- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се възприема обрязването в България ?
Аз пък ще кажа - абе, вие добре ли сте, по-хигиенично било... Така е било преди стотици години, когато хората не са се къпели всеки ден xD Ако го правите, и редовно се миете хубаво, надали ще е проблем и ще има разлика... Освен това, мен лично ме дразни като ми се допира... като е заголена кожичката, мога да си представя колко е кофти да нямаш изобщо...
Moга само да кажа,че не пожелавам никому да му се налага да бъде обрязан![]()
Това са пълни глупости, че само определени етноси се обрязват. В Америка не само евреите се обрязват, ти сериозно ли? Вземи прочети някой материал в гугъл, вместо да се изказваш неподготвена. Защо предпочитат бащите да обрежат децата си, има две причини - едната е, че има достатъчно много хора, които смятат, че с обрязването идва по-добра хигиена (аз НЕ казвам, че е така, да не ми се нахвърли някой), затова и така решават.
Изключително честа причина за обрязване е желанието за чистота.
"Обрязаните могат да поддържат изключително лесно перфектна чистота на пениса, което е извънредно важно за всички форми на полов контакт."
Така че не се заблуждавай, че само евреите и мюсюлманите я имат тая традиция. А ето го и втория факт:
"Обрязаните мъже и техните партньорки никога не развиват рак на половите органи - пениса и шийката на матката."
Вече всеки сам си прави сметката толкова ли е лошо обрязването или не.
А на теб, LambOfGod, лично ти пожелавам да се влюбиш в някой евреин от пръв поглед, и после да се чудиш какво да правиш с такива принципи.
И между другото, това дали е хигиенично или не, казват лекарите и специалистите в такива области. Вие, лапета, както и аз, изобщо не коментирайте и не се правете на интересни. Повечето от тук сто процента и един учебник по биология не са отваряли, ама много знаят дали е по-хигиенично или не.
МОМЧЕ
Много смешно ми стана,някои по-напред беше написул,че обрязаните изпитват по-голямо удоволствие в секса...това е просто абсурдно - тяхната коя на главата е 10 пъти по-нечувствителна,как по дяволите става това?!Пълни абсурди,иначе и аз смятам,че това не е правилно - щом природата ти я е дала тази коя,значи има защо...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Ако си десен екстремист може и да пречи ... мен лично резаците не ме кефят .
dunce,
Еми, да. Американците са шибани евреи. Добро утро!
И ти какво? Да не искаш да се обрежеш, защото американците го правят?
Защо всички толкова въздишате по САЩ? Не разбирам.
Ако в САЩ почнат да си режат главите и ти ли ще искаш?
И ти значи ми твърдиш и ми обещаваш, че докато спя с обрязан, няма да развия рак?
Чуваш ли се, бе човек? Това е толкова нелогично и нелепо...
А относно чистотата (ще се повторя)... Исус е казал, че вътрешната е по-важна от външната..
Не вярвам в любовта от пръв поглед.
А да ти кажа медицината не е единодушна дали има положително влияние, така че ще изглежда по-логично, ако пред изреченията си слагаш "Възможно е"...
А ти за лекар и специалист ли се имаш?
Я земи ми прочети коментара отново, и след това пиши! Казах, че и аз не съм специалист, ама и не коментирам дали е по-хигиенично или не... И ДА, обрязаните не развиват рак на половите органи, за това и съм го сложил в кавички, защото е цитирано от медицински сайт!!! Не съм го казал аз, освен това днеска питах майка ми, която работи в две болници, и тя потвърди. Така че спри да пишеш без да знаеш. И НЕ, аз НЕ искам да се обрежа и никога не съм искал, само че не съм толкоз ограничен, че да имам нещо против обрязаните. За какъв чеп ми е? И никъде не съм написал, че смятам да се обрязвам. Нито пък, че съм влюбен в Америка, но ако става дума за нея, животът там е 10 пъти по-спокоен от тоя тука.Първоначално написано от LambOfGod
"Еми, да. Американците са шибани евреи. Добро утро!"
КАКВО? Има евреи американци, но не всички са евреи! Не се излагай! Къде ти е общата култура, тръгваш да спориш и да се правиш на компетентна, пък елементарни неща не знаеш. Пък и ако става дума, като кажеш Америка това означава мешана скара между много народи след колонизирането.
"И ти значи ми твърдиш и ми обещаваш, че докато спя с обрязан, няма да развия рак?
Чуваш ли се, бе човек? Това е толкова нелогично и нелепо..."
Нелогично и нелепо може да ти се струва, само че това е ФАКТ. Пак казвам, като не знаеш нещо, не спори. И освен това си е доста логично.
"А относно чистотата (ще се повторя)... Исус е казал, че вътрешната е по-важна от външната.."
Дай пък сега всички заради това да не се къпем и да не спазваме хигиена? Обрязан или не, хигиената си е важна. Исус какво е казал, не става въпрос за чистота като хигиена, а като красота, като невинност.
"А да ти кажа медицината не е единодушна дали има положително влияние, така че ще изглежда по-логично, ако пред изреченията си слагаш "Възможно е"..."
Може и не всичко да е вярно, но щом експертите не знаят на 100 процента, ти ли си тая, която ще знае?
МОМЧЕ
Ти и ти много знаеш и много си чел ама я да предположим, че си момиче дали ще спадаш към процента момичета, който ще си легнат с "рязан" ? И айде недей ми казва ДА защото психиката ти и начина ти на мислене нямаше да са такива..Първоначално написано от dunce
Иначе много наваляш ама си гледаш само твойта гледна точка..
![]()
Ем не бе, нищо против нямам чуждото мнение, но аз я питах въпрос, а тя взе че се раздразни нещо. Пък рязаните, аз да попитам, някакви изроди ли са? Обрязан или не, това е "мъжки полов орган". Пък всеки да си ляга с каквито хора желае, мене не ме бърка. Просто ми направи впечатление, явно нетрадиционните за нас неща ни отблъскват. Представи си обаче да заживееш в чужбина и да си намериш приятелка там, която е с далеч по-различни представи от твоите, тогава какво правим? ;]Първоначално написано от Hukuu
МОМЧЕ
Е не е чак толкова зле .Първоначално написано от jonib
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
В България всеки обрязан е "резак" и "турчин".
Взе ми думитеПървоначално написано от sp33der
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Аз пък нямам такива наблюдения ?Първоначално написано от FuckedUp
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
За жалост повечето хора имат такъв стереотип.Аз бих го приела нормално,нямам нищо против обрязването.Понякога се прави и поради медицински причини или предпочитания,не само заради националност или религиозна принадлежност.Първоначално написано от sp33der
Believe in yourself.
+1 .. защо сте толкова против.. все пак и те са хора.. ако се абстрахирате от религия примерно какво ? .. пак ли ще сте толкова ужасени и не знам какво.. не мисля..Първоначално написано от dami666
.. все пак лично мнение.. не искам някой да обидя, но не бъдете чак такива.. какво ? ако някой ден се влюбите в някой и като си легнете и видите какво ? ще го изритате от леглото и повече няма да го погледнете само заради това ? ... според мен ще е много жалко... и пак казвам.. ЛИЧНО МНЕНИЕ..
Хора,които твърдят така..мога само да ги поздравя с "О,колко си прост" Е такива ограничени коплексари като българите няма никаде другаде!!!Първоначално написано от FuckedUp