.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Стил на живот

Здравейте, хора!Ами...искам да ви питам нещо.От известно време ми се върти в главата и наистина искам да опитам.Чували ли сте за БДСМ връзки?Ако не ще ви го преведа...БДСМ - връзване и дисциплина, доминиране и подчинение, садизъм и мазохизъм.От известно време ми се върти в главата, че искам да опитам този вид връзки, но искам да чуя, ако има някой, така да се каже, опит да сподели, защото дори в първия момент да ви звучи странно, тези връзки се основават на доверие и честност и респект, ако се подчиниш на някого изцяло, както много искам да направя, в замяна доминанта се грижи да си в безопастност и да си добре.Моля ми, изкажете мнението си дори да не сте опитвали нещо от този стил на живот.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ужасно е

Блааа, как може да се подчиниш на някого изцяло ?! Връзване, наказания .. не,не.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Братле, на колко годинки си е първият ми въпрос?

Това аз го намирам за чист грях. Това си е жива гавра с жената…

Винаги съм си падала малко мазохистка, така че...наказанията и респекта не ме притесняват много....А и ще ме наказва, само ако сгафя

Град
    Някъде там
    Значи си момиче и ти харесва някой да те връзва за леглото, да ти бие шамари, докато правите секс и подобни?

Пробвай лекично от начало, драскане на гърба, малко кръв, някой друг шамар и сам/а ще прецениш Аз си падам малко фен, ама без връзване, просто няма човек на който да се доверя чак толкова, че да се остава да ме върже
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o
    Братле, на колко годинки си е първият ми въпрос?

Това аз го намирам за чист грях. Това си е жива гавра с жената…
    Аз СЪМ момиче!!На 21 съм

Град
    Някъде там
    Виж ми втория коментар и отговори, ако наистина те интересува.

Цитирай Първоначално написано от straus
    Пробвай лекично от начало, драскане на гърба, малко кръв, някой друг шамар и сам/а ще прецениш Аз си падам малко фен, ама без връзване, просто няма човек на който да се доверя чак толкова, че да се остава да ме върже
    Не мисля, че е до шамари...Ако ще ме наказва то ще е с колан или камшик по задните части, доколкото съм чувала

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз приемам БДСМ... в леки форми и само в секса. Но за стил на живот... Не си го представям. Т.е. обичам да ме връзват и да е груб секса + някое и друго одраскване/ухапване, но чак да съм нечия слуга ежедневно и да ме ползват за килимче... не.

Тук едно време отдавна имаше една потребителка, чиито ник не помня, но беше "Робинята на quench" (така и пишеше в подписа), която имаше баш такъв начин на живот. Какво ли стана с нея?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Някъде там
    То се почва от коланите и се стига до шамарите и т.н. Съмнява ме да не знаеш значението на думите „садизъм“ и „мазохизъм“.

Е по задните де, първо лекичко, после малко по-силничко, ти да не си представяш някъв плесник който да ти избие зъбите
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o
    Значи си момиче и ти харесва някой да те връзва за леглото, да ти бие шамари, докато правите секс и подобни?
    Първо - в повечето случаи няма да е за леглото има си специална стая наречена "плейруум"...Той няма да ми бие шамари, а ще ме контролира...Отново казвам - НЯМА ДА МИ ПРИЧИНЯВА КАКВАТО И ДА Е БОЛКА, ОСВЕН АКО СЕ ДЪРЖА НЕУВАЖИТЕЛНО ИЛИ НЕ НАРУША НЯКОЕ ОТ ПРАВИЛАТА!!!А и това е само когато "играем" през останалото време бихме могли да сме нормална двойка.

Град
    Някъде там
    Правила в секса, удряне, шамари, колани… Това ми заприлича на бойно поле. Спирам с мненията си в темата поне засега.

Подобни изпълнения за мен не са много нормални в секса.

На всички, които смятат да го изпробват, им желая приятно шамарене!

@Allison
    Разбирам ти идеята, пробвай го, аз още не съм имал подходящия партньор. Бившата едвам я накарах да ми надере гърба и малко да ме нашляпа, после се чувстваше гузно и се изгуби тръпката.
    пс. почнах да се възбуждам само като си го мисля
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Ако искате ми вярвайте, но съм чела историите на доста такива връзки и понякога и то всъщност е много често, болката би могла да донесе толкова голямо удоволствие, че дори не мога да си представя.По време на секс, Доминанта не бие, би могло да бъде съвсем нормален.Но просто може леко да те шляпне по бедрото или задните части и колкото до връзването, той не го прави за своя привилегия, а за да не можеш да мърдаш.А той с всичките играчки, които един истински Доминант трябва да има, би могъл да те кара да се извиваш толкова, че да те боли от удоволствието.За това е връзването, за да не можеш да мърдаш и да приемеш цялото удоволствие, което ти се дава.А колкото до наказанията, дори и да ти нашари задничето винаги след края на "играта" той ти дава нужните грижи.Няма да обяснявам какви са, защото всеки Доминант е различен, но нито един от тях никога не би те оставил ей така, дори и да не те е наказвал!

Tи си ненормална
    Но ъфенс

И само последно за тези, които биха искали да видят нещо подобно - http://www.youtube.com/watch?v=1A1HGsNdays
    Няма нищо особено в този клип, но достатъчно да видите малко или много какво е.Съжалявам, че са използвали героите от Здрач, не съм го правила аз.Клипа си заслужава, поне погледнете!

Цитирай Първоначално написано от jonib
    Tи си ненормална
    Но ъфенс
    Защо да съм ненормална?!Просто по някакъв, макар и признавам, извратен начин това ми харесва

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^ Намерих я. Порови се из мненията на SINDEL. Тя водеше точно такъв стил на живот. Не е писала тук от сума ти време, но се сетих. От там, мисля, ще получиш повече отговори.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на ubuntureload
    В 6ти клас пречуках гаджето си, че ме нервираше много, преди година и половина щяхме да пребием една дебела кypва, която не знае правилника за движение по пътищата, само леко я ступахме и повдигнахме обвинение срещу нея за побой над нас, майката свиня беше много буйна ! Ама да тероризирам момичето в което ще си пъхам пишката някак си не върви!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

О БОЖЕ!
    David Guetta - Little Bad Girl

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от tanqkirowa
    О БОЖЕ!
    Викаш ли ме чадо мое?!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

spameneeee xaxaxa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми