.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Въпросче

Въпросче

на 15 год 175см съм тежа 90кг тренирам баскет ходя на фитнес колело карам когато имам време по 2-3 часа и та въпроса ми е някой може ли да ми даде друг съвет за отслабване

Град
    София
    Спри да ядеш дюнери ? Консултирай се с лекар ?
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Спри да ядеш дюнери ? Консултирай се с лекар ?
    от много време не съм ял дюнер нито пица нищо тестяно гледам да не ям

Супер фен Аватара на slicky
    E ако играеш под коша нямаш ли файда да си повечко кг? 90 са много,но не мисля,че трябва да отслабнеш да си много,ако играеш там.

П.С.:казвам ти го като слаб баскетболист.

Цитирай Първоначално написано от slicky
    E ако играеш под коша нямаш ли файда да си повечко кг? 90 са много,но не мисля,че трябва да отслабнеш да си много,ако играеш там.

П.С.:казвам ти го като слаб баскетболист.
    и докторката, ми казва че за моят ръст тези кг не са много но аз не съм на това мнение.

Мега фен
    Свали 5 кг просто е ,повече не са ти нужни

Голям фен Аватара на Naik1
    Аз пък не бих те посъветвал да отслабваш. Прави тренировки за маса или за сила, с времето мазнините се топят. Така се случи и с мен, започнах 98кг без много много мускула маса, сега съм 95 и качих бая месце, за релеф и изчистване не съм тренирал
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Найк аз ако съм по-малко кила след всичките трен ше се уплаша, че съм в застой или ми има нещо нззз ;д Чудна раота е твойто
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от Naik1
    Аз пък не бих те посъветвал да отслабваш. Прави тренировки за маса или за сила, с времето мазнините се топят. Така се случи и с мен, започнах 98кг без много много мускула маса, сега съм 95 и качих бая месце, за релеф и изчистване не съм тренирал
    един приятел ми каза същотото но не бях сигурен дали ще има успех

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Найк аз ако съм по-малко кила след всичките трен ше се уплаша, че съм в застой или ми има нещо нззз ;д Чудна раота е твойто
    Еми като започваш от начало на подобно тегло 98 kg може да паднеш на 95 , но да си качил и мускула ти да изглежда по-голям,защото ще е мускулна маса повече (по-обемен тоест) и плюс това ще си свалил водата и може би и малко мазнини,началният тласък е така

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Да де възможно е
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на Naik1
    Не малко, много мазнини изчистих. Останаха ми по долната част на корема и гърдите, както и краката (край слабините). Преди това си бях жив тюфлек. И все пак казах, че не съм наблягал на кардио упражненията, правил съм, но не сериозни. За релеф пък - хич. Само че мойто си беше съчетано фитнес + здраво бачкане на село и там бая се потя Последните 6-7 месеца само сила тренирам и тялото ми започна да ми харесва въпреки че вече не му обръщам толкова внимание.
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Ако искаш бързо да отслабнеш има хапчета преди бягане го пиеш и гориш 2 пъти повече калории

Цитирай Първоначално написано от vasko5467
    Ако искаш бързо да отслабнеш има хапчета преди бягане го пиеш и гориш 2 пъти повече калории

не гледам да е много бързо гледам и малко мускули да направя но това вече е друга тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си