- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
еми ако можех..
Явявал/а ли си се на някакви конкурси?
Нямам предпочитания, каквото ми хареса.
Бягане или каране на колело?
Не, колкото и да ми се иска нямам талант свързан с изкуството
следващия?
Като малки се лигавихме с една приятелка и измисляхме разни текстове на песни.
Пушил/а ли си трева?
Мента най-добре
другите алкохоли като водки уискита ракии и т.н. са ми много гадни
Имаш ли вечерен час? :д
22-23, щото наще са мноу притеснени за мойта особа.
Как реанимираш след запой? :д
лежа си
само 1 път съм имала много тежък махмурлук и гледам да не го повтарям, че много зор :д
Как се виждаш след 5-6 години?
Караща второ висше, с добра работа.
Най - лудото нещо, което си правил/а?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
за 1 седмица ми хрумна да си направя татуировка и съответно я направих, без никой да знае, но си заслужаваше.. и все пак не мога да кажа, че това е най-лудото
Следващия?
Бях в гората през януари месец в 1ч. през нощта на огън и барбекю.
Мислил/а ли си някога, какво щеше да бъде, ако имаше други родители?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не.
Най - странният комплимент, който са ти правили?
"Правите ли застраховки против влюбване, защото с тази ваша красота и обаятелност, човек трябва да се застрахова."
Кога за последно плака?
На филм беше, но не помня кога
Кое е първото нещо, което ще си купиш, ако спечелиш 1млн. лв?