.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

НТБГ-Национална Търговско-Банкова Гимназия-София

Здравеййте Хора кажете нещо за това училище.Как стои въпроса с учителите,дисциплината и нивото на обучение там ?
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Голям фен
    Човек , това е хипер якото даскало заклевам се ! Сичките ми фр са там .. почти всяка седмица имат намалени часове учителите са мн печени и т.н но трябва да се стегнеш за испита .. иначе дисциплината кво да ти кажа .. имат униформи които не са много хубави но все едно но иначе нивото което е там е адски добро и ако се запишеш там няма да сгрешиш така де ако те приемат

Еми смятам,че ще ме приемат.По математика на пробните имам над 5,5 а по български се движа малко по-зле но пак е над 5 Радвам се,че така стоят нещата в това училище.

Голям фен
    Коя паралелка искаш ?

Еми не знам още не съм решил ама банково дело/електронна търговия

Голям фен
    Принципно знам какво е положението във всички паралелки но в електронна търговия сега от този випуск дето са 8 клас познавам едно момче и той казва че класната (кралева) е хипер яка и тн .. и бала с който той влезе беше 29 ;д но имаше многоо хора за тази паралелка (кункуренция) относно банково дело по-добре исбери със френски език

Еми не знам мисля да иЗбера английски и испански.Ти откъде знаеш толкова много неща там ли учиш ?

Голям фен
    He ...От там са много от приятелите ми и някой бивши но няма значение .. а за Испански можеш да избереш : Бизнес Администрация

Град
    София
    Много внимавай с някои специалности. Пиши на ЛС да ти обясня защо.
    Винаги напред, никога назад!

anonymous708973
    Guest
    Не записвай банково дело, няма никакъв смисъл. Навсякъде ти искат висше и без това, а и нали не вярваш, че ще научиш кой знае колко значими неща по специалността?
    Учи езици или професия, за която не искат висше.

Намалените часове са чук.Дисциплината е средна работа при малките я има, после изобщо.Има си и гадни учители.Все пак като цяло е мн по-яко от някое СОУ .Относно специалността - бизнес администрация или електронна, не се прецаквай със счетоводство или банково.

Като цяло училището е доста добро ) Пиши на лично ако имаш конктретни въпроси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си