.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    Аз пък ще кажа - абе, вие добре ли сте, по-хигиенично било... Така е било преди стотици години, когато хората не са се къпели всеки ден xD Ако го правите, и редовно се миете хубаво, надали ще е проблем и ще има разлика... Освен това, мен лично ме дразни като ми се допира... като е заголена кожичката, мога да си представя колко е кофти да нямаш изобщо...

Moга само да кажа,че не пожелавам никому да му се налага да бъде обрязан

Повече от фен
    Това са пълни глупости, че само определени етноси се обрязват. В Америка не само евреите се обрязват, ти сериозно ли? Вземи прочети някой материал в гугъл, вместо да се изказваш неподготвена. Защо предпочитат бащите да обрежат децата си, има две причини - едната е, че има достатъчно много хора, които смятат, че с обрязването идва по-добра хигиена (аз НЕ казвам, че е така, да не ми се нахвърли някой), затова и така решават.

Изключително честа причина за обрязване е желанието за чистота.
    "Обрязаните могат да поддържат изключително лесно перфектна чистота на пениса, което е извънредно важно за всички форми на полов контакт."

Така че не се заблуждавай, че само евреите и мюсюлманите я имат тая традиция. А ето го и втория факт:
    "Обрязаните мъже и техните партньорки никога не развиват рак на половите органи - пениса и шийката на матката."

Вече всеки сам си прави сметката толкова ли е лошо обрязването или не.
    А на теб, LambOfGod, лично ти пожелавам да се влюбиш в някой евреин от пръв поглед, и после да се чудиш какво да правиш с такива принципи.

И между другото, това дали е хигиенично или не, казват лекарите и специалистите в такива области. Вие, лапета, както и аз, изобщо не коментирайте и не се правете на интересни. Повечето от тук сто процента и един учебник по биология не са отваряли, ама много знаят дали е по-хигиенично или не.
    МОМЧЕ

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Много смешно ми стана,някои по-напред беше написул,че обрязаните изпитват по-голямо удоволствие в секса...това е просто абсурдно - тяхната коя на главата е 10 пъти по-нечувствителна,как по дяволите става това?!Пълни абсурди,иначе и аз смятам,че това не е правилно - щом природата ти я е дала тази коя,значи има защо...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Ако си десен екстремист може и да пречи ... мен лично резаците не ме кефят .

dunce,

Еми, да. Американците са шибани евреи. Добро утро!
    И ти какво? Да не искаш да се обрежеш, защото американците го правят?
    Защо всички толкова въздишате по САЩ? Не разбирам.
    Ако в САЩ почнат да си режат главите и ти ли ще искаш?

И ти значи ми твърдиш и ми обещаваш, че докато спя с обрязан, няма да развия рак?
    Чуваш ли се, бе човек? Това е толкова нелогично и нелепо...

А относно чистотата (ще се повторя)... Исус е казал, че вътрешната е по-важна от външната..

Не вярвам в любовта от пръв поглед.

А да ти кажа медицината не е единодушна дали има положително влияние, така че ще изглежда по-логично, ако пред изреченията си слагаш "Възможно е"...

А ти за лекар и специалист ли се имаш?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    ....
    Я земи ми прочети коментара отново, и след това пиши! Казах, че и аз не съм специалист, ама и не коментирам дали е по-хигиенично или не... И ДА, обрязаните не развиват рак на половите органи, за това и съм го сложил в кавички, защото е цитирано от медицински сайт!!! Не съм го казал аз, освен това днеска питах майка ми, която работи в две болници, и тя потвърди. Така че спри да пишеш без да знаеш. И НЕ, аз НЕ искам да се обрежа и никога не съм искал, само че не съм толкоз ограничен, че да имам нещо против обрязаните. За какъв чеп ми е? И никъде не съм написал, че смятам да се обрязвам. Нито пък, че съм влюбен в Америка, но ако става дума за нея, животът там е 10 пъти по-спокоен от тоя тука.

"Еми, да. Американците са шибани евреи. Добро утро!"

КАКВО? Има евреи американци, но не всички са евреи! Не се излагай! Къде ти е общата култура, тръгваш да спориш и да се правиш на компетентна, пък елементарни неща не знаеш. Пък и ако става дума, като кажеш Америка това означава мешана скара между много народи след колонизирането.

"И ти значи ми твърдиш и ми обещаваш, че докато спя с обрязан, няма да развия рак?
    Чуваш ли се, бе човек? Това е толкова нелогично и нелепо..."

Нелогично и нелепо може да ти се струва, само че това е ФАКТ. Пак казвам, като не знаеш нещо, не спори. И освен това си е доста логично.

"А относно чистотата (ще се повторя)... Исус е казал, че вътрешната е по-важна от външната.."

Дай пък сега всички заради това да не се къпем и да не спазваме хигиена? Обрязан или не, хигиената си е важна. Исус какво е казал, не става въпрос за чистота като хигиена, а като красота, като невинност.

