- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
О, къде ме върна. Не знам, може би тогава е кого харесвам.
Нещото, което не би направил/а за момиче/момче?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Е не е само едно, но на първо място не бих се поддала на изнудване от рода на "ако не спиш с мен ще те зарежа".
Следващия?
Да загърбя себе си, принципите си и целите си.
Имал/а ли си целувка под дъжда?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да.
Песен, която напомня на настоящата ти половинка? Или на бившата ако нямаш вече. Или на човека, когото харесваш/с когото се занимаваш?
https://www.youtube.com/watch?v=DHEOF_rcND8
Съжаляваш ли за някоя от бившите ти връзки и защо?
Съжалявам, че не я изживях напълно.
Същият.
Сега не
Как би описал/а сегашния период от живота си?
пфхах...пълно лентяйство... това лято прекъснах със спорта заради записванията и бакиите покрай университета и сега се мотам по плажовете с разни хора, които едва познавам... Забавно е, да, но някак куца нещо...
Въпросът ми хареса, иначе и го задавам на следващия.
Кофти период... като цяло това лято беше и все още е тъпо и гадно и не искам да се повтаря, пълна шитня
Разочаровали ли са те?
Има и някои минуси, но плюсовете са повече. За два месеца, се случиха неща, за които отдавна съм мечтала и не съм очаквала, че ще се сбъднат толкова скоро. Намирам се в период, в който се развивам професионално, но и като характер. Засега съм доволна от резултатите, ще видим по-нататък...
Три пъти за щастие... същия въпрос?![]()
Опаа
Да, разочаровали са ме.
Пак въпроса за периода, ако вече си отговорил/а, кои са най-омразните ти черти от характера ти?
Отговорила съм
О малее.. от тоя въпрос се страхувам вече :д
Трудно ми е да контактувам с хора, които не познавам много много.. и тва ми прави големи проблеми напоследък
а и много обмислям всяко едно нещо
и съм нерешителна
и кво ли още не
Кръщаван/а ли си?
Не.
Бил/а ли си в чужбина?
Да
Като малък/а с каква спал/а ли си с някаква играчка, ако да - каква?
Ами спах с много, честно казано. Но имах един заек висок, колкото мен и много го обичах. В последствие го подпалих.![]()
Същият.
Към лошо със сигурност, но ми се ще да вярвам, че и към добро също.
Следващия?
Обстоятелствата се променят?
Красотата винаги ли е видимо за всички ?