- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОС ЗА ЖЕНИ! ПРОБЛЕМ С ПО-ГОЛЯМ
Здравейте! Аз съм на 18 и за първи път имам връзка с по-голям мъж. Той е на 30 и когато му правя френска той винаги ми хваща главата преди да свърши и не ми дава така да се отместя. Той ми казва, че това е нормална реакция, но до момента никой не ми е хващал така главата, но може би защото са били неопитни.
Някоя от вас имала ли е подобен случай и как се справяте?
Angry ghost знаеш ли какво е?![]()
Захапи го един път и му кажи, това е нормална реакция от това да ме хващаш за главата по тоя начин![]()
Ест, че не е нормална реакция. Ако ти искаш, се отместваш, ако не искаш си стоиш и без да ти дърпа главата...
е ти луд ли си 18 и 30... по-добре да слушам за 13 и 15... Държи ти главата щото си наивна, и аз както съм на 20, да хвана някоя на 14-15-16 и аз ше и държа главата, щото тя ше си каже "той разбира повече, шото е батко"... в твоя случай малко татко![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Да си на 12 разбирамта ти си на 18.. боже боже.. я се осъзнай малко бе момиче
!
I Love YOU baby![]()
![]()
Не съм на 30 , но обичам винаги да ги държа за главите!![]()
Е да нормално е да искаш да свършиш в гърлото на тинейджърка и да я притискаш докато усетиш сливиците й и започне да се дави. Само да ти кажа, че тоя те използва само за секс.
Тоя е някъв груб типаж и иска да те ръмби зверски.![]()
Welcome to the Jungle...
Аз пък обичам да ми натискат главата![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
От мъжка гледна точка си е яко.![]()
Welcome to the Jungle...
Да нормално е.И не виждам нищо нередно в поведението му...![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Tова е добра идея.Първоначално написано от GregoryHouse
Ако ще го хапе, да е лекичко, че ако я прасне по инстинкт (като някакъв вид подсъзнателна защитна реакция), ще й откачи главата.
Welcome to the Jungle...
Разказваха ми за един случай навремето - нек'ъв тръгнал да прави палачинки и си ги подмятал с тигана. На приятелката му много й харесало и решила да му врътне една свирка, за награда. Та тя си действа и той си действа с тигана, обаче изтърва една палачинка и тя й пада на главата. Естествената й реакция от горещината е била да го захапе, а неговата естествена реакция била да я прасне с тигана по главатаПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Бъзика настрана, ама при подобна ситуация може даже да я убие...
Welcome to the Jungle...
Еми на мен ми харесва да ми натискат главата, ама това е въпрос на вкус. Щом не те кефи му кажи.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5