- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарък
Здравейте...знам че темата я имаа много пъти вече,но никъде не намерих това което търся.. та гаджето ми има рожден ден и нз какво да му купя реших да го питам но отг е НЕ ИСКАМ НИЩО САМО ТЕБ,но не мога да остана така .... купувала съм му сребърни нещица,парфюми и какво ли още не .... щури нещица мога да измисля,но ще му подаря подаръка пред родителите му и би трябвало да е нещо нормално... давайте идеи момчета,нямам време... няма много хобита спортувал е и обича коли и мотори ... трудно ми е да реша понеже всичко си има и ще е глупаво да повторя някой подарък
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Ако искаш може да му вземеш някоя дреха или нещо за стаята- примерно лава лампа много са хубави и на повечето момчета им харесват![]()
ако има кола купи му гуми/турбина/бутала каквото искаш![]()
Наистина това може да го зарадва ако е луд по колите.
Ние не можем да ти кажем какво да купиш на приятеля си,защото дори не сме го виждали,а какво остава да знаем за него ?
ти си човека които го познава по-добре и ти трябва да решиш.
Има страшно много фактори.
Мен са ми подарявали всичко от запалка до лети джанти за кола...и на всичките са съм се радвал изкл. много.
Примерно ако е пушач може да му купиш някоя запалка на Dupont или на Zippo може да се набуташ някой лев повече но си му остава за спомен (освен ако не я загуби) и всеки път когато пали цигарата/тревата или каквото пуши ще се сеща за теб и колко те обича.
Нещата са хиляди,стига малко да помислиш.
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Първоначално написано от Isildur
не е пушач,нито пие, за коли нищо не разбирам за да знам какво,мислех за някой по универсален подарък,за дрехи знам кои цветове харесва и т.н. но дали пък би се зарадвал на това
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Аз залагам на лава лампата мене лично много ме радвамного е интересна а и като си я сложи в стаята си когато и да влезе, като я види ще се сеща за тебе
![]()
аз пък като момче да ти кажа,няма да се зарадвам нито на дрехи,нито на лампа....
но всеки е различен.
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Ами аз го предложих защото тя каза че той си има всичко, на такова момче какво да му купиш? Пък и ще бъде пред родителите му трябва да е нещо интересно и хубаво.Първоначално написано от Isildur