.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Без грим и все пак с равен тен?

Наскоро в интернет гледах реклама на един крем на така известната марка NIVEA. Продуктът е познат като NIVEA NATURAL BEAUTY. От рекламата ми стана известно, че е заместител на фон-дьо-тена - изглажда дребните несъвършенства на кожата, а тена става красив и равномерен. Тъй като положително не съм привърженик на мазилата, искам да попитам дали някой от вас е изпробвал този крем и ако да - то той действа ли и заслужава ли си парите?

Голям фен Аватара на LeDa

Re: Без грим и все пак с равен тен?

Цитирай Първоначално написано от nickelbackk
    Наскоро в интернет гледах реклама на един крем на така известната марка NIVEA. Продуктът е познат като NIVEA NATURAL BEAUTY. От рекламата ми стана известно, че е заместител на фон-дьо-тена - изглажда дребните несъвършенства на кожата, а тена става красив и равномерен. Тъй като положително не съм привърженик на мазилата, искам да попитам дали някой от вас е изпробвал този крем и ако да - то той действа ли и заслужава ли си парите?
    Имам го и ми е отвратителен. Толкова мазен и ... Първо - нищо не прикрива, и второ - прави кожата УЖАСНО мазна. Изобщо не съм доволна, но все пак различен тип кожа - различен резултат.

Голям фен Аватара на DesSsi
    Ами то попринцип кремовете на нивеа са били винаги едни мазни..
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    съгласна съм .. кремовете на нивеа правят кожата ми мазна

Купих си го миналото лято и така си и стои. Лицето изглежда мазно,а ако сложиш втори пласт от крема или малко повече и се пипнеш стои като кир Въобще не съм доволна

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Матиращ крем ли се води?
    Някой да препоръча крем ,които наистина действа?
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И аз не съм доволна... отвратителен е, както казаха по-горе е ужасно мазен :X

Преди време от едно списание имах мостри на цялата серия - крема за лице, околоочния крем и ексфолианта.
    До колкото си спомням в кремовете имаше много малки блестящи частици.
    Може да са добри за основа, но само крема едва ли ще изравни тена на лицето. Единствено ексфолианта беше хубав!

За матиране и премахване на несъвършенствата най-добре
    Vichy Normaderm \/
    Използвам го от около 2 години заедно с измиващия гел и тоника и съм много доволна! Матира много добре и докато го използвате няма начин да ви излязат пъпки! Поне при мен е така!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От Виши нормадерм едва ли има по-голям боклук. Ако искате матиране, заложете на Юсърин или Биодерма.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    От Виши нормадерм едва ли има по-голям боклук. Ако искате матиране, заложете на Юсърин или Биодерма.
    Явно си е до кожа... Аз нямам проблеми с него!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    До кожа си е, да, защото аз ползвам матиращия хидратиращ крем от серията Нормадерм и наистина хидратира и матира. На допир прави кожата много нежна, има много приятен аромат, текстурата му също е перфектна. Не мога да кажа нищо за тоника и измиващия гел, защото не съм ги ползвала, но крема е най-добрия, който до сега съм ползвала, заедно с една друга матираща емулсия на Ивостин. И матира по уникален начин, без да прави кожата суха. Аз например пък се обринах от продукт на Eucerin, до кожа си е всичко.
    Иначе крема на Нивеа не съм го пробвала, за сега само лоши отзиви има като гледам...
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си