.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Вагинален оргазъм

Здравейте на всички. Имам въпрос относно вагиналния огразъм. Как се постига? Дали зависи само от психическата нагласа на жената или и от продължителността на половия акт или някакви по особени движения?

С приятелката ми правим редовно секс, но тя не може да достигне до вагинален оргазъм. Говорели сме си и тя казва, че никога до сега не е получавала такъв с никой от другите й партньори. Има ли някаква по-специална техника и какво мога аз да направя за да й помогна да го получи тоя ми ти оргазъм? :)

Благодаря ви предварително

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Някои жени просто не могат да го изпитат.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Някои жени просто не могат да го изпитат.
    Така е, просто различна физиология. Да не те притеснява мисълта, че не може да го получи. Важното е да я задоволяваш.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    При някои жени наистина не става. Цялата работа е като тази за Джи-точката, по същия начин.

Т.е. тези, които го изпитват са си доволни, тези които не могат, приемат че такова нещо няма.

И си остават с клиторния.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    При някои жени наистина не става. Цялата работа е като тази за Джи-точката, по същия начин.

Т.е. тези, които го изпитват са си доволни, тези които не могат, приемат че такова нещо няма.

тва е мн грубо .. и на мойта аверка не й се получава вагиналния
    Can It All Be So Simple ?

Цитирай Първоначално написано от xinfamous

тва е мн грубо .. и на мойта аверка не й се получава вагиналния
    Е извинявам се ако е прозвучало кофти ... всичко е въпрос на физиология. До някъде е и успокоение за някои мъже този факт. Що се отнася до аверката ти, ако никога не го е изпитвала се предполага че няма късмет в случая.

Живи и здрави, пък с оргазъм или без, не е важно

Благодаря на отговорилите !

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Не го отчайвайте така човека, де. Не е изключено момичето да не може да изпита вагинален оргазъм "по природа", но и не мисля, че е тооооолкова срещано явление, колкото го изкарахте. Този, така желан, оргазъм се достига с опит, желание, време.. и търпение. Това, че не се получава за няколко месеца или за година дори, не означава, че "не може да получи оргазъм".
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на xinfamous
    Е извинявам се ако е прозвучало кофти ... всичко е въпрос на физиология. До някъде е и успокоение за някои мъже този факт. Що се отнася до аверката ти, ако никога не го е изпитвала се предполага че няма късмет в случая.
    ами аз й бях първия,правили сме го над 20 пъти вече и казва че й е кеф обаче свършва само като я лижеме :[ иначе от пижого не става работата каквато и хватка да й направя
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    ами аз й бях първия,правили сме го над 20 пъти вече и казва че й е кеф обаче свършва само като я лижеме :[ иначе от пижого не става работата каквато и хватка да й направя
    Е, не се отчайвай толкова бързо. Тя е съвсем в началото на сексуалния си живот. Вероятно още има известни задръжки и притеснения. Рано е още да отписвате вагиналния оргазъм.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на the_man
    Амии да, тва си е положението няма кво да се направи... Аз мн се вкиснах с едно бивше гадже преди година, щото тя неможеше да свърши (а беше на 19) и каза, че никога не е свършвала... мноо се вкиснах, щото такова чудо не ми се беше случвало а колко се старах и очаквах да се справя ама на... и си вкарах някви филми, че аз не го правя както трябва... споко, има си хора и хора...

Автора, ебати аватара, заклевам се...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Ми.. нищо няма да изгубиш ако продължаваш да опитваш. Не се знае, за напред може и да се промени това, както казаха липсата на опит също може да е причина. В крайна сметка, има някои го изпитват, някои не, не си търси вината в себе си, както казах въпрос на физиология е.

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Сложи пипер да и засълзи джанката
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Според мен до голяма степен е до психическа нагласа, важно е как мисли. Постарай се да се заигравате повече, да я възбуждаш много.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си