- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дойде ми, а утре имам бал
Ужас![]()
Пих витамин Ц ама не знам дали ще помогне нещо, единственото ме притеснява, че първите 1-2 дена ми тече много силно и ще омажа работата... някакъв съвет друг имате ли
![]()
Ох, миличката.
Витамин Ц не помага. В смисъл като спреш да пиеш и става още по-зле, поне при мен.
Моят съвет - сложи тампон и превръзка, за да си осигуриш максимална защита. Не оставяй цикълът да ти развали вечерта!
Абе след бала не ме интересува дали ще е добре или зле в момента, стига да не си оцапам роклята докато съм сред хората. А тампон до сега не съм си слагала и не искам да рискувам да стане някой гаф и да не мога да го извадя.. нз![]()
![]()
![]()
![]()
Ми тогава пробвай от сега да си сложиш тампон и по късно да го изкараш .. ако не си сигурна как точно е слага и тн си вземи тампони Тампакс. С апликатор а и може да си сигурна че ще го сложих правилно... А с витамин ц не прекалявай много много ...
На една приятелка й беше дошло 1-2 дена преди много важно събитие. Милата беше супер паникьосана, но започна да пие витамин Ц. През 2 часа мисля, че ги пиеше, и цикъла й спря доста по-бързо от нормалното. За тези 1-2 дена се беше оправила.
Разбира се, твое е решението дали ще пиеш толкова често витамини. Аз лично за друг начин не знам (или поне не се сещам).![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
на мен ми помага калциум фосфо ц![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
И какво нали си с рокля,не по прашки,че да те гледат кървиш ли или не.Сложи превръзка и проблеми нямаш и си преодолей страха от тампона.
Роклята ти е дълга нали? Ако е така, няма проблем да си сложиш дори и нощна превръзка. Ще внимаваш при пътуването до там само как седиш и това е цялата философия.. Не се панирай, споко, едва ли си единствената..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Не знам какво може да ти помогне да ти свърши толкова бързо ..
Иначе наистина преодолей страха си от тампона, защото той наистина ще ти помогне в тази ситуация... апък и няма как да не успееш да го извадиш, той си има връвчица там ии (предполагам знае как се слага и прочие ;д) .. Най-сигурната комбинация, както казаха по-гор е тампон и превръзка.. на мен ми помага през първите дни, когато и на мен ми е много силно![]()
Амии витамин Ц е единия вариант. Аз преди пиех една ампулка, наречена Калциев глюконат и тя много ми помогна. Но наистина според мен най-добре е да си сложиш тампон, не е страшно, пробвай през деня да видиш как ще се справиш и да посвикнеш. Не си струва единия цикъл да ти съсипе вечерта! Успех.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Halloo..Първоначално написано от Shia
идеята ми е, че мога да си изцапам роклята и да си личи от външната страна.
Мерси за отговорите на всички, ще помисля сутринта на свежа глава дали да си взема тампони и осъзнавам ползата от тях, но до сега не съм ползвала и не искам допълнителна грижа. Проблемът е, че съм девствена и не знам как ще го изкарам после, защото доколкото четох в нета се уголемява тройно от първоначалния си обем и придобива някаква странна форма![]()
![]()
тампон + ежедневна превръзка![]()
така и не разбрах какъв е проблема след като има превръзки щом не искаш тампонии тея балове са толкова тъпии на твое място не бих отишла!
Абе тииии нормална ли си??Първоначално написано от xxKiFlAx
![]()
![]()
Всеки би отишъл -и аз отивам малко не с кеф ама няма да си го изпусна я
![]()
ПТ-тампон и превръзка за най-сигурно и много витамин Ц,това помага
и аз бях така на бала. Спокойно, аз повече се притеснявах в началото от толкова висене в колата да не стане нещо. Просто си сменяй превръзката по-често и играй повечесмисъл недей да седиш много. А витамин С пих миналото лято, защото ми дойде, докато бях на море, и де да знам, на мен не ми помогна много. Абе спокойно, сега имаме тампони, превръзки, не е като едно време
![]()
Щом си девствена си вземи най-малкия размер тампони.
Това, че си девствена не е проблем ... Има съвсем съвсем малки тампони, от които няма да ти стане нищо ... Но наистина преди това си купи и пробвай, за да свикнеш малко, защото в началото когато го слагаш и после когато го махаш може малко да те боли ... Иначе като го слагаш го пъхай до толкова, че да ти е удобно, тоест да не го усещаш много там вътреИма си връвчица, така че няма как да не можеш да го извадиш, но може малко да те заболи
... Поне при мен така беше де
![]()
Аз бях така миналата година преди морето..Пиех витамин C като разпрана и сякаш имаше резултат!! Пий го през 2-3 часа, а пък на бала си сложи тампон(не се притеснявай.. ще го извадиш, то си има една връзчица дето виси ;д )и нощна превръзка (за по-сигурно аз бих ти препоръчала две да си сложиш...поне аз така правя, но аз съм трагичен случай първите 2 дни..
)
Ама не го мисли толкова, това си е твоята вечер...изкефи й се на макс!!!![]()
Успех и приятно прекарване!!!
Всички пътища водят към теб... !!! <3
http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY
Не се притеснявай, че си девствена.. Кръвта тече на капки, не като чешма, така че тампонът ще се уголеми постепенно и няма да го усетиш.. Пък и там долу не е бездънна пропаст, че да не можеш да го извадиш, както казаха има връвчица, която не е къса, пък и няма как да влезе навътре, ако няма какво да го бутне..Приятно изкарване на вечерта..
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
+1Първоначално написано от Harum_Scarum
Вярно,по хубаво да са големи превръзките че да не пропуска ама чак пък нощни..вземи си малък тампон спокойно го сложи и ефедневна превръзка или от натурелката,не са много тънки но не са и супер дебели.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Наскоро видях една абитуриентка с леко прозрачна рокля, на която й се виждаше отзад превръзката. Внимавай да не стане и при теб така, макар че вече май е късно да давам мнение.
Айде,айде ... Всеки би отишълПървоначално написано от britzy
![]()
Е,разбира се,ако някоя мацка се е готвила с месеци и накрая се откаже да ходи заради единия МЦ ще е тъпо,но определено има много хора,които не си ходят на балаАз съм сред тях и познавам още поне 7-8 човека,които не пожелаха да отидат
По темата:Сложи си по-малък тампон и готовоНооо не забравяй,че колкото е по-малък,толкова по-често трябва да го сменяш ако не искаш да стане гаф
Между другото щом ти е за 1-ви път и се притесняваш за поставянето - отиди в аптеката и си купи тампони с апликатор.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
авееее вие луди ли сте да карате момичето да се тъпче цял ден с витамин Ц това да не е тик так бе .... както много хора казаха преди мен слагаш тампон и превръзка и си готова.
Кое си требе, оно си го сака!
И при мен беше доста лошо. Беше ми дошло, а на бала ми се падаше 3тия ден. Нито да го спреш, нито да го изпуснеш. За щастие ми тече адски леко и се оправих само с тампони. Нямаше как да сложа превръзка, понеже роклята ми прозира и седи отзад г/д по мен, а и е много светла. Обаче в ресторанта свърших тампоните, а никое от сигурно 50те момичета които питах, а те питаха още поне толкова нямаше. За това скъсах една превръзка на малко парченце и така положението се оправи...
Тампони...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.