Преди 2 години бях изтеглен в томбола, и спечелих напълно безплатна екскурзия до Москва за 7 дни, без родители, с 9 други мои връстници. Там посещавахме различни музеи, забележителности, циркове, Болшой театър, Конни представления и т.н. Единствените неща, за които плащахме бяха сувенири, които искахме да си купим, и за различни лакомства. На всичкото отгоре с нас имаше екип от 4-5 охранители на ФСО (Федерална Служба за Охрана в Русия), шофьор, медицинска сестра, фотограф, екскурзоводи, на които също не трябваше да плащаме. Бяхме настанени и в една резиденция, където по принцип настаняват президенти, делегации, певци и певици дошли за концерти...абе все важни личности. Това също беше безплатно. И билетите ни за Болшой театър бяха безплатни за нас (и то на първите редове), като се има в предвид, че цената на един билет варира между 3000 и 15000 рубли (между 130 и 650 лева). Това беше един огромен късмет, и определено мога да кажа, че е най-хубавото нещо, което ми се е случило.
Кой е твоят идол (кои са твоите идоли, ако имаш повече от един) ?
Нямам...не мисля,че са нещо,което трябва да ме води в живота,а и освен това:
"Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е на водата под земята; да не им се кланяш нито да им служиш; защото аз Господ твоя Бог съм Бог ревнив..." Изх. 20:4-5