- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
бе и при мен е било отдавна, щом не го и помня :Д
коя песен слуша последно?
Едит: http://youtu.be/DnGdoEa1tPg
Бързо ли ти минава като се разбеснееш?
рядко се разбеснявам, по-скоро си мълча(лошо) но като се случи, да бързо ми минава
следващия?
Много рядко ми се случво да се разбеснея и тогава не ми минава с дни.
Скаран ли с добър приятел ?
Ако кажа „да“, няма да е съвсем истината. Ако пък отрека, ще излъжа. По-скоро бягам от мислите си и от себе си.
Пак?
бягствата като тема много ме засягат
от, към, мотивация, сетива, хоризонти...
аз по-скоро се втренчвам в болките, дефицитите и проблемите си, (де)фрагментирам ги, с цел да ги осмисля и по този начин да се излекувам. така че, да, предполагам, че бягам, но към, не от. или и двете, то е едно и също.
какъв беше 1-вият човек, в когото се влюби?
не беше много добър човек ...
помагал/а ли си на домове за деца ?
И мен досат интересна тема са . Понякога ги възприемам като урок а друг път като нещо което не е трябвало да ми се случва .
Да дори все го правя обичам д ходя там да гледам радост на децата и да знам че съм им помогнала малко
Социалното делеине в класите влияе ли на една връзка ?
Много си зависи от хората във връзката. Някои се обичат и не им пука, други пак обичат, но не издържат на коментарите, че са във връзка с този човек само заради парите и гордостта надделява над чувствата. Такива случаи са най-очебийните примери, че не трябва да се влияем от чуждото мнение!
За или против гейовете? Обоснови се.
За гейовете, които не парадират с ориентацията.Против тези, които оставят хомосексуалността да ги определя в живота.В крайна сметка всички сме хора, всеки има право на избор да живее живота си по начина, който го прави щастлив.
За или против смъртното наказание и защо ?
Твърдо за. Навъдиха се прекалено много зли, безпощадни изроди, които не само убиват и нараняват, но се гаврят по изключително садистичен начин с невинни хора, жертви на техните болни представи за правилно. Такива изроди трябва да бъдат наказвани точно по този начин, за да бъде даден пример на другите, като тях. Има затвор, има доживотни присъди и ред други наказания, които явно не са достатъчни щом всичко това продължава. За това смъртното наказание трябва да каже своята дума.
Вярваш ли в Бог/други подобни сили ?
Последно редактирано от Smrazqvashta : 09-05-2014 на 09:53
Мисля, че не.
В коя държава живееш в момента и къде би ти се искало да живееш?
Да, за каквото и да е. Само дето за повечето неща ми е трудно да я поддържам тази мотивация хаха
опиши се с 3 думи
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Умен, висок и силен.
По колко часа на ден прекарвате в тоя смотан сайт?
За падане, не съм падал... На земя съм скачал от около 2м, във вода - около 6-7.
Караш ли? Ако да, какво?
Мне, да чукна на дърво, зъбите ми са си перфектни за момента и като подредба, и като цвят. Освен тва са и здрави, пак да чукна на дърво.
Кога за последно ходи на зъболекар и кво ти правиха?