.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

През колко време е най-добре да си бръснеш к*ра

Е казвайте темата е сериозна също имам въпрос сега наскоро почнах да си бръсна к*ра около него навсякъде, вие всеки път когато влизате да се къпете се брснете там или чакате малко да изникнат косми :Д понеже при мен не знам защо се получи така няколко дена след като се избръзнах всичките косми и ми боцкат малко боксерките сякаш

Бръснеш ги тогава когато прецениш че е нужно..всеки път когато се къпеш е малко тъпо..това значи всеки ден..Естествено ако се къпеш секи ден де аз ги бръсна на всеки 3-4 дена.

Цитирай Първоначално написано от UltraBlue
    Бръснеш ги тогава когато прецениш че е нужно..всеки път когато се къпеш е малко тъпо..това значи всеки ден..Естествено ако се къпеш секи ден де аз ги бръсна на всеки 3-4 дена.
    Ами краката бръснеш ли ги щото аз мойте не и имам доста косми по краката и бедрата и е малко смешно немам косми по к*ра и около него a по бедрата яко косми

Не разбира се..аз съм мъж да не съм някакъв гей че ще си бръсна краката..

попринцип моите косми по краката са доста големи и гъсти ( нека някое момиче каже дали е проблем )

Абе според мене е гадно за момичетата да са ти много космати краката..ама и не е хубаво да се бръснат..така че незнам...постригвай ги по малко с ножица

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Има момичета,за които обезкосмен мъж= женичка, има такива на които им се повдига от косми.Аз съм от вторите щом искаш мнение.
    По-добре с кола, първите 1-2-3 пъти боли,след това свикваш.

Ква кола маска бе аре бегай бе ще послушам UltraBlue ще ги постригвам малко с ножица ......

Бе боли си там с кола маска..
    Иначе го бръснеш както ти дойде, аз напоследък няма за кой да се бръсна и го пипам сигурно 2 пъти месечно..
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Цитирай Първоначално написано от UltraBlue
    Не разбира се..аз съм мъж да не съм някакъв гей че ще си бръсна краката..

Усети ли как каза на всички здравомислещи мъже гейове. Вие сигурно двамата с lx2 приличате на братовчеда То от Семейство Адамс или Йети...
    God is an idiot, I have DNA...

Ш-ш-шт ква кола бе?!Там боли брутално не е кат краката.... Иначе пич бръснеш ги когато пораснат...какъв смисъл има да се бръсне нещо.което го няма?.А за краката-както искаш..за себе си предпочитам да нямам там
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Не там боли за кола маска. През 3-4 дена ги бръсни , но не можеш да спреш гората да се разлиства нали...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Повече от фен Аватара на the_man
    UltraBlue който си бръсне краката е педал, щото е женско така ли? Ама иначе си бръснеш чепа... иначе колата е добра идея за краката (аз мисля че това имаше в предвид miminko).. иначе не бих посмял. Моето решение е с машинка 2-3 пъти в месеца, хем няма гори, хем не е голо като пич*а, хем няма порязвания, хем няма кофти боцкането, хем няма възпаления, зачервявания, раздразнения....
    Баси темите, имам чувството, че ако се поровя в другите раздели, ще намеря твои теми със заглавия "Колко често да си бръсна брадата?", "Колко често да ходя на фризьор?"....
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Точно мъжете които ги е страх да си махнат космите по краката с кола маска и се оправдават, че било гейско ги смятам за пълни женчовци ...
    На едното му място косми имате и няма да ги махнете щото ви е страх от малко болка Че то излиза, че ние сме по-големи мъже от вас...

П.П .. смятам момче с бръснати крака за отвратително, особено когато косъмчетата станат по-твърди и започнат да се забелязват, дори и да са бръснати ... Като имаш гора по краката, има си кола маска.. няма да ти отскубне кожата я ;х

Схемата е с машинка за подстригване, а след това със самобръсначка...
    Колкото по-малко косми имаш толкова по-бързо става със самобръсначка.
    Затова ако не те мързи да се бръснеш на седмицата по 1-2 пъти не ти трябва кола
    Като не виеш с вълците, ще блееш с овцете ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си