ти препоръчвам да търсиш снимки точно как изглежда, но се сети, за да са нужни такива мерки.

амк93,

Добре съм запозната що е то фимоза и парафимоза, просто съм останала с впечетление, че не е наложително обрязване при първото.

"В развитите страни вече е възприета позицията, че физиологичната фимоза е нещо нормално и не трябва насилствено да се извършва забелване (аблация).

Всеки опит за амбулаторна или оперативна аблация се счита за грешка в медицинското изкуство.

Напълно е достатъчно да се поддържа хигиена на пениса, така както и на цялото тяло, или според думите на един от световните експерти както се поддържа хигиената на окото.

Кожичката може да се издърпва леко до степен, до която позволява в момента и да се изплаква нежно с бебешки сапун или шампоан. Към края на първата или средата на втората година препуциумът при повечето момченца след такива процедури прехвърля главичката на пениса. Важно е тя да се върне бързо в изходно положение, тъй като все още не до там разширения препуциум може да доведе до болезнен оток на главичката на пениса. Това се нарича парафимоза и е възможно да се наложи болезнено хирургическо репониране.

При вродената фимоза, съществува фимозен кожен пръстен. Честа практика е този пръстен да се надсича и да се зашива напречно, с което се освобождава стегнатата кожа (т.н. частична пластика). Това обаче трябва задължително да става в болнична обстановка под обща упойка, за да се избегне психическата травма.

Напоследък все повече се препоръчва втриване на кортизонов крем (bethamethasone 0,05 %) 2 - 3 пъти дневно в течение на 4 -5 седмици.

В случай, че поради насилствена аблация възникне вторична инфекция и възникне патологична фимоза, тогава трябва първоначално да се опитат консервативни методи (антибиотични, противогъбични или кортикостероидни кремове). Нуждата от оперативна корекция трябва стриктно да се уточнява, което се прави от детски хирург или детски уролог, а обрязването да се извършва единствено по религиозни показания."

Доц.д-р Огнян Бранков
    Детски хирург Н.И.Пирогов

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Благодарен съм на първата си сериозна приятелка, че ме избави от "почти фимозата", като без да й пука особено го хвана с ръка и си го забели доста злобно ( това бе невъзможно, независимо колко тренирах преди това).
    Що се касае до темата, аз възприемам единствено обрязването по медицински нужди, но това е нормално, защото съм тесногръд и мнението ми надали ще се промени.

"dunce" Браточка виж предния пост който съм писал Просто ме мързи да насирам всички по единично, едно време ми беше забавно, но вече е скучно умствената ограниченост на хората и комплексарщината е страшна работа :Д

Цитирай Първоначално написано от dunce
    Убунту, може и лесно да се забелязва, ама на мен хуя в еректирало състояние ми е забелен поне 3/4... И не мога да разбера, да кажем ако аз съм обрязан и тръгна да правя секс с някое момиче, което "изпитва неприязън" към такива традиции и етноси, като ми го види ще ме зареже ли? Само заради едното обрязване? Да прекратиш връзката си с някой, пълна глупост според мен. Мислите много ограничено, сякаш е от кой знае какво значение това дали си обрязан или не.

Това че то се извършва в мюсюлманските страни няма НИКАКВО значение, стига човекът с който си (ако примерно е мюсюлманин), не е някакъв фанатик. Не може заради единия неприязън към цяла религия да съдите обрязаните хора или да не ги приемате. Приемете го като една традиция, както всяка държава си има своите.
    Виж сега, приятелю, аз не визирах само мюсюлманите и точно към тази традиция изпитвам този неприязън, защото знам в кои държави я има.
    Нали се сещаш, че по времето на Мойсей това става задължително и за всеки евреин, за да може да се отличават, като народ.

А освен, ако някое момиче не отиде в Израел или Турция и не почне да се чука с всеки, който види има начин преди да се извърши половия акт да се разбере от какъв етнос е бъдещият й партньор и ако той е от даден етнос, който изисква тази процедура и тя възприема този етнос по отрицателен начин никой не може да я задължи да спи с него.

Eто как става процедурата
    http://vbox7.com/play:72a1576e

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    амк93,

Добре съм запозната що е то фимоза и парафимоза, просто съм останала с впечетление, че не е наложително обрязване при първото.

