Здравейте ..
Значи от вчера нещо ми стана със скайпа .. тръгвам да го отварям и ми изписва " скайп спря " ..
тъй като съм с уидноус 7 и от контрол панела не мога да намеря от къде се премахват програми да го изтрия, да пробвам да инсталирам друг и ще ми трябва малко помощ.![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
дай на БеГе де ...
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Оправяй се.
Ако не можеш да четеш елементарни неща, повече от това не мога да ти помогна..
е само ми напиши като влезна в контрол панела как да стигна до добавяне/премахване на програми, нататък ш се справя.
Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features
----------------------------------------------------------------------------
Start>Default programs>Programs and Features
===========================================
Така... преди да си го изтриеш , да ти кажа , че моят работи перфекто![]()
Пробвай от сайта https://imo.im/![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
сега , след като свалих друг (4.2) и стария го делнах, тръгвам да го инсталирам и отново не става ...
някакви предложения ?
Не е от инсталацията виж оня линк дето ти го прати оня пич, преведи си го на бг http://skypeblog.eu/2011/05/skype.html
Една поправка, НЕ Пишете Run,а НАТИСНЕТЕ бутона "Run" или на българси бутона"Изпълнение"
и се опитай да се справиш. Щом горното не помага остана да чакаш..... чакаш..... или да се наядеш с хапове, сам избираш.
След като Microsoft го купиха, очаквайте още безброй прекъсвания, бъгове, сривове и какво ли още не, доста работи може да имисли коптора Бил ГЕЙ
аз се оправих вече, но все пак ви благодаря![]()
Как се справи ????Първоначално написано от BrokenKnight
махнах го на цяло и го инсталирахПървоначално написано от danchobg