като цяло слушам всичко дори гадна музика като чалгата имат попадения които много ми харесват но може би най-любимия ми стил е Рап музиката защото в нея хората пеят за истинските си неща и не се притесняват от това дали ще обидят някои или не разбира се не говорим за хора като криско и 100 кила както и при другите стилове винаги има излишни изпълнители които поради някаква случайност са станали известни а в Българския рап като цяло 90% са такива
САЩ. Не знам защо, но Русия ми е адски противна напоследък, не харесвам държавата, нито руснаците, а като чуя руски и направо откачам... :д САЩ свързвам главно с всичките ми любими звезди, мечтани дестинации и английски език.
Помниш ли по какво беше първата ти двойка в училище и кога и защо я получи?
бях 6-ти клас и изпаднах в страх да се прибера в къщи ;д а ми я писаха по География просто защото не харесвах предмета и постоянно се заяждах с госпожата но след това разбрах че не е толко страшно и почнах да имам доста двойки но пък за сметка на това съм нереален в мизериите спрямо учителите :Д
Харесваш ли ТВ продукции като "X Factor" и "Vip Brother" ? ако да защо ?
внимание обръщам първо на очите, след това започвам да изследвам характера и дали е положително настроен... В първия момент би ме отблъснала очевидна мърлявост или миризма :д иначе ако усетя, че на човека не му е до приказки, го оставям на мира.
kitty радвам се ,че съм ти интересен ама не се сещам за хубави въпроси заради това хващам първия който ме е измъчвал и толкова
сега по темата : принципно съм за расизма само към циганите към другите нямам проблем и не ми пречат да съм приятел и да дружа с тях ама явно само много малко хора не им пречи да познават някой чернокож мисля ,че трябва да се променят навиците на хората към другата част на обществото (освем циганите ) все пак и те са като тях
според теб каква е целта на живота ? мислиш ли ,че някой може да познае какво ще направиш в далечно бъдеще ?
Целта в живота според мен е Щастието в смисъл Любов семейство поколение и т.н. А иначе вече за развиването ти като човек Целта на всеки е спрямо амбициите му за някой може да е добре например да е на даден пост в дадена фирма на 2000 лв. заплата и да е добре и щастлив за друг може да е само малка част от развитието му докато не оглави дадената фирма за бъдещето за мен е горе долу същото едва ли някой може да го предначертае или да го разбере но когато видиш един амбициозен човек с сигурност ще си помислиш че самият той има развитие и да му предначертаеш бляскаво бъдеще "човек е голям колкото са мечтите му"
Моя отговор е много прост иначе питах господина по философия, за да мога да давам по-интелигентен отговор, но от неговите заплетени разсъждения май излиза, че яйцето и кокошката са на едно ниво и едното не стои по-високо от другото. :д Затова пак продължавам да си изразявам личното виждане, а то е, че кокошката е първа. Ако се свърже със сътворението според бибилията, като е направен човек, така е направена и кокошка. :д Но пък в играта с алхимия първо получаваш яйце... :д Соуу, ако си религиозен е животното, ако си учен е яйцето. :д
да съм крадял не взимал съм неща който ми харесат ,но са забравени занимавам се с тях докато са в мен на другия ден ги връщам
имаш ли някакви таланти ? развиваш ли ги ? какво искаш да можеш да правиш ? защо ?
Ходя на четири различни извънкласни занимания, така че се води, че развивам. :д Искам да се науча да карам ролери, нищо, че ми е малко късно. :д Веднъж братовчедка ми започна да ме учи и просто много ми хареса усещането.
разбира се против има много свестни и добри хора които не изглеждат добре или са подразнили някои и с насилието и подигравките в училище първо смазваш самочувствието и за напред той се притеснява когато общува с хора и му влия зле като цяло на социалният живот второ че на тази възраст комплексите се създават най-лесно и това също влия страшно много на даденото дете в последствие
Ако някой ден станеш много богат би ли си дал милионите на хора нуждаещи се или би ги оставил за себе си за да водиш охолен живот ?
половината ще задържа другата ще дам на бедните хора който нямат много в този тежък свят на мизерия и трудности
мислиш ли че е редно да се продават цигари на не пълнолетни ? кога мислиш че трябва някой да почне да пуши ? ти пушиш ли ?
Не мисля, че е редно да се продават цигари на непълнолетни, но не това е големият проблем... За мен, пушенето е безсмислено, вредно и скъпо => никога не е хубаво да го започваш. Не.
Ако имаш възможност да си размениш живота с този на някого другиго, кой би избрал: просяк или милионер?
Принципно не е редно да се продават цигари и алкохол на непълнолетни, но те пак си намират начини да си купят. :д То уж има забрана, но никой не я спазва... Няма възраст, на която да почнеш да пушиш, зависи от средата, усещането и тн, но ми се вижда направо брутално деца под 14 години да пушат. -_- Аз не пуша, никога не съм пушила и нямам намерение да започвам. Така и така някой ден ще умра, то ще стане и без помощта на цигари. :д И все пак не съм против цигарите, някои хора просто не могат без тях. И всеки пушач е наясно с вредите, няма нужда да му се натяква, всеки си е направил своя избор.
Играл/а ли си някога на сиджей? Помниш ли правилата? Коя беше любимата ти игра като дете? :д
Ех, обичах тая игра - винаги ми измисляха яко име и такива работки. :д Спомням си правилата, да. Любима игра май винаги ми е било Подаръци и Сиджей. После ми стана тва с бутилката - винаги е забавно да млатиш някого, който не си изпълнява предизвикателството.
А ти обичаше ли да играеш Истина и предизвикателство с бутилка?
чак пък активно не ,но имах доста енергия която израсходвах при баба ми при която по мое желание и помагах като прекопавах,плевях абе почти всичко с което мога да помогна
би ли си сменил пола ? как мислиш че ще реагират близките ти ?