.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    ше пропаднеш
    WE ARE NOT ANGELS!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Какво сте ми са зафилмирали всички с някви теми против тревата,земете малко информирайте за действето й,не случайло има страни,където е легална.
    Иначе по темата,както ти казаха другите,щом не си бил в даскало нищо не могат да ти направят,освен да кажат на ваще.Ако се притесняваш от това,спирай да пушиш,наливай се с вода 1-2 седмици,че като ти направят тест да е отрицателен.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Какво сте ми са зафилмирали всички с някви теми против тревата,земете малко информирайте за действето й,не случайло има страни,където е легална.
    Иначе по темата,както ти казаха другите,щом не си бил в даскало нищо не могат да ти направят,освен да кажат на ваще.Ако се притесняваш от това,спирай да пушиш,наливай се с вода 1-2 седмици,че като ти направят тест да е отрицателен.
    дай тогава да стартираме петиция за кърмачетата да се предписва от акушер-гинеколозите трева, щото е много полезна и не е вредна по никакъв начин

айде малко по-сериозно, к'во ше кажете?

и да пушил съм трева...и то доста...и преди ти да чуеш, че има такова нещо

що не кажете, че и джама е полезен?

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    дай тогава да стартираме петиция за кърмачетата да се предписва от акушер-гинеколозите трева, щото е много полезна и не е вредна по никакъв начин

Не ми изопачавай думите,ако обичаш,да съм казала,че е полезна?Просто не е нещо,за което трябва да се вдига такава врява,че оня дето пушил трева,разбираш ли,вече го правят изпаднал наркоман.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Chacho
    @iv4oiv

Ако можеше с волеви действия да пресъздадеш ефектите, никой от употребяващите нямаше да си дава парите на вятъра. "Няколко държави" явно значи това (за лична доза говоря):

Argentina
    Some states in Australia
    Belgium
    Chile
    Colombia
    Croatia
    Czech Republic
    Germany - if the amount is small, any possessed plant or drugs will be confiscated, but not prosecuted.
    Macedonia
    Mexico
    Peru - possession of limited amounts is legal as long as the person does not possess any other drugs.
    Portugal
    Russia
    Spain
    Uruguay - personal use is legal but sale is not. The law does not specify an amount regarded as/as not for personal use.
    Venezuela - possession in small amounts requires a person to take a drug rehabilitation course, but no prosecution.

И това при условие, че нелегалността на притежанието/продажбата е в интерес на хората на черния пазар.

Второ, това че се закачваш към ганджата единствено на психическо ниво, означава че не е нужно да ти се върти животът около нея. Може да употребяваш марихуана редовно и за дълъг период от време, а в един момент да си кажеш "не", и да спреш. Може да го правиш много рядко. Е, логично е в такъв случай, като навършиш пълнолетие да имаш правото на избор - да употребяваш или не. Както алкохол, както цигари. А дали ще прекаляваш е отговорност, която сам поемаш. "Дозата определя отровата".

И пак ще апелирам към това, да не бутаме хората в стереотипи. "Когато целият ти живот се върти около чалгата, секса, пиячката и поредната доза" - не е задължително да имаш такива интереси и въобще мироглед, за да припалваш или пиеш. Всъщност, интересното е, че абсолютно ВСЯКАКВИ хора го правят - дори тези, които най-малко би подозирал.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice

Не ми изопачавай думите,ако обичаш,да съм казала,че е полезна?Просто не е нещо,за което трябва да се вдига такава врява,че оня дето пушил трева,разбираш ли,вече го правят изпаднал наркоман.
    ирония :>

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    @iv4oiv

1. Ако можеше с волеви действия да пресъздадеш ефектите, никой от употребяващите нямаше да си дава парите на вятъра.

2. Всъщност, интересното е, че абсолютно ВСЯКАКВИ хора го правят - дори тези, които най-малко би подозирал.
    1. Може. В някои духовни учения се използва лекия наркотик като трева или кактосови плодове за да ти отключи съзнанието и ти сам продължаваш в следващите степени на познанието. След което наркотика вече не ти е нужен. В будизма го постигат с медитация и упражнения за дишане без нуждата от наркотик. Ако наистина те интересува прочети малко Карлос Кастанеда. Там са дадени доста интересни гледни точки точно за исползването и възможностите на съзнанието.

2. Употребяват хора които имат нужда. Хора които са слаби душевно или са прекалено претоварени психически и нямат възможност д разпускат по друг начин. Когато си на 15 е различно от това да си на 30 или на 50, нали ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си