- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw lV !!
аре бене е толкова зле, поне казвай какво не й е наред
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
2 пъти ръце в седмицата гърди след ръце..Никакъв шанс просто)
е кога да ги сложа, от едните ръце то другите трябва да има друга група
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Един път седмично ги прави..Аз тренирам мускулна група на всеки 5 дена вместо 7 ако това ти помага.. 4 дневен сплит и тренирам 6 пъти седмично по този начин.. Просто гледаш да имаш около 3-4 дена гърдите рамо ръце.. Аз правя първи ден гърди втория ми е рамо и ръце и от там нататък следва другото. Като правя рамо веднага след гърдите ми минава и по-бързо и почти не се появява мускулна треска на гърдите,защото при рамото задвиждам гърдите и се премахва тая млечна киселина .
ама аз точно искам да акцентирам върху ръцете, а това за рамото и гърдите и преди си и го казвал
sapphire5![]()
Малко почваш да приличаш на онези, които искат плочки... Тренирай ръце веднъж седмично и според мен е по-добра идея да се прави рамото в един ден.
нещо не ми помагате момчетаискам ръцете да са поне 1/3 от седмичната тренировка, първия път ръцете са си нормални, както си ги тренирам по принцип, втория път, ще редувам различни методи всяка седмица и няма много да ги насилвам тогава, а по-скоро да са постоянно под стрес, за да растат постоянно, а като се има предвид, че сега ще вземам и протеин, се предполага, че тренировките ми ще бъдат по-тежки, знам си възможностите, тренирал съм ръцете доста по-здраво от това и мисля, че е добър вариант, но не знам защо не сте на мое мнение
![]()
sapphire5![]()
защото говориш глупости..И като си вземеш протеин мислиш,че си хванал Господ за..
еми 50гр на ден кой ти ги дава ей така, тва си е една трета от всичко
sapphire5![]()
Чудя се в сряда 5 упражнения за гръб и 3 за рамо или 4 за гръб и 4 рамо ?
sapphire5![]()
Голяма дилема..Рамото колкото гърба го тренираш,а е не знам колко пъти по-малка мускулна група.Но зависи кво включват,само упражнения и серии нищо не ми говори,абсолютно..
ако са 5 за гръб включвам и набирания за това си мисля, че е по-добре да си оправя рамото, макар да ми е малко болно, набиранията не ми вдъхват доверие
sapphire5![]()
за рамо вдигай дъмбели по 23 и 25 кг на раменните преси и ще станеш като играч по американски футбол![]()
цяла зима вдигах такива и не станах такъв![]()
sapphire5![]()
Аз за рамо харесвам "хеликоптер". Направи няколко по тежки серии + добави нещо за задно рамо и си приключил с рамената
добре де, къде се намира това задно рамо още от преди се чудя, някъде под трапеца ли е къде ? :Д
sapphire5![]()
аха под трапеца е било, май реших 4 гръб и 4 рамо, дори да ме болят и двете и да ми пукат
sapphire5![]()
реших да правя 4 метода всеки месец в четвъртък (редувам ги) и всеки метод ще участва в 1-2 упражнения, защото са много тежки и се притеснявам за възстановяването... сега започвам да мисля храненето и добавките![]()
sapphire5![]()
След трен, като взема протеин, мога ли в шейкъра да сложа и мед ? Или е по-добре по отделно да ги приема ?
sapphire5![]()
все е тая. Но по-добре вземай както си е меда,заради ЕВЕНТУАЛНО загубване на някои податливи витамини в него.
До колкото знам една супена лъжица мед си е към 10гр въглехидрат ? Или греша![]()
sapphire5![]()
Протеинчетата ми пристигнахаполовин час не можах да спра да си ги гушкам
имам и ВИП карта :P Та, по-добре да го пия с вода, а не с мляко, така ли ? Бях чел, че ако се пие с мляко ставал на казеин ?
sapphire5![]()
разлика визуална няма да видиш,тъй че все таяИма хора дето пият и по литър мляко след трен. лол..
въпроса ми беше дали когато е с мляко става на казеин ? а аз съм пил по литър мляко след трен да споделя![]()
sapphire5![]()