- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- техники при тичането
здравейте,
от утре мисля да започна да тичам за релеф на тялото. До момента тичах само на крос тренажор ,но не съм доволен от резултатите.
Та , нямам много мускули на тялото но искам всички да са изпъкнали и да се виждат демек точно с тичане трябва да се захвана нали?
по колко време да тичам,колко пъти в седмицата , с каква бързина ,как да дишам докато тичам?
въобще ако може основните неща да ми кажете.![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
дишай с корема, не с гърдите- това е най- правилния начин и с него се постига издръжливост!!!!
Бягай 3-4 пъти в седмицата около 1 час ,но не бързо, а нормално!
Казвам го от личен опит .А няма да е зле след като свършиш и се прибереш докато си изморен/а да направиш 20 коремни преси !![]()
Надявам се да съм помогнала![]()
Почти да ядеш правилно![]()
що си мислиш че ям грешно?
L'homme est n
Сиси как така ще диша с корема ? Винаги се издуват гърдите с корема е по-трудно.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Направи мускули и ела пакПървоначално написано от cunt
![]()
На всеки две крачки вдишваш и издишваш
на 2 вдишваш на следващите 2 издишвашПървоначално написано от loveca777
щото иначе много товар на дроба
Щом правиш кардио, пък нямаш резултати - значи проблема е в храненето.Първоначално написано от cunt
Ако пробваш, мисля, че ще разберешПървоначално написано от awerw
- в единия случай пълниш с въздух гърдите, в другия - корема. Коремното дишане е полезно и при стресова ситуация - ако нещо си притеснен/а, коремното дишане успокоява .. Научно доказано! \
/
значи аз тези глупости с крачките не мога да ги спазвам смисъл като тичах днеска гледах просто да вдишвам през носа и да издишвам през устата и доста добре си се получи
а да ви питам при тичането по-добре ли е да се тича само с предната част на ходилото а задната да не докосва земята? така ми казаха че по се натоварвал прасеца
L'homme est n
сутрин преди даскало ям овесени ядки с прясно млякоПървоначално написано от ZipFail
в даскало сандвич (пълнозърнест хляб) и в него си слагам кашкавал и извара и някъв плод евентуално
на обяд ям в повечето случаи салата с месо пилешко или телешко и варени картофи или ориз
следобед ядки-кашу , лешници ,орехи ,бадеми
вечер салата и извара
къде бъркам?![]()
L'homme est n
Освен, че натоварваш и прасеца, като бягаш на пръсти не си набиваш краката![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Извинявам се, добре си ти е храненето ^^ Дано и като количество не е много
Можеш да пробваш HIIT тренировки например, щом стандартните не дават ефект..
Забрави за дишането, то само си идва. Просто бягай на спринтове.
Аз колко километри съм избягал при всичките си издувам гърдите при вдишване и са ми казвали, че така е правилно (не ми е казвал еди кой си, а човек който разбира)Първоначално написано от sisi92
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek