.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Question въпросче ? бихте ли ми помогнали

здрасти .... пиша нова тема защото старата остана много назад и въпроса ми е ....
    как казахте на майка си че искате да си оскубете веждите ...аз си го оскубах без да я питам станаха хубави , но сега не знам какво да и кава .... бихте ли ме посъветвали ..благодаря

Голям фен Аватара на pepa97
    Еми аз и казах много трудно ,защото преди съм и го казвала мн. пъти ,но тя все казваше още е мн.рано ,пък аз бях на 13 и имах страшна нужда да си ги оскупя .. Събрах смелост и и казах " Мамо ,виж какво ,не съм като другите момичета ,но просто това е моето желание - да си оскупя поне малко веждите... поне ще имам малко самочувствие и няма ,когато момчетата ме гледат в очите аз да се крия надолу .. това ми е желанието ,взимам пинсетата ,ти нищо няма да правиш " и тя каза ами добре .. и това беше -.- хич не беше трудно

Голям фен Аватара на EternalDream
    Мамо, започнах да си скубя веждите.

Трудно ли е да го кажеш на майка си?

момичета аз вече си го оскубах без да я питам и сега незнам какво да и о кажа ...
    когато отивам да и кажа почвам да се притеснявам и така и не и казвам

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Мислиш ли, че не е забелязала? Какво толкова страшно има, оскубала си си веждите, нищо невиждано, нечувано.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Има много по - гадни неща, които ще се налага да казваш на майка си, не знам защо е тази драматизация за скубане на вежди. Един ден просто ги оформих, отидох при майка ми и я попитах дали се е получила хубава форма.

Супер фен Аватара на girl91
    Аз не мога да разбера какво толкова има за казване... Пък и ти вече си ги оскубала, и без да й казваш тя ще види (надявам се няма проблем със зрението). Не мисля, че ще ти се скара.

тя е забелязаля и щом не ти е казала нищо не си коси

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ти майка ти за каква я мислиш, видяла е вече, спокойно.

да и аз си мисля , че е забелязала .. отдъхнах си .. хуууу ... благодаря ви момичета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си