Стилян Петров! Може да не е от най добрите футболисти като техника и други такива но е истински мъжкар и поведението му дори след като се разболя е пример за подражание за всеки! Уникална личност признат навсякъде където е бил въпреки че не е изпъквал с индивидуални футболни качества винаги е изпъвал с поведение
Гледаш ли Български сериали ? Кой за теб е най-добрия ?
Преди гледах ,но вече почти не ми се занимава да ги гледам мисля ,че станаха толкова лоши ... любим нямам ама ще отговоря с Революция Z
Можеш ли да правиш оригами ? Коя е любимата ти оригама ?
Всякакво! Стига да не знам, и кучешко да е, сигурно пак ще го ям... Приготвянето зависи от вида месо... Ако е по-жилаво, във фурна или варено, ако е крехко, на скарата.
Какво мислиш за канибалите?
Според мен е не човешко да убиеш някой само за да го сготвиш и да го изядеш и това да го правиш почти всеки ден. Не знам как може някой хора да живеят така ама аз никога не бих си позволил някой да страда само и само аз да съм добре ..
Колекционираш ли нещо ? Какво е то (ако е да ) ? От колко време се занимаваш с колекцията си ?
Откакто съм в гимназия като ходя в стола си взимам по няколко сламки и от тях правя розички. Имам една голяяяма купа пълна с такива в стаята. :д И други неща колекционирам, на тази отделям повече време.
Ами обичам военните поредици по Дискавъри или Viasat History. Иначе друго любимо предаване не мисля че имам. Или поне не по телевизии различни от National Geografic, Discovery, Viasat Nature/History и т.н.
Любима игра ? (под игра разбирайте всичко от компютърна до футбол, не се сърди човече и т.н.)
Любим вид са ми обеците, имам наистина много чифтове във всякакви цветове и форми. Но иначе любимото ми определено бижу е верижката ми с висулка ключ сол
Най-яката шега, която си правил/а или са ти правили?