.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    fyi не е нужно да си ненормален за да ходиш на психолог.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    според мен не е от пресата оплешивяването ти..
    дори и да си я ползвала 1 път седмично, няма как да ти е почнала да капе от това
    по-скоро е комбинирано от лакове, преси, маши, пяни, серуми, вакси, тупиране, мачкане и всякакви подобни шитове

ползвай хининова вода, тривитаминол и иди на лекар да ти изпише някакви мазила, витамини етц.
    айде успех..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Знам че публикацията е стара, но според мен не е САМО от пресата, защото аз имам същата вече от година и нямам никакви проблеми
    п.с Дано си се оправила вече „

Супер фен
    много ти съчувствам, ами защо си купуваш евтина : ( по-добре да беше си взела хубава и свястна преса. А ти на 230 градуса ли се изправяше?
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Banned Мега фен
    ей съжалявам - гуш .. иначе 1во отиди на лекар,2ро купи си качествена перука с твоя цвят и хубава.. да скъпо е,но това е единственото решение докато не ти порасне косата,да,не е единственото,но е най-доброто.. иначе мога да ти предложа само да си търкаш корените с чесън.. да миризливо,но помага... и след като ти порасне косичката (искрено се надявам да е скоро) не я третирай .. можеш да я изправяш,но не толкова,а колкото до пресата..може да не е само от нея .. успех

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Вие ги надувайте ако искате и на 300 градуса пресите, пък после се оплаквайте ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Темата е от преди 7 месеца... дано да се е оправила!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    wow... :O :O

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Не ти е виновна пресата .
    Hostis Honori Invidia

Много съжалявам за теб! Надявам се скоро да се оправиш, обаче едно не можах да разбера. Като видя, че косата ти почва да пада, защо не спря да я изправяш...

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Точно! После пресите им били виновни ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Повече от фен
    Град
    Видин
    за първи път чувам да е паднала толкова много коса от преса .. няма шанс и моята падаше с кичури до преди 2 седмици, но това беше от смяната на сезоните .. а ти по-добре иди веднага на лекар

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Съгласна съм с коментарите . Иди на дерматолог.

ехх миличка (
    дано си се оправила вече! Но аз лично мисля че не е само от пресата. Стрес???
    Дано всичко е наред.. ( пиши да ни кажеш как си
    Requiem for a dream <3

Някой се изцепи, че депресията не е психологически проблем! Много здраво се изложи!

Иначе, отиди на лекар! А колкото до това, че ти е окапала косата, винаги можеш да си купиш перука! -w-
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен
    Имам преса за коса на Ровента от 2 години и нямам никакъв проблем. Нито на мен, нито на майка ми, нито на сестрите ми им има нещо на косата. Може би бъркаш някъде в продуктите за коса..не знам. Сестра ми ползва Ровента изключително често- през ден и няма проблеми.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Според мен е от градусите. Преди 1 година си купих ретро преса. Загрях я и беше на 200 градуса, защипах си един кичур коса, до корените, подържах 5 секунди, пуснах и кичура ми остана в пресата. Беше се залепил и беше изгорен...Нямам думи,никога,ама никога повече не съм я ползвала.Такъв шок беше,точно най-отгоре на главата, а бях си сложила кристали и терморегулиращо гелче..Тия преси ни преебават косите и ежедневието!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Според мен е от градусите. Преди 1 година си купих ретро преса. Загрях я и беше на 200 градуса, защипах си един кичур коса, до корените, подържах 5 секунди, пуснах и кичура ми остана в пресата. Беше се залепил и беше изгорен...Нямам думи,никога,ама никога повече не съм я ползвала.Такъв шок беше,точно най-отгоре на главата, а бях си сложила кристали и терморегулиращо гелче..Тия преси ни преебават косите и ежедневието!
    с корените ли остана в пресата ?

жалко че момичето не отговаря защото ако лекарите са потвърдили че е от пресата, в което се съмнявам може да се предотврати и друг такъв случай
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

За онкоболната без косата

А мислила ли си да спреш лъчетерапията и след това да искаш коса

Ако на котенцето си сменяш козината през сезоните то косата ти е всесезонна ма п*тко заспала!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си