- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
О, да, бях го махнала даже, ама временно и после пак се завърнах ;д
Обичаш ли моркови?
Естествено, яжте моркови колкото можете, щот видиш ли, помагат на зрението
Имаш ли някакво талисманче, което да си носиш навсякъде с теб ?
Хмм, чак да го харесвам... Добър актьор е, но дотам.
Обичаш ли да ядеш сандвичи с кренвирш и майонеза?
Ми не, то много калорично, а и няма месо
На кой изпълнител/група мечтаеш да присъстваш на концерт ?
Nickelback <3
За какво си мисли последно ?
cuz I swear, I don't care ... ;]]
За некви глупости... напоследък ми се превърна в навик.
Как се чувстваш в момента?
Крива съм като шибан макарон. Ти или антракса трябва да дойдете да ме изправите.
Същият въпрос.
Абе напоследък не правя глупости, пък и съм от добричките явно хаха .. и тя не ме критикува, хмм нещо наистина се случва
Ъъм, какво е мнението ти за ретро турбо мега поп фолка // Там какви бяха Петра, Лолуги, Луна и сие// ..
Последно редактирано от Eagle 123 : 08-25-2014 на 19:51
Предпочитам да не я слушам.. това мога да кажа :д
Кога си бил/а най-щастлив/а?
На 11.07.2014 година, петък. Към седем и нещо вечерта.
Същото?
Доста пъти, бил съм и в другия полюс доста пъти .. ето доказателство, че тежките моменти се помнят дълготрайно, докато щастливите мигове просто не можеш да им се наситиш и те отминават .. Вероятно може би като станах вуйчо ..
Чел/а ли си The Fault In Our Stars .. Вярваш ли именно в тази истинска любов, предадена в тази болезнено красива история ?
Доста рядко ми се налага да се извинявам, щото премислям ситуацията и това какво говоря, правя си достатъчна самокритика, за да разбера, че може би прекалявам или не съм прав в случая ..
Любим коктейл ?
9ти квартал.. много го обичам :д
Настроението ти зависи ли от някой?
3 години тренирах спортно ориентиране, сега нищо засега.
Имаш ли талисман и какъв е той?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Амиии не знам дали може да се нарече талисман,имам верижка,на която има нещо подобно на компас - да не губя никога верния път.
В колко часа стана тази сутрин ?