- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Постоянно ми се прави секс с чужда ?!?
Имам приятелка от година и половина, обаче имам чувството че съм болен от нещо. Само да видя някое момиче и веднага си е представям гола и искам да съм с нея. С моята приятелка си правим страхотен секс. Започвам да се страхувам дали не е някакво заболяване. На 22 години съм. Не съм изневерявал. По цял ден гледам други момичета в facebook и немога да се контролирам. Как да не мисля постоянно за чужди ? Някой с подобен проблем ?
ами да, братле, от 3 години насам карам 15-годишна кола, ама все се заглеждам по поршетата и мерцедесите на улицата.. карам си фауве-то и си мечтая за феро.... незнам.. много ми е трудно...
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Лошото е, че не мога да се контролирам и когато съм с нея пак се обръщам и се заглеждам.
Ем ти си мъж бе, кво искаш? Да не си някой евнух, че да не ти потичат лигите? Съвсем нормално е. Виж ся, твойта ако не те задоволява и допълва сексуално, норм е да търсиш чуждо. Ако много си я обичаш, върви изчукай някоя чужда и толкова гузно ше ти стане, че повече няма да погледнеш другаПървоначално написано от fifa
Problem - Problem Solved![]()
Май така ще направя.
То си е човешко... можеш ли да живееш година половина само на боб?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
И да не ти дават да пърдиш... такива са си женитеПървоначално написано от straus
![]()
MaйтапчияПървоначално написано от the_man
![]()
![]()
![]()
То е достатъчно тя веднъж да пръцне докато го правите. Правиш се на ударен и после надувай на воляСмее ли да каже нещо?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Тъпанари![]()
Бах , и на мен ми се прави с чужда .
Дайте някакъв лек.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Просто го направете веднъж с чужда и ще ви мине .![]()
Едва ли, то като се почне веднъж....Първоначално написано от angel1607
![]()
Ае мани, голям проблем си е това. Като ме тресне хормона, едва се въздържам. Гледам да трамбовам моята по-редовно, ама пусто, пак гледам мацките около мен![]()
Хич не е нормално да си чак толкова пристрастен. Естествено е да заглеждаш чуждо, ама не по цял ден да точиш лиги.Първоначално написано от the_man
Дай си сметка какво ти липсва във връзката.
Първоначално написано от the_man
![]()
Ако много я обича, точно тва няма да направи.А не смятам, че я обича от тва, което прочетох.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
И аз съм така...Просто си е до човек.Може с момичето до мен да се обичаме,да имаме перфектен секс и отношения,обаче,ако някоя много хубава мацка ме сваля рядко ще й откажа секс.Просто си ми е в кръвта.Забраненият плод е най-сладък...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Дам. Всичко си има граници все пак.Първоначално написано от PinkPan7her
ПП. Много ти е яка тая снимка на аватара.![]()
Абе казвам ти аз - бодни някоя друга... или ше ти стане гузно и няма да повториш, или няма да ти стане гузно и значи не ти дреме за нея и няма смисъл да продължавате заедно... и в 2-та случая - проблема е решен![]()
Първоначално написано от the_man
![]()
![]()
Еми това е решениетоПървоначално написано от the_man
![]()
да ви имам проблемите "търсите нещо чуждо" а на мен ми се ебе и немога да си намеря :D :D :D :D 8-)
Плати си, има една много актуална тема в момента....Първоначално написано от logico
Напълно съм съгласна!Това всеки ден да се ровиш във фейсбук и да заглеждаш мацки не е работа.Нещо куца във връзката ти.Изясни си го и поговори с момичето-няма смисъл от изневери-после няма да е същото..Хич не е нормално да си чак толкова пристрастен. Естествено е да заглеждаш чуждо, ама не по цял ден да точиш лиги.
Дай си сметка какво ти липсва във връзката.
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
Знам, че те възбужда, да "удариш" чужда.![]()
Welcome to the Jungle...