- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Нестандартно? Хм, не знам, зад ухото, ама то не е мн нестандартно вече, но нищо - ще пише х.х. 23
При запознанство с нов човек предимно мълчиш или ти си инициатор на разговора?
Ако забележа, че човека иска да си говорим, не мълча, а поддържам разговора, но ако в първите минути отговаря с нежелание, не го закачам повече.
Имаш ли списък с нещата, които трябва да направиш преди да умреш? Ако да, напиши няколко, ако нямаш, състави го сега от пет неща.![]()
Da stana bogat.
Drugoto she si doyde ot samo sebe si, sled kato imam pari![]()
няма да отговарям на въпрос
каква интересна вещ имаш на 3 метра от теб ?
няма нещо чаак толкоа интересно, но да кажем, един праисторичеки монитор на пода в стаята ми. :д
разкажи за най-хубавия начин, по който си се обяснявал/ в любов, или на теб са се обяснявали![]()
нито съм се обяснявал на някой нито са ми се обяснавали (за сега)
вярваш ли в любовта от пръв поглед ? а срещал/а ли си я ?
Да, вече вярвам, защото съм я срещнала. ^^^^
Студент си. Какво ще предпочетеш: общежитие или квартира?
общежитие.квартирата е по-скъпа, и си сам, а в общежитието винаги кипи живот и е по-забавно! ^_^
Дължиш 1000 лева на банка, ако до три дни не ги върнеш, ще ти вземат къщата, колата и изобщо цялото ти имущество. Получаваш предложение да се разхождаш чисто гол/а по улиците на чужд град, където не те познават за по 500лв на ден. Ще приемеш ли?
Не няма да приема...ще поискам пари от приятели, роднини и ще ги върна, ама никой път няма да се разхождам гол, където и да било...
Кои са ти любимите сериали/филми?
хм любим филм може би Into the wild
за сериали Shameless много ми хареса, но всеки сериал който съм гледал ми е станал по някакъв начин любим
какво сънува последно
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Атомиума в Белгия и самите кълба се въртяха и.. да.
Последната игра, на която цъка на телефона си?
аз използвам телефона си предимно да слушам музика и да говоря с приятели или родителите ми ама не се сещам
Коя е най-скъпата ти вещ ? Какви спомени имаш с нея за да е чак толкова цена за теб ?
Едната е сребърна гривна, която мама ми подари преди две години. <3
Друга скъпа за мен вещ е лаптопа ми, поради простата причина, че е първото "голямо" нещо, което купувам със собствени средства, изкарани с работа. ^_^
Кажи една храна и една алкохолна напитка, които не си опитвал/а никога през живота си.
Не съм яла миди и не съм пила мастика никога.
Коя е храната, която никога не би опитал/а?
Шкембе чорба
Коя е песента, която я свързваш с някакъв спомен?
Gym Class Heroes-Cupid's Chokehold .. въпреки че има и многооо други, но тази е първата за която се сетих..
Кое е най-хубавото нещо, което някога ти се е случвало?
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Само кекс, бутерки и крем карамеел <3
Най-голямата ти беля от детството?
може би себе си понякога иначе не
разбираш ли се с родителите си ?
горе долу се разбирам когато имат време но най-често се виждам с тях вечерта особено ако съм 2ра смяна ....
как забравянето някой много близък за теб човек който ти е забил нож в гърба и няма начин да поправи злото което ти е сторил ?
Не забравям. Винаги си ми остава като обеца на ухото да не вярвам повече на тоя човек и винаги си помня. След време си връщам ако имам възможност. Иначе прощавам де, но да.
Има ли човек, на когото искаш да приличаш и кой е ако „да“?
наа Дел Пиеро от малък ми е идол
имаш ли любим игрален герой и ако "да" кой е ?