- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПРЕСА ЗА КОСА РОВЕНТА ВНИМАВАЙТЕ !!!!!!
fyi не е нужно да си ненормален за да ходиш на психолог.
според мен не е от пресата оплешивяването ти..
дори и да си я ползвала 1 път седмично, няма как да ти е почнала да капе от това
по-скоро е комбинирано от лакове, преси, маши, пяни, серуми, вакси, тупиране, мачкане и всякакви подобни шитове
ползвай хининова вода, тривитаминол и иди на лекар да ти изпише някакви мазила, витамини етц.
айде успех..![]()
Знам че публикацията е стара, но според мен не е САМО от пресата, защото аз имам същата вече от година и нямам никакви проблеми![]()
п.с Дано си се оправила вече „![]()
много ти съчувствам, ами защо си купуваш евтина : ( по-добре да беше си взела хубава и свястна преса. А ти на 230 градуса ли се изправяше?
Живота е рисуване без гума за триене... : )
ей съжалявам - гуш.. иначе 1во отиди на лекар,2ро купи си качествена перука с твоя цвят и хубава.. да скъпо е,но това е единственото решение докато не ти порасне косата,да,не е единственото,но е най-доброто.. иначе мога да ти предложа само да си търкаш корените с чесън.. да миризливо,но помага... и след като ти порасне косичката (искрено се надявам да е скоро) не я третирай
.. можеш да я изправяш,но не толкова,а колкото до пресата..може да не е само от нея
.. успех
![]()
Вие ги надувайте ако искате и на 300 градуса пресите, пък после се оплаквайте ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Темата е от преди 7 месеца... дано да се е оправила!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не ти е виновна пресата .
Hostis Honori Invidia
Много съжалявам за теб! Надявам се скоро да се оправиш, обаче едно не можах да разбера. Като видя, че косата ти почва да пада, защо не спря да я изправяш...
Точно! После пресите им били виновни ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
за първи път чувам да е паднала толкова много коса от преса .. няма шанс и моята падаше с кичури до преди 2 седмици, но това беше от смяната на сезоните .. а ти по-добре иди веднага на лекар
ехх миличка(
дано си се оправила вече! Но аз лично мисля че не е само от пресата. Стрес???
Дано всичко е наред..( пиши да ни кажеш как си
![]()
Requiem for a dream <3
Някой се изцепи, че депресията не е психологически проблем! Много здраво се изложи!
Иначе, отиди на лекар! А колкото до това, че ти е окапала косата, винаги можеш да си купиш перука! -w-
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Имам преса за коса на Ровента от 2 години и нямам никакъв проблем. Нито на мен, нито на майка ми, нито на сестрите ми им има нещо на косата. Може би бъркаш някъде в продуктите за коса..не знам. Сестра ми ползва Ровента изключително често- през ден и няма проблеми.
Според мен е от градусите. Преди 1 година си купих ретро преса. Загрях я и беше на 200 градуса, защипах си един кичур коса, до корените, подържах 5 секунди, пуснах и кичура ми остана в пресата. Беше се залепил и беше изгорен...Нямам думи,никога,ама никога повече не съм я ползвала.Такъв шок беше,точно най-отгоре на главата, а бях си сложила кристали и терморегулиращо гелче..Тия преси ни преебават косите и ежедневието!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
А мислила ли си да спреш лъчетерапията и след това да искаш коса![]()
Ако на котенцето си сменяш козината през сезоните то косата ти е всесезонна ма п*тко заспала!!!