.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Твой си живот... Прави каквото искаш... Но все пак аз лично предпочитам да споделям с приятелите си, а не с непознати от форуми.. както и да е
    pxaxpaxpaxaxaxa..... otvorkovci i otvorki..

Ох.. аз живея с бащата на брат ми.. тоест повторният ми баща,който ме е осиновил на 1-2 годинки.. Сега с майка ми се развеждат.. до тук горе долу добре,защото .. не знам просто така... от 6 месеца е в Чехия и не ми липсва.. Предпочитам да се разведат,защото него го интересуваха само парите.. той винаги трябваше да има цигари и нещо сладко..без сладко полудяваше.. А без цигари просто беше пред смърт :Х Както и да е .. Скоро той ме попита при кой искам да остана:При него или при майка ми..и аз съответно казах,че при майка ми.. МНОГО ЯСНО,ЧЕ ПРИ НЕЯ.. Тогава започна да ми говори някакви глупости,че не ме иска за дъщеря,даже каза да напусна апартамента в който живеем в момента с майка ми и брат ми.. Той е и на майка ми и на баща ми..2мата са го купили.. И когато ми каза това,отначало не можех да повярвам,но след 1 седмица се примирих..Казах си "Добре,така да бъде..ти не ме искаш и аз не те искам" .. След това постоянно ми пишеше в facebook-a от телефона си,но аз не му отговарях..Пишеше ми какви ли не глупости.. Чета и рева..Майка ми го блокира от фейсбука ми за да не му чета простотиите..След това следваха много сландали в къщи с майка ми,защото постоянно и е нервно..и на работа..и за развода.. И си го изкарва на нас със брат ми..но най - вече на мен .. Добре..примирих се с това..След това пък наййййй най най най - добрите ми 2 приятелки ми забиха нож в гърба.. Какво да кажа.. И на мен рядко ми се случва да се усмихна,но това е живота..Трябва да гледаш напред..аз и това правя.. Ще пораснеш,ще си имаш приятел,семейство,деца..Ще започнеш нов живот..така казано.. Трябва да гледаш напред и да си силна.. Не позволявай на никой и нищо да те пречупи.. Излизай повече на вън,развеселявай се,поговори си с някой,но не за проблемите в къщи,а за някакви случки и т.н..
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Мисли позитивно, колкото и да е трудно, трябва поне малко надежда да имаш. А какво ти пречи да се преместиш при дядо си ? Говори с вашите, кажи им, че е непосилно за теб да стоиш с тях, просто стреса ти идва в повече, не друго . .

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от MonicaR
    Маги, Маги, Маги... я слез на земята...
    За останалите ще кажа, че я познавам, за да не изглежда, че аз съм говедото..
    Малко ми се струва, че преувеличаваш... не знам, може би защото си си такава, а може би защото в момента си се чувствала така... И все пак всеки някога се е чувствал гадно, било му е тъжно... бил е самотен и т.н. Това за майката алкохоличка ... сори ама не го вярвам.. алкохолик е човек, който се налива по цял ден, няма друга работа... А за това, че майка ти са я изгонили от работа - на всеки може да се случи... криза е все пак - навсякъде съкращават... За брат ти - това вашето, за мен лично, са си съвсем нормални взаимоотношения "брат-сестра" ... Почти всички се карат с братята или сестрите си... Не се впрягай чак толкова... Не знам защо пишеш теми тук, а просто не споделиш с приятелите си... ако искаш да те съжаляват - да, на правилното място си.. Но просто си мисля, че минаваш границата... Животът ти не е толкова гаден... Майка ти НЕ е алкохоличка, баща ти не е болен на легло, вярно е, живеете по-скромно, но не можеш да зачеркнеш всичко, което имаш и да кажеш, че животът ти е гаден... Извинявай, ако съм те обидила с нещо, но това е моето мнение...Просто за мен е важно да се радваш на това, което имаш... За мен това е важното... а и П.С. пиши в скайп

same мнение!!

Помни.. винаги може да е по-зле!! Радвай се на това, което имаш, защото то никак не е малко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си