- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
нямам чак любим така че пропускам въпроса
Кое е любимото ти ястие ? Колко пъти може да го ядеш в 1 седмица ? Имаш ли някакъв по-специален начин на приготвяне ?
Аз да уважа xarixoxo ще отговоря и на нейния/неговия въпросДоста са, но нека бъде Едуард.
Сега за fanton1Нямам само едно любимо, но да кажем пене с пиле. :P Ако ми дадат, мога всеки ден да ям!
Нямам, готвят го ресторанта, където работя.
Чел/а ли си някога лафове за Чък Норис? Кой ти е любимия? Ако не си - потърси в интернет и копирай този, който най-много ти хареса!![]()
Хахах, да...
Преди да забрави подаръка за Чък Норис Дядо Коледа беше истински.
В този дух... Обичаш ли вицове за мъртви бебета? Ако да, качи любимият си.
hauhauha бахти въпроса :д обожавам черен хумор, да
ддз... какво е по-тегаво от мъртво бебе в кофа
?!
кофа в мъртво бебе :дд
какво сънува последно?
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
нещо доста странно беше, само си спомням, че имаше убийство нищо друго :д
следващият
Идея нямам ама беше страшно нещо.
Да пробваме пак - какво сънува?
как си говоря с приатели ии изведнъж пропадам в огромна дупка ии отиваам при дявола ии най интересно беше че не умрях ааа си говорих с него ;д
кое е най страшното нещо което си правил/а?
Не си спомням да съм правила нещо страшно сама, но най-страшното, което на мен са ми правили е да ми извадят нокътя.
Кой клас ще си тази година? Коя смяна си и коя предпочиташ, обоснови се.![]()
и да и не... гадно е да е мокро и да не може да си ходиш спокойно и свободно навън хаха но пък няма по-яко нещо от това да гледаш и слушаш дъжда ... май ДА-то надделява
ти
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
Много обичам да вали! Есента ми е любим сезон точно заради времето. Най-обичам да се увия в един шал, да си взема един чадър и да си обикалям навън. Или просто да си стоя вкъщи на отворен прозорец докато вали. : )))
Какво ти се яде?
I`m trying to make your dreams come true...
спагети
Какъв алкохол не си пил/а ? А кой не ти понася ?
Мастика, за друго не се сещамНикога не съм прекалявала с количеството, няма нещо, което да не ми понася.
Какви алкохоли си опитвал/а? Кой ти е любимия?
хм май не съм опитвал коняк ,но може като макък да съм не знамлюбим нямам по-скоро най-лесен за намиране е бирата
един специален за kitty bloom :
искам да ми кажеш какво мислиш за себеси и как би могла да се опишеш ? а как биха те описали приятелите ти според теб ако те трябваха да те опишат ?
за другите :
имате възможност да спечелите 1 милярд евро ,но за да ги спечелите трябва да кажете всички тайни на тоя най-добър/а приятел/ка би ли го направил/а ? обоснови се защо така ще постъпиш
Последно редактирано от fanton1 : 09-16-2014 на 20:19
Бих го направил и за без пари, защото все пак е най-добър приятел, а аз под това разбирам, човек, който някак си е част от теб и никога няма да те предаде.
Мислиш ли, че имаш истински приятели?
Не мисля, знам го. Те са прекрасни и съм наистина голяма късметлийка да ги имам до себе си.
Ти?
мегаякинтелигентенкрасаве цзабавенladiesaslpls
как се виждаш след 10 годинии
Защо точно за мен, wtf?
Както и да е. Мм определям се като емоционална личност, лесно се ядосвам, напоследък се опитвам да се успокоявам и да проявявам търпение, но в някои случаи не се сдържам и избухвам. Общителна съм, отстоявам си мнението и обичам да взимам участие навсякъде, ако съм лидера - още по-добре.Винаги гледам да запълвам свободното си време, което не е много, с всякакви занимания каквито ми хрумнат. И когато си поставя някаква цел я гоня докрай. Най-много мразя факта, че съм злопаметна и помня ако някой ме е излъгал или предал. Приятелите ми биха ме определили като спонтанна личност, доста щура, много нахална и голям инат, казвали са ми също, че ако някой ме настъпи, мога да бъда голяма кучка., вярно е.
След десет години нямам никаква представа къде ще съм и какво ще правя.
Следващия след пет?
Последно редактирано от Kitty Bloom : 09-17-2014 на 08:32
Със сигурност ще съм в България, тъкмо ще съм завършил и ще се опитвам да започна собствен бизнес в моята област.
Чистач в Германия за 3000лв заплата или работа, която обичаш в България за 800лв?
за кратко време (5-6 месеца) бих пробвал в Германия ( в момента мога да отида чистач в завода на БМВ за 1800 евро за 5 мес).. а иначе съм си съгласен и на 800 ако си живея в моя си град (тук са достатъчни тези пари)... и все пак семейство, приятели, познати, роднини ...
Най голямата глупост за лято 2014, която сътвори![]()
Тва лято не сътворих почти никакви глупости. Но да кажем бруталния провал да се кача на покрива на читалището през нощта.
Последното странно нещо, което ти се случи?
Да ми кажат курва по улицата без да ме познават. На тъмно.
Какво вечеря?