.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ако учи и ви е трудно да и плащате за университета, то вероятно момичето търси начин да препечелва, на никой няма да му е приятно да гледа как родителите му с мъка успяват да набавят необходимата сума за него.
    От друга страна, ако не е така, то може би си събира пари за някъде или пък знам ли... всеки случай не трябва да казваш, поне на баща си не. Ако мислиш, че майка ти може да пази тайна от него (питам, щото моята не може и все ме порти, та... лично аз не и вярвам, но ако при теб е друго...) и кажи.

Стриптизьорка ако е само (демек освен да танцува друго да не прави), е що годе приемливо, но щом се и продава, нещата вървят на зле.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    евала на твойта сестра. правилно се е ориентирала. ако се разработи добре, ще изкарва повече от родителите ти взети заедно.
    WE ARE NOT ANGELS!

Питам се, в една къща ли живеете всички?
    И как така родителите ти не забелязват това неино държание?
    Те не разговарят ли с нея, не й ли забраняват да се прибира толкова често, толкова късно? Не разбирам, сякаш живеете поотделно. Безразличието на родителите ти, спрямо сестра ти, ми е много неразбираемо?!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И какъв е проблема да се прибира в 2,3,4 сутринта?!Аз също през вечер се прибирам по това време,но нито работя в някой бар (не,че работя де),нито родителите ми са безразлични (както ти се изрази) или безотговорни Тя е на 19 все пак ... Повечето хора на тази възраст са,ако не всяка то поне през вечер,по клубове,дискотеки,заведени я,домашни партита ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Nakadah,iv4oiv,badsector и защо си мислите,че се е "продала" само защото приема подаръци от приятеля си (ако предположим,че е така)?!
    То по тази логика и вие се продавате на приятелите и роднините си,когато приемате подаръци от тях с повод и без повод
    Аз,например,имам приятелка,която е с нейния от 7 години и той редовно й прави скъпи подаръци - лаптоп й взе,златно колие с гривна и пръстен й взе,купува й дрехи,парфюми,обувки ... И к'во?Тя също му е правила скъпи подаръци,но не толкова често ... Е тогава к'во става?Двамата са се продали един на друг ли?!
    И други двойки познавам,в които един от двамата (даммм,понякога жените правят по-скъпи подаръци и к'во?!) пръскат по над 100-200лв. на месец за човека до себе си и к'во?!Виждат нещо,харесват го,имат пари - купуват го и го подаряват!К'во толкова странно има един мъж да поглези половинката си?!
    Nakadah,да си чувал за работни места като заведения,дискотеки,казина ,магазини?!Някои от тях работят 24/7 - УаУ,какво откритие?!
    Що се отнася до купоните - к'во лошо има всяка вечер момичето да си избухва някъде,било то на дискотека или на домашно?!Аз също през вечер (да не кажа всяка вечер) съм някъде с компанията и си избухваме ПОНЕ до 2-3 часа ама това не означава,че правя секс (и то за пари) всяка вечер
    ПОДКРЕПЯМ ТЕ НАПЪЛНО!! =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ако е САМО стриптийз, ок, ако е повече не е на добре
    и все пак, и ти някога ще имаш нужда от подкрепата й, не я порти на вашите и това е...кофти е че ти ще трябва да го носиш тоя товар, че знаеш за това, ама c'est la vie : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Изпорти ли я гадната курва

Голям фен Аватара на alice13
    кажи й какво мислиш... недей да казваш на вашите

Teмата е от май,престанете да пишете в толкова стари теми

Lock..
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си