.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

13 САНТИМЕТРОВ ТОК...

МОМИЧЕТА,
    ХАРЕСАХ СИ ЕДНИ ОБУВКИ В ЕДИН САЙТ,НО СА СЪС 13 САНТИМЕТРОВ ТОК...
    СПОРЕД ВАС,ЩЕ УСПЕЯ ЛИ ЗА 1 МЕСЕЦ И НЯКОЛКО ДНИ ДА СЕ НАУЧА ДА ХОДЯ С ТЯХ?

Фен Аватара на Wasilena
    Град
    Warna ;]]
    Може би,най-вече зависи от постоянството ти

Ако започнеш с толкова високи няма да можеш да свикнеш.Или поне ще е много по-трудно.По-добре си харесай някакви платформи,които да са ти удобни,свикни с тях и после като се 'качиш' на тънките токчета няма да ти направи впечатление.
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Повече от фен Аватара на Greshka
    Ако да сега не си носила никакъв ток ще ти е много трудно да се научиш.Ако обаче си свикнала с токчета, дори и по-ниски само след няколко упражнения ще можеш да ходиш и с 13см ток.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Предполагам, че отпред подметката е стабилна и за месец и нещо ще се научиш.
    Аз като обух за пъри път ток с 10 см. нямах проблем, даже не се налагаше да се "уча".

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Виж кво те очаква

http://vbox7.com/play:m337389b

Ххахахахаха ти напрво ме уби, абе защо пускате такиа теми бе мацки.. какво подяволите означава "ще се науча ли да ходя на висок ток", че какво толкова има да се учи.Обувките, които си су харесала, отпред имат платформа, която е поне 3 4 см и убива височината на тока, обувките изглеждат нестабилни и неудобни, но всъщност са удобни.. моите обучки почити всичкте са на такива токове и са страшно удобни (може би защото съм свикнала) .Според мен всяка уважаваща себе си жена трябва да има в гардероба си поне едни такива обувки, не се чуди и ги купувай и започвай да се "учиш" в къщи според мен ще си много доволна от обувките.. успех!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ напълно подкрепям.

Пък и много зависи от модела на обувката, така е доста относително да ти кажем дали ще можеш да ходиш, защото от обувка до обувка, от крак до крак, и от човек до човек има голяма разлика Аз например започнах с платформи 7 см, въпреки че съм малка ми беше лесно. Вкъщи понякога обувам обувките на майка ми ( ) които са по толкова, колкото си казала и ходя почти безпроблемно.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на j_adore2
    Аааа това клипчето е ужасно.Имах чувството, че ще си счупи краката Иначе то няма какво толкова да се учи човек,важното е да вървиш по нормални улици и тротоари, а не някакви дупки и павета. Естествено след 1 час ще те заболят краката,ноо търпиш и това е. Иначе съм чувала за едни силиконови стелки за крака. Около 2 лева да са (виждала съм в Джъмбо,не знам ти от къде си) ии тях си ги слагаш в обувките и било много по - удобно. Аз съм на 24 на бал и понеже и моите обувки са толкова някъде мисля да пробвам как е.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Още нещо: ако си сгъваш краката като ходиш или си кривиш глезените не излизай с тях на улицата.Сериозно.Първо се научи да ходиш добре.Супер противно ми е хубаво момиче,добре облечено с хубави обувки да ходи като кон.
    Много добре го каза.Наистина е грозна гледка, красиво момиче, с грозна походка.

Мега фен Аватара на teenems
    хих ,ами първо ходи с тях вкъщи .
    Аз лично започнах с дебел ток 5 см. вчера си купих някаква платформа 7-8 см. ,но над 10см още ме е страх..Много мразя момиче на токчета да си сгъва коленете
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от glezenata13
    Още нещо: ако си сгъваш краката като ходиш или си кривиш глезените не излизай с тях на улицата.Сериозно.Първо се научи да ходиш добре.Супер противно ми е хубаво момиче,добре облечено с хубави обувки да ходи като кон.
    Много добре го каза.Наистина е грозна гледка, красиво момиче, с грозна походка.
    +
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

И да не забравяме малките крачки. Отвратително е нежна дама да прави огромни крачки. Лично аз доста често се натъквам на това ЯВЛЕНИЕ. Също важна е стойката на гърба, не се прегърбвай и това е. Нищо сложно.

кривенето на глезените не винаги е свързано с не моженето да се ходи на токчета

I ♥ machoka Супер фен
    Глезените и чупките в колената са наистина важни.Не може да се качиш на 13см ток и да вървиш като идиот..Тая от клипа прилича на някаква саката Можв пък по пода да се хлъзга,знам ли
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Greshka
    Ако да сега не си носила никакъв ток ще ти е много трудно да се научиш.Ако обаче си свикнала с токчета, дори и по-ниски само след няколко упражнения ще можеш да ходиш и с 13см ток.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Или обувките трябва да са наистина,ама страшно неудобни.. или мацката не може да ходи на токове.Носила съм обувки за по 2-3 часа и след това с дни са ме боляли краката и пак не си кривях глезените.Лично за мен опира точно до това.
    Често е вледствие от някакво леко или не толкова леко изкривяване поне по мои наблюдения Забелязвала съм зимата момичета, които ходят с равни ботуши как самият ботуш е изкривен от това, че когато ходят глезена отива навътре Наистина не е много приятно, особено когато токчетата ти се изкривят след няколко обувания (личен опит )

Точно това се опитвах да обесня, че кривенето на глезените ( и изкривяването на тока) не винаги е от това, че някой не може да върви с тях Но може и аз да съм в грешка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си