- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Да.
Кое животно те описва най - добре?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Много вземам да се замислям вече за дефиницията на двете думи. „Истински“? Ми то всички са истински, мога да ги пипна, да ги гушкам и да ги тормозя. Всеки от тях има различен вид приятелство, ако мога така да се изразя. Всеки обича по различен начин. Може би имам, така мисля. За момента само двама от приятелите ми са ме накарали да се чувствам възможно най-удобно в тяхно присъствие, само от тях виждам, че реално не са с мен, защото им е скучно и нямат с кого да си чешат езиците. Мисля, че те двамата са ми дефиницията на „приятели“, да. Жалко само, че единия е на майка си в г*зО и се виждаме за по двайсетина дни през лятото.
Големия едит: Котка.
Каква е твоята дефиниция за думата „приятел“?
Каквото и да става да е до теб, да можеш да му кажеш всичко без да те съди, да не те зарязва при първа възможност или заради други хора и това е общо взето..
Споделяш ли с родителите си?
Да, за такава се имам. Само от към пари не съм, защото за момента не ги изкарвам. Наистина има моменти, в които чувствам, че имам нужда от тва тати да ме гушне или с майка ми да се нахилим на някоя простия, но те стават все по-редки и все по-малко ми се случва наистина да имам нужда да говоря с тях.
Смяташ ли че си попаднал в „правилното“ семейство?
Да.Научих много неща,а и съдбата си знае работата...
Най-големият скандал,който си вдигал/а ?
Ми най-вероятно с майка ми като сме се карали нещо, но чак най-голям.. не съм по скандалите
Какво е най-важното нещо, което си научил/а от живота до сега?
Научих, че смъртта е нещо нормално и светът не спира, заради твоята болка. Научих, че самовнушението може да те докара до сериозни състояния. Научих неща за семейството си, които се оказаха повратна точка в изграждането и представите ми за щастливо семейство. Може би това е най - същественото.
Същият.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Много важни неща съм научила до момента, може би най-важния и използваем урок до момента е да бъда много директна спрямо хората около мен. Ама въпроса ти определено много ме замисли, благодаря.
Смяташ ли, че имаш трудности/проблеми с общуването като цяло и как мислиш, че можеш да ги изгладиш ако имаш такива? Тука очаквам по-задълбочен отговор, знам ли?!
Ами както казах имам, да. Не мога да се отпусна пред хора, които току-що съм се запознала или пред такива, които познавам, но не чак толкова добре. Страх ме е да не кажа някоя глупост ли не знам, но нещо ми пречи да почна да си говоря нормално, както примерно с по-близките ми хора. Искам да го оправя това, напоследък много съм се замислила как ще стане.. предполагам, че трябва да си променя цялото мислене коренно и да не ми пука толкова какво ще си помислят хората, защото това ми носи само някакви проблеми дето мога да мина и без тях. И трябва да спра да премислям нещата толкова.
Същият въпрос
Единствените ми трудности са в общуването на чужд език. Хахах просто никога не са ми вървяли. А иначе мога свободно да говоря с хората на всякакви теми без проблеми.
Същият.
Отговорих вече
Умееш ли да казваш 'не' без да се обясняваш?
Да.
От какво те е срам най - много?
Ами не съм от срамежливите, но никога не съм обичала да стоя гола дори да съм самичка в нас. Вероятно се води за странен на вид срам, знам ли.
Какво ще е първото нещо, което ще направиш ако се събудиш някоя сутрин и си в тяло на човек от другия пол?
Ще се изкефя, че не ми пука толкова много, понеже на момчетата по им се отдават тия неща... направо много ми се ще някой път да съм от другия пол :д
Същото
Хах, снощи си лафих с един човек на тая тема и решихме да търсим магия за размяна. Иначе ще се наспя по корем без да ми се пречи нищо. :д
Какво мислиш за осиновяването на деца? Би ли го направил/а някога и поради каква причина?
Ами ако се окаже, че имам някакви проблеми (дано не) бих разбира се.. предполагам ще имам голяма нужда да си имам дете дори да не е мое, все пак аз ще го отгледам
и въпреки това се надявам да съм си наред и да си родя мое
Мислил/а ли си си някога какво ще стане с теб ако ваще се разделят?
Случвало се е, но бях малка и тогава вземах най - рационалното решение за онова време - да остана с майка ми, където и да отиде тя. Но беше временно. По принцип съм на мнение, че когато двама души не се разбират, те трябва да се разделят, най - вече за общото благо на детето, дори тогава да не го осъзнават. Това е най - доброто решение.
същият.
Хах, аз добре знам какво стана с мен след раздялата на наще. Даже по-скоро кво остана от мен и как се промениха възгледите ми за много неща, свързани с любов, връзки и такиа красиви. Пък и като цяло за живота де - извадих си много хубави уроченца.
Същият?
Мислила съм си го.. и съм на мнение, че тези деца, чиито родители са разведени по-отрано започват да се оправят в живота и имат по-голям шанс да оцелеят и сами и все пак всичко зависи от възпитанието
не казвам, че е по-добре родителите на всички деца да се разведат, но това е моето мнение
въпреки това се надявам наще да си останат заедно, понеже засега си се разбират перфектно
Вярваш ли, че някъде има някой който търси точно това, което ти предлагаш и би останал с теб въпреки всичко?
О да, и на мен, МНОГО!
Какво най - обичаш да правиш, когато ти е тъжно?
Ахахахахаха, да! Нигири ФОРЕВЪР! :3333333333 Иначе де да знам, точно в момента май шоколадов сладолед.
Къде ти се ходи в момента?
Едит: Да пуша обичам.