.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на liim0nka

Щампа върху тениска-варна

Здравейте, нуждая се някой да ми каже къде мога да направянадпис на бяла тениска. Може и от сайт, може и директно от някой магазин, но искам да съм сигурна, че надписа няма да се изтрие или избели след няколко пранета(както и държа тениските да са от качествен материал, тъй като нямам възможност в момента да търся бяла тениска специално).И ако имате наблюдения да ме ориентирате за цени благодаря ви
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Търси книжарници,където имат такава машина за щампи и места,където гравират надписи в/у чаши и аксесоари.
    • Обичай,за да те обичат! •

Супер фен Аватара на Shia
    Mall Varna има подобна "будка" за щамповане на тениски.

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Mall Varna има подобна "будка" за щамповане на тениски.
    да, сетих се за къде имаш предвид.. а имаш ли представа на каква цена са горе долу и може ли сам да си създадеш тениска с надпис по твой избор? : ))
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Един приятел започна да се занимава с щампи, но сме от Пловдив. Цената е около 10лв. на тениска + 4лв. доставка. Ако имаш интерес пиши ми на имейл bytheway95@gmail.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си