- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросче
на 15 год 175см съм тежа 90кг тренирам баскет ходя на фитнес колело карам когато имам време по 2-3 часа и та въпроса ми е някой може ли да ми даде друг съвет за отслабване![]()
Спри да ядеш дюнери ? Консултирай се с лекар ?
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
от много време не съм ял дюнер нито пица нищо тестяно гледам да не ямПървоначално написано от Greennight
E ако играеш под коша нямаш ли файда да си повечко кг? 90 са много,но не мисля,че трябва да отслабнеш да си много,ако играеш там.
П.С.:казвам ти го като слаб баскетболист.
и докторката, ми казва че за моят ръст тези кг не са много но аз не съм на това мнение.Първоначално написано от slicky
Свали 5 кг просто е ,повече не са ти нужни
Аз пък не бих те посъветвал да отслабваш. Прави тренировки за маса или за сила, с времето мазнините се топят. Така се случи и с мен, започнах 98кг без много много мускула маса, сега съм 95 и качих бая месце, за релеф и изчистване не съм тренирал![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Найк аз ако съм по-малко кила след всичките трен ше се уплаша, че съм в застой или ми има нещо нззз ;д Чудна раота е твойто![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
един приятел ми каза същотото но не бях сигурен дали ще има успехПървоначално написано от Naik1
Еми като започваш от начало на подобно тегло 98 kg може да паднеш на 95 , но да си качил и мускула ти да изглежда по-голям,защото ще е мускулна маса повече (по-обемен тоест) и плюс това ще си свалил водата и може би и малко мазнини,началният тласък е такаПървоначално написано от awerw
![]()
Да де възможно е![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не малко, много мазнини изчистих. Останаха ми по долната част на корема и гърдите, както и краката (край слабините). Преди това си бях жив тюфлек. И все пак казах, че не съм наблягал на кардио упражненията, правил съм, но не сериозни. За релеф пък - хич. Само че мойто си беше съчетано фитнес + здраво бачкане на село и там бая се потяПоследните 6-7 месеца само сила тренирам и тялото ми започна да ми харесва
въпреки че вече не му обръщам толкова внимание.
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Ако искаш бързо да отслабнеш има хапчета преди бягане го пиеш и гориш 2 пъти повече калории
Първоначално написано от vasko5467
не гледам да е много бързо гледам и малко мускули да направя но това вече е друга тема.