.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Бързо качване на маса

Здравейте бихте ли ми дали някаква програма за хранене с която да кача някъде към 5-6 кила мерси на 14 съм

Каква маса, какви 5-6 кила на 14... Спортувай си, ама ти е рано още за фитнес. На плажа, дори да си вейка, пак има какво да ти се лепне, не се притеснявай

Супер фен Аватара на fatrat
    за какъв период от време става въпрос?

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Ако искаш да ти дам малко от мене, и без това трябва да сваля толкова някъде
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    и аз искам да кача кила на 18 съм.. примерно за месец два..?
    Кое си требе, оно си го сака!

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от Evellexis
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    и аз искам да кача кила на 18 съм.. примерно за месец два..?
    За лятото евентуално кило може да качиш!

Повече от фен
    искам да съм як,да съм нацепен,и всички девойки да въздишат по мен,а момчетата да ги е страх от мен,ама ..да стане за месец два,да не се потя много,да ям квот аз си искам,да не ходя в зала,и ако може да не ставам от компа..дайте ми програма моля ви..
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Цитирай Първоначално написано от navar
    искам да съм як,да съм нацепен,и всички девойки да въздишат по мен,а момчетата да ги е страх от мен,ама ..да стане за месец два,да не се потя много,да ям квот аз си искам,да не ходя в зала,и ако може да не ставам от компа..дайте ми програма моля ви..
    Такова нещо незнам дали има, ако искаш нещо трябва да му дадеш време и много тренировки човек, яж и тренирай е решението, но за 2 месеца незнам дали е възможно, просто имаш някакви много странни цели, толкова ако искаш да се плашат от тебе момчетата запиши се да тренираш някое бойно изкуство като kraf maga
    I can see in their eyes
    they've already died
    inside, but as for the outside
    I'll take their f*cking heads

Мега фен Аватара на Chacho
    navar се бъзикаше братле. Иронизираше Evellexis.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от reload1222
    Цитирай Първоначално написано от navar
    Такова нещо незнам дали има, ако искаш нещо трябва да му дадеш време и много тренировки човек, яж и тренирай е решението, но за 2 месеца незнам дали е възможно, просто имаш някакви много странни цели, толкова ако искаш да се плашат от тебе момчетата запиши се да тренираш някое бойно изкуство като kraf maga
    АХАХАХАХАХАХХААХХ

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Е такъв човек ми треа като reload1222 Ще отговори на всичките ми въпроси щом отговори на този
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    И аз искам да кача маса от 13 годишен стоя същото тегло сега съм почти на 18 но искам без фитнес, ако става с някви хр режими да надебелея не ми тряят мускули искам сланина да ме топли през зимата

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    И аз искам да кача маса от 13 годишен стоя същото тегло сега съм почти на 18 но искам без фитнес, ако става с някви хр режими да надебелея не ми тряят мускули искам сланина да ме топли през зимата
    WTF ?

Banned Мега фен
    phahHHAHhhahA
    От все по тъпи , на все по прости стават коментарите

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    WTF ?
    Стига с тез wtf-та искам да напълнея а не да имам мускули-не ми тряят пък и повечето нацепени дето познавам са кухи лейки така че къв е смисъла-аз съм умен и това е достатъчно, а който е тъп прай мускули за да се бие с тоз и оня, щото не може да се разбере по друг начин с него и да впечатлява останалите

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    WTF ?
    Стига с тез wtf-та искам да напълнея а не да имам мускули-не ми тряят пък и повечето нацепени дето познавам са кухи лейки така че къв е смисъла-аз съм умен и това е достатъчно, а който е тъп прай мускули за да се бие с тоз и оня, щото не може да се разбере по друг начин с него и да впечатлява останалите
    Още си на 13, не си порастнал, ако сериозно го пишеш

Мега фен
    А кой е тоя дето "прави мускули,за да се бие" ? Тва е пълна идиотщина

Супер фен
    искам да напълнея а не да имам мускули-не ми тряят пък и повечето нацепени дето познавам са кухи лейки така че къв е смисъла-аз съм умен и това е достатъчно
    А колко кила си и на какъв ръст? Интересно е на какво се крепи тоя гениален ум? На каква основа?

Banned Мега фен
    Божичко
    На 18 години с такава логика...
    Не знам дали да сe смея или да го съжалявам.
    Мускули не се правят за бой .
    Като искаш може да се запишеш на някой бойно изкуство .
    Вярно е , че трябва да си нацепен , но .. абе хора, тоя май си прави ебавка!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Много яко ви ебава и не само той по-лошото е, че тук 80% се хващате тука ако дое някой трол ше ви напрай на сапун
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Бе ебавка ще да е, не ми се вярва да има човек с такива представи на 18..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от reload1222
    само за справка,пише се "krav maga" в превод от иврит,"ръкопашен бой" и не е бойно изкуство,а система,и далеч не е толкова удачна и лесна за усвояване колкото се рекламира,да не говорим че нивото на "преподаващия" и "директор" за България е повече от плачевно..от друга страна Навар първо отдавна е порастнал на всичко,100 кила са му достатъчни..да не говорим че май няма нужда да се"записва " да тренира каквото и да е ,имайки предвид с какво се занимава в последните 25 години за справка-
    http://www.facebook.com/pages/ST-GYM...A/186259961713
    и
    http://www.facebook.com/pages/Combat...48096411922161
    ми да ве,мускули се правят за да се биеш,бойни изкуства се тренират за да изглеждаш добре..акъл тряя тука брат,нищо че си лоена топка
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си