Маги, Маги, Маги... я слез на земята...
За останалите ще кажа, че я познавам, за да не изглежда, че аз съм говедото..
Малко ми се струва, че преувеличаваш... не знам, може би защото си си такава, а може би защото в момента си се чувствала така... И все пак всеки някога се е чувствал гадно, било му е тъжно... бил е самотен и т.н. Това за майката алкохоличка ... сори ама не го вярвам.. алкохолик е човек, който се налива по цял ден, няма друга работа... А за това, че майка ти са я изгонили от работа - на всеки може да се случи... криза е все пак - навсякъде съкращават... За брат ти - това вашето, за мен лично, са си съвсем нормални взаимоотношения "брат-сестра" ... Почти всички се карат с братята или сестрите си... Не се впрягай чак толкова... Не знам защо пишеш теми тук, а просто не споделиш с приятелите си... ако искаш да те съжаляват - да, на правилното място си.. Но просто си мисля, че минаваш границата... Животът ти не е толкова гаден... Майка ти НЕ е алкохоличка, баща ти не е болен на легло, вярно е, живеете по-скромно, но не можеш да зачеркнеш всичко, което имаш и да кажеш, че животът ти е гаден... Извинявай, ако съм те обидила с нещо, но това е моето мнение...Просто за мен е важно да се радваш на това, което имаш... За мен това е важното... а и П.С. пиши в скайп