.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

защо му спада когато е в мен ?

Той е в силна ерекция и влиза в мен и не след много е започнал да му спада и трябва да му помогна с уста и ръце за да продължаваме ... това според вас , заради мен ли е и защо става ?

Повече от фен Аватара на the_man
    чичо доктор го зове... може да има адски много причини и само с изследвания може да се разбере. Може проблема да е на физиологично ниво и да се наложи лечение. Може да е и на психическа основа, може и да е заради теб, но най вероятно е заради самия него. Просто нещо му пречи и трябва да разбереш какво. Попитай го, притеснява ли се, неприятно ли му е, разсеян ли не... такива работи. Но ако и той е озадачен защо така се получава и няма някакви мисли, които да го тормозят, най-добре ще е да се консултира с лекар
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

опасявам се че наистина трябва да отиде на лекар ... освен това пича може да чука по тоя начин по 7 часа и да не свърши ... той си казва , че си му е супер готино , ама докато му правя орална пък после като започнем същинския филм и на мене ми е яко му омеква .. той не си го казва ама го вади примерно и аз виждам че му е поумекнал а друг път директно "арее помогни " .. и ... много е мъчително .

като му духаш свършва ли?
    Всеки луд с номера си...

да но това също не е лесно при него а се е случвало докато му духам и му е супер яко изведнъж да започне да спада е така .. не ми се вярва да е от мен тогава обаче ..
    Добре де по какъв начин може пък да е от мен ? На него си му е супер силна ерекцията когато му духам пък после му спада .. да не го кефя ли какво ?

Ами чичо доктор тогава, ама и той едва ли ще помогне много много.. просто както си има мъже, които сън не ги лови заради преждевременна еякулация, така има и мъже в другата крайност... Мен ми се е случвало 3-4 пъти да не мога да свърша и да омекна и незнам каква е причината.. не е в липсата на удоволствие.. просто някак безчувственост на моменти. Щом го вдига доста добре в началото, както казваш, значи едва ли има проблем с кръвоносен съд или инервация... все пак, докторът ще знае най-добре къде да търси проблемите... Намери му някакъв фетиш, незнам нещо, което да го възбужда на макс.. и тогава ако пак е така, значи нещо е сбъркан
    Всеки луд с номера си...

дааам .. аз ще си го питам директно щото до сега не съм . Благодарско за помоща .

Да отива бързо на доктор

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да не би да мълчиш като риба по време на акта и да не показваш грам емоция и желание?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Да отива на лекар

Не не мълча като риба А има едно нещо дето се сетих чееее той никога не мастурбира ... е така не е чукал година и е мастурбирал сигурно 2-3 пъти .. Има ли значение ??

Може да е от тия, Асексуалните типове, просто да не изпитва някакво силно привличане и желание за секс... ниско либидо... мисля че се лекува
    Всеки луд с номера си...

аа нищо подобно тука проблем нямаме

Ем значи чичо доктор...
    Всеки луд с номера си...

Супер фен Аватара на badsector
    Верно е сбъркан тоя, чак пък толкова да се кефи на свирки, а да не му харесва да го пъхне.. не е нормално

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не е за чичо доктор, а има нещо в главата му. Просто се отпуснете и поговорете какво ви харесва и възбужда. Вероятно нещо в леглото не е както трябва.

Може да си му "широка" .. така да се каже и да не усеща нищо (: .. що не се стегнеш .. и го накарай най-вече да се отпусне. За да ти е приятен секса не трябва да си гнуслив. Опитайте нещо различно, нетипично . Но със сигурност не му трябва никакъв лекар!
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Пффф ти не си добре авторе, пред това сладоледа ряпа да яде! Какво очаквам ли, да ми скубе косата и да скимти, какво повече да очаква човек!
    - много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Колко глупости се изписаха в тая тема...

Това че му спада може да е следствие от много неща-недостатъчна възбуда,напрежение,стрес.М н лично ми се е случвало няколко пъти,по простата причина,че го правим на места където могат да ни видят други хора и постоянно се оглеждах.

А бавното свършване също не значи,че има някакъв здравословен проблем.Аз лично когато съм с презерватив,трудно свършвам,просто убива голяма част от удоволствието.Друга възможна причина да не свърши е че си твърде широка и не може да изпита достатъчно удоволствие.

Ако със сигурност искаш да се отървеш от този проблем-решението е виагра-ще имате голямо удоволствие,защото виаграта прави точно така,че вече като има ерекция,да задържи кръвта в половия орган и еркцията да не спада.Това че той го вдига и му пада вече при полов акт е гаранция,че проблема е в главата му.Ако беше заболяване,нямаше да може да го вдигне.Но пък при виаграта може да се създаде зависимост и да си дава парите за това,а тое скъпо.

Проблема е психически

Имах такъв случай, бях позакъсал финансово, не бях взел едни изпити, бех се отчаял такъв, и все затова мислех и не ми даваше мира, но след два три разговора си избих това от главата и `водата потече отново`

Re: защо му спада когато е в мен ?

Значи да си кажем чесно аз мислим че си као хладилник вътре щот и аз като съм на студено ми се свива уйо бе майна може и това да е ... нз
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    От теб е.
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си