- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
нито едното
BMW / Benz / Audi
http://prikachi.com/images/856/6163856F.gif
големи или малки цици харесваш
Малко повече от средни, но не огромни ;d но предпочитам да е по-хубава в лицето, отколкото да има най-хубавите гърди и да е като мелез в фейса
Хаус или чалга?
Последно редактирано от tonique : 08-27-2013 на 23:00
Азис - Хоп [music]
tranceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ENDOMORPH ИЛИ ЕКТОМОРФ ?
Ектоморф, мн ясно (просто се бях объркал в оная темата с ендоморф - и на тоя сегашния аватар също мязам по-дебел)
Азис или Саранди?![]()
![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
Азииис
Какво би направил/а ако ти кацне гълъб на главата ?
ще го хвана
adidas / nike / puma
Nike
Какво ще направиш, ако ти се изака гълъб на лицето?![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
Къса 1-ви, 2-ри номер - дълга не ми ходи
http://vbox7.com/play:126fc89f59 - Радва ли те песничката?
Азис - Хоп [music]
Дълга
На колко години си?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
хахахахах 68кг и това на снимката си ти налихахахахах какви глупости ми говориш ти е... аз съм 173 см и съм 72кг със 13% телесни мазнини и не изглеждам така както човека от профила ти! както и да е ... ясно стана ,че това не си ти! и прочети малко и разбери какво е ектоморф ,мезоморф,ендоморф и тогава определяй какъв си ...дори и това е невъзможно напълно ,но както и да е
жив и здрав
пхах да качвам снимки на други, нали?казвам отново явно не четеш, как тряя НА СНИМКАТА ИЗГЛЕЖДАМ ПО-ДЕБЕЛ ИЛИ ПО-ТОЧНО ПО-МАСИВЕН надявам се поне тоя път да си го прочел.. и на тая снимка където съм е след тренировка и пиех креатин моно и да съм макс 70кг. на нея ..
ето снимка на видовете тяло: http://www.sportfitness.ch/images/im...6d20986a04.jpg и да ектоморф съм само, където съм малко по-широк от модела на снимката- бавно качвам мазно и лесно чистя, поне при мой преценки..
Азис - Хоп [music]
Приятелю ръка 41 и гръдна обиколка 105, и нещо си ... земи се скрий с тия 68 кг моля те.Дигал ми 85кг лежанка 5 пъти ...аз правя сериите си с толкова е ... ти си по скоро 4-6-1 от колкото ектоморф чист братле... аз също качвам бавно ,но метаболизма ми е бърз ,но не съм ектоморф... в никакъв случай.Ако беше казал 80-85 килограма щях да ти повярвам...
ама като гледам, не аз хейтвам нали? помяр скапан.. и случайно имаме 4г. разлика в годините!! и тия мерки където съм ги написал са в топло състояние (напомпан) но, не те карам да вярвашръката студена ми е 39,6см. сега я премерих - и последните дни ставам много късно и усещам, че не се храня както трябва ..
HATERS GONNA HATE
Азис - Хоп [music]
Братле къде съм казал ,че хейтваш.Това ,че обиждаш без основание не те прави велик и готин...!Как разбра ,че хейтвам? Помня че бях ти писaл на ЛС ,браво за тялото ако това си ти... но като прочетох няколко поста и твърдиш ,че си 68 кг и такива цифри ми пишеш ...то просто е абсурдно разбираш ли... ти нямам къде да ги побереш в тези 68 кг... аз най-малко бих хетнал някой.Щом казваш ,че е така ,значи е така.
сега до края на септември, ще гледам да почна да се храня по минимално 5-6 пъти на ден, както трябва и ще съм макс 70кг. с тея мерки.. ако не вярваш, ще ти пратя 2 снимки с метъра за шивач на ръката и гръдната обиколка - защото ми омръзна вече..
имам и една снимка в гръб, където е малко преди да тръгна на морето.. ее там може да се каже, че и аз не вярвам че това съм аз![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
да повдигнем малко темата.а ?
пушил/а ли си цигари
Последно редактирано от Qsen_Mak.kenli : 09-04-2013 на 20:04
Един единствен път, като малък.
Бръснеш ли си мустаците?