- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли такава смелост?
Такамм .. Здравейтее![]()
Питам ви, имате ли смелостта да отидете при някой непознат и да го питате директно за име, години и т.н. ?
мнее .. ти?![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
само в мрежата ;дд
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Така предизвикани, сигурно ще ти отговарят по-често да, но е ясно, че малко го правят. Да отидеш при някой и да го попиташ за име и години всъщност означава "кефиш ме, бих ти го шмугнал". А обикновено искаме да скрием това намерение..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ем зависи ако е някакъв от улицата не мога да го питам ейй така,но ако съм го виждал един път мога да го питам
Е то нали знаете, че е 70% увереност и 30% външен вид. Така че който може да заговори непознат/а пич/ка на улицата, и да изглежда долу-горе нормално, в 90% от случаите няма да му отказват!![]()
Разбира се, че имам и всъщност е много приятно и удовлетворяващо. Не може човек да разчита само на приятелите си, за да го запознават с други хора, нали така? Ако срещнеш някой симпатичен човек в автобус,на улицата,през някой прозорец, просто го заговаряш, защото няма какво да се губи. Човекът даже не може да ви отблъсне, няма какво да откаже! просто запознанство
^ Не става въпрос за заговарянето.. Тогава е логично да питаш името и годините на събеседника..
Но както си седи той/тя ,да ходиш при него и директно да питаш "Как се казваш и на колко си" ...
По темата:
Честно казано - не мисля,че бих направила подобно нещо.. Освен ако преди това не сме водили някакъв диалог.. Т.е. поне да не сме си казвали едно "Здрасти"..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това не е такаПървоначално написано от Chacho
Разбира се, че не е. Хората виждат вътрешната ти красота и искат да я опознаят, другото е просто приятен бонус.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е, ако сте си казвали "здрасти", то вие все трябва да се познаватеПървоначално написано от SmilezZz
Off-topic: Най-долно ти изкопирах подписа и си го сложих на FB статуса и получи 4 like-а за 2 минути![]()
И аз по принцип не смея да го направя, най-много когато съм с приятели и ни изриза на лигавня![]()
Иначе мен по-често ме заговарят..
Сега това лято съм си намислила да се запозная с мннннооогггоо хора![]()
Кой ли го измислиПървоначално написано от Djenka
А на тебе стиска ли ти (ако си трезвена)
![]()
То обикновено си личи кой на колко години е,така че тоя въпрос специално бих го оставил за по-нататък.Иначе да иначе примерно-Здравей как се казваш ? Приятно ми е.Хайде да врътнем 1 белот ?Да,имам смелост.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Да питам директно за име и години? Т'ва е скучно. Закачала съм се с напълно непознати, дори не ми беше минало през ума да се запознаваме.
И аз мисля, че е по-нормално да се пропусне частта със "Как се казваш?" "На колко години си" и т.н. като начало. Интересува те нещо, говорите по темата, пък тея неща сами ще дойдат, ако е тръгнало нанякъде.Първоначално написано от TheNewReligion
Че какво лошо има? Отиваш и казваш "Добър ден, на колко сте години... Отговор... как се казвате? ... Отговор...
Поне не пречи да попитаме, дори да я няма частта с отговорАз съм си луд по рождение иначе
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
За име и години директно не питам, нооо се закачам първо с непознатите момиченца, става лафа и се запознаваме
Доста запознанства имам по този начин, но има и друго.. много режат беее 0.о
Предпочитат да ти искат приятелство у фейсбук, пред тва да се запознайте на живо![]()
мда, кое му е страшното.. ако ме погледне странно и ме отреже - чудо голямо, нали не я познавам.. ако завържем разговор пък може и да стане нещо.. не виждам какъв ви е проблема, страх ви е от провал ли?Първоначално написано от Djenka
Имам смелост ,но защо да го правя ? На мен ако някои ми дойде ейй така и ме пита ,ще ми стане супер странно ?!![]()
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Да, това е леко тъпо, смисъл първо е по-нормално да отидеш, да я/го питаш "К'фо стаа", "Как си?", не директно "Аз съм Иван, на 16 години съм, живея в Борово. А ти?" <- това е много тъпоПървоначално написано от zero
![]()
Първоначално написано от TheNewReligion
Can't get you outta my mind ♡
И на мен ми е странно, точно затова ви питам![]()
И не, не ме е страх от провал![]()
Е то остава да те е страх от това, че ще те отреже някой, дето никога няма да го видиш пак...Първоначално написано от Djenka
BOY
Първоначално написано от icebulllet14
![]()
Бе някой път може да се престраша, ако е наложително
Иначе доста пъти са ме заговаряли и аз съм отворен човек и им отговарям макар и с намръщен фейс![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek