.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Първа среща - проблем

Кво да кажа гъзета,излизаме на първа среща с дадената мадаме и нали знаете кеф кеф..Ама изведнъж се млъква от страната и на двамата,споделете някви мнения кво да правя с тва щото е адския проблем..
    Харесваме се и двамата ,ама няма как да стане работата като не можем да си говорим и зацепваме така,какво правите или сте правили при такива ситуаций.
    Благодаря предварително : )

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    пробвай да четеш малко.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен
    Град
    София
    Ами пич , гледай да не се стига до такива работи ;п и при мен се е случвало ама в повечето случай като млъкнеме за 1-2 мин се някой се сеща нещо и се почват наново разговори ;п
    примерно докато си вървите и замълчите просто се огледай около теб ( хора , магазини , ресторанти,секви неща ) и все нещо ще се досетип да кажеш или да коментираш я човек я сграда я нещо .. успех ))

+1 мнението на човека преди мен
    Кое си требе, оно си го сака!

Цитирай Първоначално написано от Evellexis
    Ами пич , гледай да не се стига до такива работи ;п и при мен се е случвало ама в повечето случай като млъкнеме за 1-2 мин се някой се сеща нещо и се почват наново разговори ;п
    примерно докато си вървите и замълчите просто се огледай около теб ( хора , магазини , ресторанти,секви неща ) и все нещо ще се досетип да кажеш или да коментираш я човек я сграда я нещо .. успех ))

+1 мнението на човека преди мен
    Some one make this guy a admin.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от ibreatheblood
    Some one make this guy a admin.
    Ти ако сам не си се сетил за това, значи много съм те надценил.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    пробвай да четеш малко.
    Точно в целта

Мега фен
    Град
    Earth...

И аз доста често съм попадал в тия неловки ситуаций , но просто гледай да се отпуснеш максимално да не се правиш на прекалено сериозен и да не се притесняваш, че можеш да кажеш нещо , което не и хареса... И не е лошо да почетеш малко световна литература наистина без да осъзнаеш ти помага много и колкото повече четеш толкова по умайваш в приказките си..А с едно момиче винаги има за какво да се говори..

:)

На мен ми се е случвало да попадам 1-2пъти в такава ситуация и ми става доста тъпо.Според мен се отпусни максмално.Огледай се около теб има толкова много магазини кафенета и квото и да е и ще се сетиш.

Голям фен Аватара на xinfamous
    хахаха брат мисля че всички го знаем тоя гаден момент като стане така най-често издънвям няква супер простотия и я разсмивам
    Can It All Be So Simple ?

Мм.. съгласна съм с мнението на Evellexis ..
    te amo, mi amor !

Супер фен Аватара на DesireToFire
    На мен не ми се е случвало. Аз съм по-скоро другата крайност. Говоря МНОГО и за всичко. Т.е давам му думата и на него, но ако няма какво да каже, мога да обсъждам мравките, тротоарите, някакво земетресение, урок по история и всякакви подобни. На първа среща не е чак толкова важно какво точно ще кажеш. Важното е да не не се притесняваш или да мълчиш.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    ...Говоря МНОГО и за всичко. Т.е давам му думата и на него, но ако няма какво да каже, мога да обсъждам мравките, тротоарите, някакво земетресение, урок по история и всякакви подобни...
    \/ Това е яко. Интересно е да се говори на някаква тема, а не просто да се лющят празни приказки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си