- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Даа! *_*
Любимо животно? (без котки, кучета и други домашни, нещо по-екзотично)
Prestigio нещо си.
Думата, която употребяваш най - често?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Aз съм с малко по-изкривена форма - "мчи"
В колко стана днес?
Будих се на няколко пъти, станах от леглото преди двайсетина минути.
Кога за последно си изми зъбите? :д
Не особено, говоря по скайп, когато не мога да го направя по телефона
Обичаш ли кашу ?
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Вино, уиски и всякакви видове коктейли като любими са ми "BBC" и "Май Тай", както и тези с ликьор Малибу, а и Шеридънс.
същият.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Уиски, Бейлис, Ракия и Мартини, от коктейлите Куба Либре и Секс на плажа.
Следващия?
Бейлис, уиски, бира харесвам, както и други видове ликьори като вишновият ми е сред най-големите любимци.
Обичаш ли торта? :333
Баклава.
Спазвал/а ли си някаква диета някога?
Да ама не ми се получи понеже много обичам да си хапвам :д
Кога последно готви и какво?
Вчера. Пържени картофи. Брои ли се..
Обичаш ли царевица?
О да, много. Особено тази сладката с масло и пармезан, ммммм.
Обикновен сутиен или бриджитка?
Не съм имала бриджитка, но мисля да си купувам.. кефи ме как изглежда
Можеш ли да играеш табла?
Да, при това доста добре.
Какво те дразни най - много във Фейсбук?
Нямам ФБ и нищо не ме дразни.Но да дразни ме че когато излизач с някой на вън той саом си рови в телефона .Грозно и невъзпитано е
Какво представлява за теб силният човек?
Този, който винаги намира решение за проблемите си, и се учи от тях, който знае, че от него зависи как ще преминава през трудностите.. дали оптимистично или не, който помага на близките си и иска помощта им когато му е нужна. Общо взето това е според мен силният човек.
Следващия?
Силният човек е този, който не се предава и тялом, и духом. Той, въпреки грешката си, става и продължава, все едно нищо не се е случило. Той никога не се предава и постига своята цел.
Като какъв човек се описваш?
Огромен инат, понякога разумна, понякога само с рогата напред. Старая се да запазвам самообладание, но когато се ядосам избухвам жестоко. Боря се за целите си докрай. Отрицателните ми черти са, че понякога съм наивна, и че дълго време търпя преди да избухна.
Следващия?
Спокойна и търпелива,добродушна.Не съм болестно амбициозна,наивна и състрадателна съм,понякога приемам шегите навътре.
Като какъв искаш да работиш ?