Еми със сигурност ще се почуствам отвратително, особено каквато съм паника няма кво да разправям
Имал/а ли си чувства към човек от противоположния пол?
Идеал нямам.. искам да ме уважава, да ме търпи и най-вече да ме приема такава квато съм
Вярваш ли в това, че в даден момент от живота се появява точният човек за теб?
Еми подходящият.. твоя човек не знам как по-точно да ти обесня
От приятели само, но чак да прося и да моля не, те сами ми дават :Д
Пак си задавам предния въпрос
Пак прекрасен въпрос. :д Ами не знам, мисля съм изкарвала по седмица без да си показвам носа навън. Понякога мога да бъда ужасно асоциална.
Какво мислиш за Гривничките на приятелството?
Предполагам това са някакви неща, които си ги разменят приятели? Безсмислени са според мен, истинското приятелство няма нужда от такива работи, по-скоро си ги разменят такива, които не са сигурни и по този начин се опитват да заздравят приятелството?
Предполагам това са някакви неща, които си ги разменят приятели? Безсмислени са според мен, истинското приятелство няма нужда от такива работи, по-скоро си ги разменят такива, които не са сигурни и по този начин се опитват да заздравят приятелството?
Кефят ме, нещо дребно, но символично, което да ти напомня за най-добрия ти приятел (макар че все по-рядко се намират такива) Като малка ги харесвах още повече, бях направила за мен и една приятелка, преди време си я намерих и си спомних за "доброто старо време" . Иначе сега си представям нещо от кожа и връзки с някаква метална висулка, на която да е гравирано нещо, което само собственичките си схващат.
Какво е мнението ти за гривните от ластици, "последната мода"? -_-
изпревари ме....
както казах, имам една от детските години, иначе имам като подарък две, на които пише "Best friends", но прекалено много ме кефят, за да подаря едната на някой друг.
Не ми бяха направили някакво впечатление, но малката ми братовчедка ми подари една, която е направила специално за мен в любимите ми цветове, и си я нося с кеф. Но ако не ми беше от нея, навярно не бих си купила/носила, просто не е по вкуса ми.
Как си днес?