- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лак за коса Garnier
До сега не съм ползвала лак за коса на Гарниер то ми е любопитнокой от тези четирите лака е най-добрия >> http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=677
и кой използвате вие
Имам този последния, отвратителен е, даже не ми харесва как мирише.
Използвам черния на Тафт предимно.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
.. на снимката има лакове за боядисана коса , за обем , за силна фиксация и т.н ...всичките са хубави зависи какво търсиш
![]()
Не ми харесва нито един от лаковете на ГарниерИзползвам вече само на Тафт и съм много доволна
![]()
Аз имам този за обем и ми харесва. Преди имах на Тафт тъмносин, но този сякаш е по-добре. За кой знае какви сложни прически не го препоръчвам, за ежедневни става![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
Аз съм най - доволна от Wella и Taft![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Аз мислех да си взимам, но консултантката в "Магазин за човека " ми каза , че за нищо не стават. Косата ставала ужасна и имало някви люспички от лака![]()
По принцип съм най-доволна от черният Тафт, но когато реша да разнообразя
си взимам този на Гарниер за силна фиксация и съм доволна.
Относно "люспичките", възможно е да ти се получат, само ако пръскаш лака неправилно.
Като цяло фиксацията на Тафт е по-силна, но Гарниера мирише по-приятно, фиксира добре и не усещаш, че си с лак.
Така, че ако ти трябва супер силна фиксация - Тафт,
а ако търсиш просто добър лак - Гарниер.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Имам червения - води се за екстремна фиксация.
Лак като лак, какво да ти кажа. Определено слепва косата по-малко от черния Тафт, който също имам.
Абе, все тая![]()
и аз съм така!Изобщо не останах доволна и никога няма да си го купя пакПървоначално написано от pitfall
![]()
Първоначално написано от shell
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Аз съм го имала и не си спомням да е бил мноого зле.Ставаше.Не са ми оставяли никакви люспички!!Това по-скоро може да се получи ако пръскаш отблизо
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.