- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Спагети с кайма
Ако трябва да избереш само една храна, която трябва да е ядеш цял живот коя би била тя?
Рамен
Ако някоя вечер те нападне вампир, а ти си забравил да си вземеш дървения кол ?
убивам го със сребърен синджир
кога за последно ходи по голяма нужда ?
днес
ако се запознаеш с някой в интернет и си допаднете и по някое време ти каже че е на другия край на континента какво ще направиш ? ще продължите ли да си пишете ? ще промени ли това отнушенията ви ?
Защо да си променям отношението? :о Приятелство може да има в интернет, тъй че не бих. Виж, за любов обаче ако питаш - ми не, няма как да се влюбя в някого, с когото само си пиша, тъй че пак ще ми е през разни части дали е в България, САЩ, Германия, Антарктида или на Майна си Райна.
Същия въпрос?
Същото мнениеИмала съм интернет приятелство, не пречи, даже ще е яко да имам още познати в чужбина. Любов от разстояние не може да съществува, камо ли пък даже и да се влюбиш по интернет...
Би ли отишла на кастинг за Х фактор или друго предаване?
Не мога да пея, но ако можех защо не? :д
С кого си писа последно във скайп/фъкбук/по телефона?
С един приятел от дск
Коя беше последната дума, която каза?
гадни курви ( беше свързано с ВИП личностите в новото невероятно гледано и интересно реалити )
харесва ли ти факта че вече почти всичко е смарфони и компютри и случайното запознанство извън интернет изчезва ?
Смартфоните са изключително удобни и полезни, но и те, както всяко нещо имат плюсове и минуси. За мен е неприемливо да нямаш живот извън социалните мрежи и да не можеш да се отделиш от телефона си за секунда, Тази мания е завладяла всички, неприятно е, че контакта очи в очи се среща все по рядко. Снощи прочетох един виц, който си е направо трагичен...
"-Хей, какво правиш?
-Нищо, голяма скука е, седя си във фейсбука. Ти?
-И аз не правя нищо особено, на гости съм у вас!"
Можеш ли да живееш един ден без телефон и социални мрежи?
ако не бях влюбен в едно момиче можех да не използвам социални мрежи по 1-2 седмици да не кажа и повече за телефона освем за музика и разговори за друго не го използвам
следващия въпрос .
Аз редовно си прекарвам уикндите без да ползвам FB и изобщо интернет, но без телефон мога да откача. Свикнала съм винаги да е пред очите ми.
I`m trying to make your dreams come true...
Ще отговоря и аз, защото няма друг зададен въпрос.
Мога, да.
Кога за последно беше наистина изплашен/а и от какво?
Vchera...hodih da ticham i me podgoniha kucheta .......
Imash li si gadje..???
Не
преспивал ли си в Пирогов и ако си колко ти е най-дългият престой там ?
препечени филийки с масло и сирене
плакал/а ли си от щастие?
Не, рядко гледам, просто не ми харесват..
Какъв стил музика слушаш?
Nai smisleniq ....rap no ne krisko I 100 kila....
Kak ti e facebook-a...???
Много е доволен! Преди малко му смених корицата и профилната снимка!
Предпочиташ да гледаш футбол, или художествена гимнастика?