- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нещо странно става със сестра ми.
Ако учи и ви е трудно да и плащате за университета, то вероятно момичето търси начин да препечелва, на никой няма да му е приятно да гледа как родителите му с мъка успяват да набавят необходимата сума за него.
От друга страна, ако не е така, то може би си събира пари за някъде или пък знам ли... всеки случай не трябва да казваш, поне на баща си не. Ако мислиш, че майка ти може да пази тайна от него (питам, щото моята не може и все ме порти, та... лично аз не и вярвам, но ако при теб е друго...) и кажи.
Стриптизьорка ако е само (демек освен да танцува друго да не прави), е що годе приемливо, но щом се и продава, нещата вървят на зле.
евала на твойта сестра. правилно се е ориентирала. ако се разработи добре, ще изкарва повече от родителите ти взети заедно.
WE ARE NOT ANGELS!
Питам се, в една къща ли живеете всички?
И как така родителите ти не забелязват това неино държание?
Те не разговарят ли с нея, не й ли забраняват да се прибира толкова често, толкова късно? Не разбирам, сякаш живеете поотделно. Безразличието на родителите ти, спрямо сестра ти, ми е много неразбираемо?!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И какъв е проблема да се прибира в 2,3,4 сутринта?!Аз също през вечер се прибирам по това време,но нито работя в някой бар (не,че работя де),нито родителите ми са безразлични (както ти се изрази) или безотговорниТя е на 19 все пак ... Повечето хора на тази възраст са,ако не всяка то поне през вечер,по клубове,дискотеки,заведени я,домашни партита ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ПОДКРЕПЯМ ТЕ НАПЪЛНО!! =D> =D> =D>Първоначално написано от 3oPuTy
Изпорти ли я гадната курва![]()
Teмата е от май,престанете да пишете в толкова стари теми![]()
Lock..
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"