.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)

Имате ли такава смелост?

Такамм .. Здравейтее

Питам ви, имате ли смелостта да отидете при някой непознат и да го питате директно за име, години и т.н. ?

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    мнее .. ти?
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен Аватара на icebulllet14
    само в мрежата ;дд
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Мега фен Аватара на Chacho
    Така предизвикани, сигурно ще ти отговарят по-често да, но е ясно, че малко го правят. Да отидеш при някой и да го попиташ за име и години всъщност означава "кефиш ме, бих ти го шмугнал". А обикновено искаме да скрием това намерение..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ем зависи ако е някакъв от улицата не мога да го питам ейй така,но ако съм го виждал един път мога да го питам

Е то нали знаете, че е 70% увереност и 30% външен вид. Така че който може да заговори непознат/а пич/ка на улицата, и да изглежда долу-горе нормално, в 90% от случаите няма да му отказват!

Голям фен Аватара на asasfdf
    Разбира се, че имам и всъщност е много приятно и удовлетворяващо. Не може човек да разчита само на приятелите си, за да го запознават с други хора, нали така? Ако срещнеш някой симпатичен човек в автобус,на улицата,през някой прозорец, просто го заговаряш, защото няма какво да се губи. Човекът даже не може да ви отблъсне, няма какво да откаже! просто запознанство

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Не става въпрос за заговарянето.. Тогава е логично да питаш името и годините на събеседника..
    Но както си седи той/тя ,да ходиш при него и директно да питаш "Как се казваш и на колко си" ...

По темата:
    Честно казано - не мисля,че бих направила подобно нещо.. Освен ако преди това не сме водили някакъв диалог.. Т.е. поне да не сме си казвали едно "Здрасти"..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Така предизвикани, сигурно ще ти отговарят по-често да, но е ясно, че малко го правят. Да отидеш при някой и да го попиташ за име и години всъщност означава "кефиш ме, бих ти го шмугнал". А обикновено искаме да скрием това намерение..
    Това не е така

Разбира се, че не е. Хората виждат вътрешната ти красота и искат да я опознаят, другото е просто приятен бонус.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ^ Не става въпрос за заговарянето.. Тогава е логично да питаш името и годините на събеседника..
    Но както си седи той/тя ,да ходиш при него и директно да питаш "Как се казваш и на колко си" ...

По темата:
    Честно казано - не мисля,че бих направила подобно нещо.. Освен ако преди това не сме водили някакъв диалог.. Т.е. поне да не сме си казвали едно "Здрасти"..
    Е, ако сте си казвали "здрасти", то вие все трябва да се познавате

Off-topic: Най-долно ти изкопирах подписа и си го сложих на FB статуса и получи 4 like-а за 2 минути

Град
    И аз по принцип не смея да го направя, най-много когато съм с приятели и ни изриза на лигавня

Иначе мен по-често ме заговарят..

Сега това лято съм си намислила да се запозная с мннннооогггоо хора

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    И аз по принцип не смея да го направя, най-много когато съм с приятели и ни изриза на лигавня

Иначе мен по-често ме заговарят..

Сега това лято съм си намислила да се запозная с мннннооогггоо хора
    Кой ли го измисли А на тебе стиска ли ти (ако си трезвена)

Град
    София
    То обикновено си личи кой на колко години е,така че тоя въпрос специално бих го оставил за по-нататък.Иначе да иначе примерно-Здравей как се казваш ? Приятно ми е.Хайде да врътнем 1 белот ? Да,имам смелост.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Да питам директно за име и години? Т'ва е скучно. Закачала съм се с напълно непознати, дори не ми беше минало през ума да се запознаваме.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Да питам директно за име и години? Т'ва е скучно. Закачала съм се с напълно непознати, дори не ми беше минало през ума да се запознаваме.
    И аз мисля, че е по-нормално да се пропусне частта със "Как се казваш?" "На колко години си" и т.н. като начало. Интересува те нещо, говорите по темата, пък тея неща сами ще дойдат, ако е тръгнало нанякъде.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Че какво лошо има? Отиваш и казваш "Добър ден, на колко сте години... Отговор... как се казвате? ... Отговор...

Поне не пречи да попитаме, дори да я няма частта с отговор Аз съм си луд по рождение иначе
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на zero
    За име и години директно не питам, нооо се закачам първо с непознатите момиченца, става лафа и се запознаваме
    Доста запознанства имам по този начин, но има и друго.. много режат беее 0.о
    Предпочитат да ти искат приятелство у фейсбук, пред тва да се запознайте на живо

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Имате ли такава смелост?

Такамм .. Здравейтее

Питам ви, имате ли смелостта да отидете при някой непознат и да го питате директно за име, години и т.н. ?
    мда, кое му е страшното.. ако ме погледне странно и ме отреже - чудо голямо, нали не я познавам.. ако завържем разговор пък може и да стане нещо.. не виждам какъв ви е проблема, страх ви е от провал ли?

Град
    Пловдив
    Имам смелост ,но защо да го правя ? На мен ако някои ми дойде ейй така и ме пита ,ще ми стане супер странно ?!
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Цитирай Първоначално написано от zero
    За име и години директно не питам, нооо се закачам първо с непознатите момиченца, става лафа и се запознаваме
    Да, това е леко тъпо, смисъл първо е по-нормално да отидеш, да я/го питаш "К'фо стаа", "Как си?", не директно "Аз съм Иван, на 16 години съм, живея в Борово. А ти?" <- това е много тъпо

Голям фен Аватара на ex7azy
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Да питам директно за име и години? Т'ва е скучно.
    Закачала съм се с напълно непознати, дори не ми беше минало през ума да се запознаваме.
    Can't get you outta my mind

Град
    И на мен ми е странно, точно затова ви питам

И не, не ме е страх от провал

И на мен ми е странно, точно затова ви питам

И не, не ме е страх от провал
    Е то остава да те е страх от това, че ще те отреже някой, дето никога няма да го видиш пак...
    BOY

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от icebulllet14
    само в мрежата ;дд

Бе някой път може да се престраша, ако е наложително
    Иначе доста пъти са ме заговаряли и аз съм отворен човек и им отговарям макар и с намръщен фейс
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си