- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Щампа върху тениска-варна
Здравейте, нуждая се някой да ми каже къде мога да направянадпис на бяла тениска. Може и от сайт, може и директно от някой магазин, но искам да съм сигурна, че надписа няма да се изтрие или избели след няколко пранета(както и държа тениските да са от качествен материал, тъй като нямам възможност в момента да търся бяла тениска специално).И ако имате наблюдения да ме ориентирате за цениблагодаря ви
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Търси книжарници,където имат такава машина за щампи и места,където гравират надписи в/у чаши и аксесоари.
• Обичай,за да те обичат! •
Mall Varna има подобна "будка" за щамповане на тениски.
да, сетих се за къде имаш предвид.. а имаш ли представа на каква цена са горе долу и може ли сам да си създадеш тениска с надпис по твой избор? : ))Първоначално написано от Shia
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Един приятел започна да се занимава с щампи, но сме от Пловдив. Цената е около 10лв. на тениска + 4лв. доставка. Ако имаш интерес пиши ми на имейл bytheway95@gmail.com