Аре по-леко с обидите, а ?! Особено в последните няколко поста...
На този свят всичко е преходно, не само външния вид. Всичко което имаме днес, може да го няма утре, да, дори и самите нас, всички ще остареем, ще се сбръчкаме и накрая ще ни ядат червеите, но докато съм жива имам правото да се кефя на хубаво мъжко тяло, без да ми пука, че еди кой си мисли, че съм боклук в лъскава опаковка.
Външните обстоятелства като злополуки и болести, тук за мен не важат, даже не искам и да си помислям, какво изживяват тези хора.

Впрочем външния вид казва много за душевното състояние на един човек и за неговия характер и опит. Нима не сте чували за физиогномика ?! Еми, явно не сте. Въпроса на авторката е кратък и ясен и аз отговарям с ДА, има значение, има значение, защото днес ще се хвана с пухкаво и пълчничко гадже, а след 20 години ще съм до един човек с наднормено тегло и цял куп диагнози за сериозни заболявания. А после в поредната новинарска емисия ще ми плямпат как сърдечно-съдовите заболявания причинени най-вече от наднорменото тегло са убиец номер едно ! Аре моля ви се...