......

Доц.д-р Огнян Бранков
    Детски хирург Н.И.Пирогов
    Така.

Първо, това се отнася докато детето е малко, както стана ясно от статията и езика в нея. В едно 80% от случаите, обаче, родителите не предприемат нужните мерки, както са описани тук, и фимозата остава един проблем и на по-късен етап. Аз съм имал проблеми като малък, но наще полагаха супер много усилия, за да не ме оперират и сега нямам и помен от проблема (говоря за 3-4 годишен - сега съм на 1. Много родители, обаче, не правят това, което направиха моите, не защото не си обичат децата, а дори, защото не знаят за проблема.

Второ, един мъж на 25-30 години с фимоза с каквито и кремове да се маже, колкото и да го дърпа няма да си оправи проблема. Най-много да си докара парафимоза. Тогава се налага опериране. А и попитай някой хирург да видиш кога се оперират най-много от фимоза хората - точно в диапазона 18-25, когато са достатъчно независими да отговарят сами за себе си и не трябва да споделят наляво и надясно.

Това е. Няма нищо срамно в обрязването. Още по-малко що се отнася до медицински проблем.

Голям фен Аватара на ex7azy
    За мен няма значение дали едно момче е обрязано или не .. то каквото и да е пак си е момче!
    Не бих се държала различно с приятеля ми независимо какъв е уя му ( обрязан или не )!
    Не мисля, че има нещо за подигравка .. дори мисля, че е сладурско
    Ако момчето не е турчин няма проблеми!! ;д
    Can't get you outta my mind

amk933,

Съгласна съм с теб, но аз целях да докажа, че при възникнала в ранна детска възраст фимоза от какъвто и да е тип не е нужно детето да се обреже, а има и друг изход.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    "dunce" Браточка виж предния пост който съм писал Просто ме мързи да насирам всички по единично, едно време ми беше забавно, но вече е скучно умствената ограниченост на хората и комплексарщината е страшна работа :Д
    Тия добри думи към мен ли бяха насочени, само това не разбрах. Аз съм съгласен с теб относно демокрацията. А аз не се насочих към теб с коментара си, а към LambOfGod. А нея пък да питам, какво ти пречи обрязването, защото така и не можах да разбера. Казваш изпитваш неприязън заради страните, в които се практикува. Ами да, не само в мюсюлманските, примерно в Америка също е често срещано. Но всеки сам решава за себе си, аз се чудя вие това като някаква омърсеност ли го приемате? Това е една нормална традиция, не е като да кажем традицията в някои държави да правиш секс мръсен. Тогава вече, ако партньорът ти я има, не можеш да се съобразяваш с него.

"....този етнос по отрицателен начин никой не може да я задължи да спи с него."

Добре, тя може да го възприема по отрицателен начин и наистина никой не я задължава, но ако е влюбена? Ако имат страхотна връзка, прекарват си супер заедно, заради едното обрязване ли ще го зареже? Това ми беше въпросът, ти не го разбра явно.
    МОМЧЕ

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    Обоснови се ???
    Какво да се обосновавам? Рязана ли е долната - режи и горната!

Цитирай Първоначално написано от straus
    Боклук
    Без да обиждаш, анонимник. Ако те кефят резаците, това си е лично твой проблем.

dunce,

Ти явно не си разбрал, че когато сто пъти в едно изречение казвам, че изпитвам неприязън към дадените етноси, то това значи... Познай! Че не са ми приятни дадените етноси!

Какво значи етнос?

"Етнос - обособила се група от хора на базата на общ език, раса, култура или религия."

Не американците се обрязват, а американските евреи.

Не е омърсеност, а белег който да отличава евреите, като народ.
    Според християнството (фициялната религия в България) вътрешната чистота е по-важна от външната..

Тази традиция не е нормална в светът на белите хора.

А ако едно момиче си е поставило за цел да не спи с евреин /примерно/, то тя ще повдигне на въпрос от какъв произход е дадения младеж в началото на запознанството им, но ако иска обратното няма да пита никога и ще си спи с този евреин /примерно/ и може и да не знае за това, че той е такъв дори...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си