- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Като му заковеш и другия крак за пода...
А, кой е най-безопасния начин да си играеш с бебе?
Въпрос за 9 левел сериен убиец:
Как да предизвикаш наводнение, което да потопи цял град като Варна?
Аз съм 20 левел убиец, моля по-труден въпрос.
Но все пак как? Смисъл да си добавя още идейки към списъка с начини за процедиране.
By the way.. това с крака на бебето съм го правила.Яко е, само че много пищи, все трябва да им лепя устата.
Последно редактирано от Christinna : 07-09-2014 на 19:31
Номерът е да разсипеш 100 чувала с хартийки в морето, та да си помислят че са пари и варненци сами ще влезнат в морето да се удавят.
Въпрос за 21 левел сериен убиец:
Как да намериш 10 идентични жертви - девици на 55 години, завършили оперно пеене и работили като чистачка в кебапчийница, в която се слуша само опера?
Трябва да да си направиш профил във флиртче със снимка на 14 годишен пубер в банята и те сами ще те намерят. Друго е да мислиш като габровец - бързо се качват нивата.
Въпрос за 22 левел:
Какво оръжие да използваш за осакатяване на комар?
Правилно - осакатяването е срам за убиеца. Серийните убийци не са мутри!
23 левел: Как се заточва нож с поглед?
Как според теб един извратен сериен убиец, който погубва всичко живо ще обича животните? Всичко под ножа. No mercy!!!!!!!!!!!!!!
Заточване на нож с поглед се прави, когато заплашиш точилар с пистолет и със знак с поглед му покажеш ножа, който искаш да ти наточи.
Левел 24: Как се коли прасе за Коледа?
Добре сега сериозно, имам, чакай..........
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...53cc72224592c3
Хубаво коте имаш...![]()
Ще го вземеш ли, като идваш насам? Децата много ще му се зарадват.
Да! и после БААМ - ИЗНЕНАДА!
Според теб, няма ли да е по-лесно да си направим наши бебета, които да убиваме, вместо постоянно да търсим нови?
Не! Знаеш ли защо? Като искаш, ок, ще си направим. Само, че ще изчакаме да пораснат, ще ги научим да правят като нас, че да може като ние умрем да има кой да ни върши работата. Пък бебета колкото щеш.
А иначе да, само котето върти скарата вкъщи.Няма грешка.
В Англия почнаха да си клонират овцете още през 1996г. В Зимбабве си клонират децата още от 1997г. В Уругвай все още не са почнали да се клонират и затова още хапят италианските имигранти на континента.
Бебешките мозъци те правят безсмъртен ли? Още утре започваме. Започвам да приготвям мунициите. Ти вземи сатър![]()