"А да ти кажа медицината не е единодушна дали има положително влияние, така че ще изглежда по-логично, ако пред изреченията си слагаш "Възможно е"..."
    Може и не всичко да е вярно, но щом експертите не знаят на 100 процента, ти ли си тая, която ще знае?
    МОМЧЕ

Цитирай Първоначално написано от dunce
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    ....
    Я земи ми прочети коментара отново, и след това пиши! Казах, че и аз не съм специалист, ама и не коментирам дали е по-хигиенично или не... И ДА, обрязаните не развиват рак на половите органи, за това и съм го сложил в кавички, защото е цитирано от медицински сайт!!! Не съм го казал аз, освен това днеска питах майка ми, която работи в две болници, и тя потвърди. Така че спри да пишеш без да знаеш. И НЕ, аз НЕ искам да се обрежа и никога не съм искал, само че не съм толкоз ограничен, че да имам нещо против обрязаните. За какъв чеп ми е? И никъде не съм написал, че смятам да се обрязвам. Нито пък, че съм влюбен в Америка, но ако става дума за нея, животът там е 10 пъти по-спокоен от тоя тука.

"Еми, да. Американците са шибани евреи. Добро утро!"

КАКВО? Има евреи американци, но не всички са евреи! Не се излагай! Къде ти е общата култура, тръгваш да спориш и да се правиш на компетентна, пък елементарни неща не знаеш. Пък и ако става дума, като кажеш Америка това означава мешана скара между много народи след колонизирането.

"И ти значи ми твърдиш и ми обещаваш, че докато спя с обрязан, няма да развия рак?
    Чуваш ли се, бе човек? Това е толкова нелогично и нелепо..."

Нелогично и нелепо може да ти се струва, само че това е ФАКТ. Пак казвам, като не знаеш нещо, не спори. И освен това си е доста логично.

"А относно чистотата (ще се повторя)... Исус е казал, че вътрешната е по-важна от външната.."

Дай пък сега всички заради това да не се къпем и да не спазваме хигиена? Обрязан или не, хигиената си е важна. Исус какво е казал, не става въпрос за чистота като хигиена, а като красота, като невинност.

"А да ти кажа медицината не е единодушна дали има положително влияние, така че ще изглежда по-логично, ако пред изреченията си слагаш "Възможно е"..."
    Може и не всичко да е вярно, но щом експертите не знаят на 100 процента, ти ли си тая, която ще знае?
    Ти и ти много знаеш и много си чел ама я да предположим, че си момиче дали ще спадаш към процента момичета, който ще си легнат с "рязан" ? И айде недей ми казва ДА защото психиката ти и начина ти на мислене нямаше да са такива..

Иначе много наваляш ама си гледаш само твойта гледна точка..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Hukuu
    Ти и ти много знаеш и много си чел ама я да предположим, че си момиче дали ще спадаш към процента момичета, който ще си легнат с "рязан" ? И айде недей ми казва ДА защото психиката ти и начина ти на мислене нямаше да са такива..

Иначе много наваляш ама си гледаш само твойта гледна точка..
    Ем не бе, нищо против нямам чуждото мнение, но аз я питах въпрос, а тя взе че се раздразни нещо. Пък рязаните, аз да попитам, някакви изроди ли са? Обрязан или не, това е "мъжки полов орган". Пък всеки да си ляга с каквито хора желае, мене не ме бърка. Просто ми направи впечатление, явно нетрадиционните за нас неща ни отблъскват. Представи си обаче да заживееш в чужбина и да си намериш приятелка там, която е с далеч по-различни представи от твоите, тогава какво правим? ;]
    МОМЧЕ

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от jonib
    Moга само да кажа,че не пожелавам никому да му се налага да бъде обрязан
    Е не е чак толкова зле .
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    В България всеки обрязан е "резак" и "турчин".

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от sp33der
    Взе ми думите
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Взе ми думите
    Аз пък нямам такива наблюдения ?
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Голям фен Аватара на dami666
    За жалост повечето хора имат такъв стереотип.Аз бих го приела нормално,нямам нищо против обрязването.Понякога се прави и поради медицински причини или предпочитания,не само заради националност или религиозна принадлежност.
    Believe in yourself.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dami666
    За жалост повечето хора имат такъв стереотип.Аз бих го приела нормално,нямам нищо против обрязването.Понякога се прави и поради медицински причини или предпочитания,не само заради националност или религиозна принадлежност.
    +1 .. защо сте толкова против.. все пак и те са хора.. ако се абстрахирате от религия примерно какво ? .. пак ли ще сте толкова ужасени и не знам какво.. не мисля.. .. все пак лично мнение.. не искам някой да обидя, но не бъдете чак такива.. какво ? ако някой ден се влюбите в някой и като си легнете и видите какво ? ще го изритате от леглото и повече няма да го погледнете само заради това ? ... според мен ще е много жалко... и пак казвам.. ЛИЧНО МНЕНИЕ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Взе ми думите
    Хора,които твърдят така..мога само да ги поздравя с "О,колко си прост" Е такива ограничени коплексари като българите няма никаде другаде!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си