Когато хирурга ми извади нокътя :д То беше с упойка де, така че не беше болезнено. Ако не го броим, ще кажа миналата година когато ми помляха пръстите на ръката с баскетболна топка... :д Психически достатъчно си се тормозя сама, друг не е. :д
Най-сериозната травма, която си нанасял/а на някого?
че живеем в общество което прекалява с беззаконието а ценностите останаха някъде там без никои да им обръща голямо внимание и живеем на принципа "защо да не го прецакам като мога нищо че е (добър,приятел,семеиство, и т.н.) и хората живеят в прекалено извратена реалност
Много обширен въпрос...
Каквито и закони да има, когато хората са безпринципни, нищо не върви както трябва... Ето защо съм на мнение, че изцяло си заслужаваме кочината, в която живеем.
Вино или бира?
преди да стана на 6-7 помня ,че постояно гушках играчки ами много бяха до колкото помня и заради това толкова обичам да се гушкам в някой
хм какво мислиш за Хитлер ? ако можеше би ли го подкрепил/а?
Един наистина велик лидер и оратор, допуснал една единствена фатална грешка, коствала му всичко. Ако бях германец, вероятно бих го подкрепил по отношение военните му действия, но не и опитите за създаване на "чиста раса", която дори и не е раса... Естествено, бих му се порадвал да сапуниса и нашите мангалоиди, но евреите са били твърде много, за да се опиташ просто ей така да ги заличиш.
За кого гласува? Ако нямаш години, за кого би гласувал/а?
Асен Блатечки! Много го уважавам този човек! Още от малка съм му фенка и съм се снимала с него около десетина пъти. Даже преди половин година го питах за едни неща за театъра, за да си напиша есето и като получих шестица му занесох бележника си и сега имам автограф под оценката! ^_^ Харесвам го защото е талантлив актьор и режисьор и наистина страхотен човек!