- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бързо качване на маса
Здравейте бихте ли ми дали някаква програма за хранене с която да кача някъде към 5-6 кила мерси на 14 съм
Каква маса, какви 5-6 кила на 14... Спортувай си, ама ти е рано още за фитнес. На плажа, дори да си вейка, пак има какво да ти се лепне, не се притеснявай![]()
за какъв период от време става въпрос?
Ако искаш да ти дам малко от мене, и без това трябва да сваля толкова някъде![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
и аз искам да кача кила на 18 съм.. примерно за месец два..?Първоначално написано от fatrat
Кое си требе, оно си го сака!
За лятото евентуално кило може да качиш!Първоначално написано от Evellexis
искам да съм як,да съм нацепен,и всички девойки да въздишат по мен,а момчетата да ги е страх от мен,ама ..да стане за месец два,да не се потя много,да ям квот аз си искам,да не ходя в зала,и ако може да не ставам от компа..дайте ми програма моля ви..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Такова нещо незнам дали има, ако искаш нещо трябва да му дадеш време и много тренировки човек, яж и тренирай е решението, но за 2 месеца незнам дали е възможно, просто имаш някакви много странни цели, толкова ако искаш да се плашат от тебе момчетата запиши се да тренираш някое бойно изкуство като kraf magaПървоначално написано от navar
I can see in their eyes
they've already died
inside, but as for the outside
I'll take their f*cking heads
navar се бъзикаше братле. Иронизираше Evellexis.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
АХАХАХАХАХАХХААХХПървоначално написано от reload1222
![]()
![]()
![]()
Е такъв човек ми треа като reload1222Ще отговори на всичките ми въпроси щом отговори на този
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И аз искам да кача маса от 13 годишен стоя същото тегло сега съм почти на 18но искам без фитнес, ако става с някви хр режими да надебелея не ми тряят мускули искам сланина да ме топли през зимата
![]()
WTF ?Първоначално написано от mlakniwe2
phahHHAHhhahA![]()
![]()
От все по тъпи , на все по прости стават коментарите
Стига с тез wtf-та искам да напълнея а не да имам мускули-не ми тряят пък и повечето нацепени дето познавам са кухи лейки така че къв е смисъла-аз съм умен и това е достатъчно, а който е тъп прай мускули за да се бие с тоз и оня, щото не може да се разбере по друг начин с него и да впечатлява останалитеПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
Още си на 13, не си порастнал, ако сериозно го пишешПървоначално написано от mlakniwe2
![]()
А кой е тоя дето "прави мускули,за да се бие" ? Тва е пълна идиотщина
А колко кила си и на какъв ръст? Интересно е на какво се крепи тоя гениален ум? На каква основа?Първоначално написано от mlakniwe2
![]()
Божичко
На 18 години с такава логика...
Не знам дали да сe смея или да го съжалявам.
Мускули не се правят за бой .
Като искаш може да се запишеш на някой бойно изкуство .
Вярно е , че трябва да си нацепен , но .. абе хора, тоя май си прави ебавка!![]()
Много яко ви ебава и не само тойпо-лошото е, че тук 80% се хващате
тука ако дое някой трол ше ви напрай на сапун
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Бе ебавка ще да е, не ми се вярва да има човек с такива представи на 18..
само за справка,пише се "krav maga" в превод от иврит,"ръкопашен бой" и не е бойно изкуство,а система,и далеч не е толкова удачна и лесна за усвояване колкото се рекламира,да не говорим че нивото на "преподаващия" и "директор" за България е повече от плачевно..от друга страна Навар първо отдавна е порастнал на всичко,100 кила са му достатъчни..да не говорим че май няма нужда да се"записва " да тренира каквото и да е ,имайки предвид с какво се занимава в последните 25 годиниПървоначално написано от reload1222
за справка-
http://www.facebook.com/pages/ST-GYM...A/186259961713
и
http://www.facebook.com/pages/Combat...48096411922161
ми да ве,мускули се правят за да се биеш,бойни изкуства се тренират за да изглеждаш добре..акъл тряя тука брат,нищо че си лоена топкаПървоначално написано от mlakniwe2
![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..