Имала съм. 9 месеца беше по-малък, но се води роден през следващата година, тъй че да - година по-малък. Иначе изкарахме заедно три години и месец.
Какво ти е мнението за пиърсинга, татуировките и боди модификациите като цяло? Имаш ли нещо някъде, какво? А (още) искаш ли? Чакам по-дължичко мнение...
Харесвам пиърсинги и татуировки, но само в някои случаи. Пиърсинг на веждата или между двете ноздри като крава не ме кефи. Не бих си направила и от тези извращения на врата или халки по целия гръб с панделка, за да изглежда като корсет. Иначе ако видя някой с такова произведение няма да го съдя, това си е въпрос на личен избор, талото си е негово, той решава какво да прави с него. Обица на пъпа изглежда много красиво, но ме е страх да си направя, понеже съм чувала за много опасни случаи и не искам да рискувам. Аз си имам само три дупки на ушите и това си ми е достатъчно. ^_^ Сега за татусите. Много, ама много искам да си направя, едната е малък символ, който не знам къде ще е, другото е надпис, който знам къде ще е, но не съм решила какво да пише. За мен е задължително татуировките да имат някакъв смисъл за притежателя им, не да си татуирал пеперудка или цвете само ей така за гъзария. Те и тези неща имат символика, но повечето хора не ѝ обръщат внимание, просто им харесва картинката. И все пак, тук също съм на мнение, че тялото си е твое и ти сам си избираш какво да изобразиш на него. О, забравих да спомена за имената на гаджета - супер тъпо! Аз лично бих се уплашила ако някой си татуира името ми по тялото си. Никога не можеш да си сигурен, че връзката ти с даден човек ще продължи до смъртта. Как ще живееш после с името на бившия на ръката си? За имена и дори лица на деца и родители, това също си зависи от човека, но на мен не ми изглежда като подходящ начин да покажеш любовта си.
Надявам се да съм достигнала желаната от теб дължина на мнение.
Според теб кои са програмите и приложенията, без които не можем да използваме компютъра си ползотворно? Обоснови се.
Харесва ми, харесва ми отговора. Само че не мога да ти отговоря на теб - почти не разбирам от компютри. Освен това всеки си ползва различни приложения за извършването на дадена работа, така че нямам идея. Съжалявам. Единственото, за което се сещам, е операционната система, колкото и неправилно да звучи.
Да пробваме с нещо по-лесно - с каква ОС ти е телефона/таблета/компа? Кой квото има, нали.